Musca rapitorul pe Luna Plina?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
catalin66
veteran
veteran

Re: Musca rapitorul pe Luna Plina?

Mesaj de catalin66 » 02 Iul 2015, 18:25

Da ,ce ma , nu ai prins salau sau somn si ziua ?

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 02 Iul 2015, 18:39

ppscslv123 scrie:
tito scrie:@pptv123
doar pentru ca a prins cateva fate acolo unde inca mai este peste.

Inca o data despre luna plina: strainii aia prosti de prin US si UK, ce nadesc cu "macroi" si care vor sa ia lectii de la Bucurestenii cu scule scumpe, suspecteaza ca pestii de noapte vad mai bine pe luna plina decat in alte faze ale lunii si astfel pot fi mai greu de pacalit de naluci. Tind sa-i cred pe straini, decat pe cei ce-mi reproseaza ca prind fate de la juma' de kg in sus cu scule "eftine".
Vad ca perseverezi si debitezi ineptii , Pestii "de noapte" vad mai bine pe luna plina? Atunci daca vad pe luna plina oare cum or vedea ziua? N-ai prins peste ziua ? Conform celor spuse de tine ar insemna sa se prinda peste doar in noptile alea in care e bezna totala.

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 02 Iul 2015, 19:06

PP123. Am inteles. La tine pestele nu papa pe luna plina. Da cainii urla la luna plina asa a paguba? Ca la mine vreo 2 jigodii ma tot urla pe aci a paguba. Ma duc peste ei chit ca ma va durea mana.

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 02 Iul 2015, 20:25

vampirule, cred ca ai supt ce nu trebuie. iti intelegdeviatiile paternaliste, uite ce monstri creezi, dar ia-le apararea altfel. apropo, nu incerca sa ti-l afiliezi pe Valeriu, e prea destept sa iti fie adept. De fapt, nu cred ca va fi vreodata adeptul nimanui. Si apreciaza o ironie desteapta, si poate sa raspunda la fel. Deci, nu are nici in clin nici in maneca cu ieftinofilii. Sa te legi de fizicul meu e, dincolo de o josnicie previzibila in ceea ce va priveste, si o greseala. faptul ca am un picior cu probleme nu m-a impiedicat sa fiu mai om ca inainte. si nici sa intervin cand cneva era jefuit sau agresat- tot la fel ca inainte de accident. astea sunt chestiile cu care ma mandresc, pe langa familia mea, nu cu sculele de pescuit sau banii pe care ii fac sau nu, oricum asta nu va priveste pe voi. in concluzie,aproape m-ai mahnit cu josnicia ta. din randul unor oameni ca voi au fost selectionati tortionarii din inchisorile comuniste. e nevoie de oameni care sa urasca pe cei care au mai mult decat ei: in portofel, in cap, in suflet. spun aproape m-ai mahnit pentru ca, iti vine sa crezi sau nu, zambesc cand inchei postarea asta.

cristian herban
junior
junior

Mesaj de cristian herban » 02 Iul 2015, 21:05

va rog faceti un pustiu de bine si lamuritima si pe mine caci tare curios sunt, :?: musca rapitorul pe luna plina !?

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 02 Iul 2015, 21:14

herbane, vezi ca esti off topic :lol1:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 02 Iul 2015, 21:47

cristian herban scrie:va rog faceti un pustiu de bine si lamuritima si pe mine caci tare curios sunt, :?: musca rapitorul pe luna plina !?
Bun , din ce am observat eu pe Dunare , e foarte frumos in noptile cu luna plina , au un farmec aparte , cat despre capturi , mai slab , spre deloc . Acum , mie mi se par un pic ciudate intrebarile de genul asta , daca eu zic ca nu merge , nu mai mergeti la pescuit ?Intelegeti , ca nu e nimic batut in cuie , poate nu merge pe apele mele , dar unde pescuiti voi , poate e alta socoteala , poate nu am stiut eu sa dau , poate am ghinion .....de aia zic, ca e ciudat sa intrebi asa ceva , merge pe soare , merge noaptea , merge pe luna , pe stele .....inteleg intrebarile despre echipamente , dar pentru restul trebuie mers cat mai des si stat cat mai mult , in orice conditii

cristian herban
junior
junior

Mesaj de cristian herban » 02 Iul 2015, 22:09

GARD'OS ,I-TI comunic ca ESTE VORBA DESPRE RAPITOR CAND LUNA ESTE PLINA :lol1: DAR TU ESTI PREA :evil: ca sa o :idea:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 02 Iul 2015, 22:42

lasati-o mai moale cu polemica si atacurile, va puteti balacari la Arena.
daca nu aveti nimic de zis intr-un topic tehnic, nu-l poluati va rog.
o sa incerc sa mut circul facut in Arena.

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 02 Iul 2015, 22:45

stiu herbane, stiu, numai ca on topic a devenit altceva. era o ironie amara, nimeni nu a sesizat - se pare...bine, nu pot genraliza acum, ar fi o eroare logica sa trag o concluzie generala dintr-o premisa particulara. desi sunt sigur ca toata lumea stie asta (emoticon-ironie), pe topicul asta s-a tot facut eroarea in cauza. parca n-as vrea sa incep si eu...revenind: tu nu ai sesizat ironia, dar asta nu ma face pe mine intr-un fel sau pe tine in alt fel. indiferent de ce ti-ar spune altii. fiecare e cum trebuie sa fie, asa e lumea. numai bine!
p.s. caps lock-urile alea imi provoaca aciditate, in caz ca te intrbai ce si cum sau de ce. la fel si erorile logice, nu ma lasa sa stau deoparte. la fel si nesimtirea unui guvern ma scoate in strada. chiar, oare suntem mintiti sau furati mai mult pe luna plina? o intrebare la fel de pertinenta ca cea care patroneaza topicul.

Închis