Musca rapitorul pe Luna Plina?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
vampir
utilizator constant
utilizator constant

Re: Musca rapitorul pe Luna Plina?

Mesaj de vampir » 06 Iul 2015, 09:47

:lol: . Stau la umbra si rad, asta este adevarat. Altceva ce mai fac? Zii ca doar nu te opresti acum din premonitii. Creez monstrii si ma joc la psihic. :lol: :lol: . Saracutzu ce copilarie ai fi avut? Nu te mai intrerup, te las sa imi ghicesti si culoarea ochilor. :lol:

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 06 Iul 2015, 09:49

offf, cand credeam si eu ca v-am mai distras atentia...
... asa cum imi place sa cred, toti avem parti bune si parti rele, dar eu iau partile bune de la fiecare, daca le-am lua cu totii pe cele rele, ajungem la balamuc.
iar vis a vis de vampir, nu e vb ca imi place sa fiu prieten cu toata lumea, dar acum vorbesc strict obiectiv, cu tot respectul pt Tito, sa stii ca si Vampir, in egala masura si cu tine si cu Musti, D-ali, Florin1948, si alti 2-3 colegi de pe forum, mi-au dat niste sfaturi pertinente, care chiar au ajutat.
adica n-are rost sa mint, ca m-au ajutat si sfaturile tale Vampir, si ale tale, Tito, si va rog sa continuati sa dati sfaturi, pt ca toti incepatorii sa se poata bucura de experienta voastra, ... cat va evolua fiecare mai departe depinde de el.

eu zic sa ne vedem intr-o zi pe meleagurile lui Vampir, impreuna cu Tito si Gardos (dar fara sa va faceti avansuri:)) ) sa prindem un pastrav si sa bem o bere. si daca nu prindem, sa-l chemam si pe pp123 sa ne aduca peste pt gratar :))
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 06 Iul 2015, 12:18

vampir scrie::lol: . Stau la umbra si rad, asta este adevarat. Altceva ce mai fac? Zii ca doar nu te opresti acum din premonitii. Creez monstrii si ma joc la psihic. :lol: :lol: . Saracutzu ce copilarie ai fi avut? Nu te mai intrerup, te las sa imi ghicesti si culoarea ochilor. :lol:
Vrei sa pari un "batran intelept",din pacate pentru mine si pentru multi altii esti doar o gluma proasta, un caracter josnic, un ins alaturi de care n-as trece nici macar strada.Cauti sa-mi arăţi bârna din ochiul meu cu telescopul, dar esti incapabil sa realizezi că ceea ce vezi, de fapt, e paiul de la celălalt capăt!

Valeriu, eu n-as merge la pescuit cu asemenea specimene. Iti dai seama ce caracter si ce mentalitate are acest "om" citind ceea ce a scris la adresa lui Gardos si a altora. Spune ca poate face rau din cateva cuvinte, nu realizeaza ca scriind lucrurile alea la adresa cuiva isi arata adevarata valoare, caracterul marsav si frustrarile.
Eu voi evita sa mai scriu in "cel mai interesant topic din ultima vreme" pentru ca nu vreau sa-l mentin in top.

ppscslv123
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ppscslv123 » 06 Iul 2015, 15:48

Fara a lua partea cuiva, trebuie sa recunosc ca vampir este printre putinii experimentati care iti raspund la intrebari fara sa te ia la misto, sau sa vorbeasca in necunostinta de cauza, ca multi altii, in special din Bucuresti, care isi inchipuie ca a pescuit inseamna confort, ceva in genul: bete cat mai scumpe, mulinete tot la fel de scumpe, accessorii de top si daca se poate aer conditionat vara si incalzire iarna (pe malu' baltii).

Pai stiu ei ce inseamna sa stai iarna pe malul unei ape curgatoare la -15 grade, sa te incalzesti la foc, sa bagi un gratar natural (nu cu grilluri) la temperaturile alea, sa bei o tuica fiarta sau un vin fiert (nici nu te mai intereseaza ce peste prinzi)? Stiu astia ce inseamna sa mergi la rapitor la lasarea intunericului si sa te intorci pe la vreo doua sau 4 dimineata, sau ce inseamna un gratar pe la vreo 12 noaptea, sa mananci porumb copt (facut de tine) sub clar de luna plina, sperand sa-ti sune clopoteii de pe vreo lansata? Ce sa mai vb de atmosfera...

Dar deh... oftica peste tot. Nu poate sa prinda unu' un peste ca hop ii sar majoritatea in cap. Nu poate sa manance altul un peste ca la fel. Sub pretexte fragile (cica ei protejeaza speciile de pesti) nu-i vede niciunul pe braconieri (asta e amenintarea reala), sau nu zice nimeni ceva despre chimicalele si gunoaiele deversate in Dunare si alte ape. Nu vrea niciunul sa faca un protest in fata sediilor ANPA, asociatiilor de pescuit sau pe la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pt a atrage atentia opiniei publice asupra braconajului, pescuitului comercial si poluarii apelor.

In schimb se gasesc tot felul de gigei, din pacate de prin Bucuresti, care sa se kce pe ei cu C&R si scule scumpe. BTW, numai eu stiu un nene ce da la plase si printre alti pesti mari, saptamanal captureaza cateva stiuci de de 6-9kg, asa ca C&R vostru e un fel de frectie la picior de lemn.
valeriu28 scrie: si daca nu prindem, sa-l chemam si pe pp123 sa ne aduca peste pt gratar :))
Valeriu, data viitoare, sa iei pestele cel mare (cati poti prinde intr-un an?) si sa-l dai unei familii amarate - dupa ce ca l-ai ametit dupa captura, iesi mai catigat decat sa-l lasi braconierului in plasa pt ca apoi sa-si ia pe el 100-150 de lei.
Jurnal Pescuit pe Dunare: writing about passion, reviews & tips

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 06 Iul 2015, 15:59

In continuare esti un retard care nu scapa de frustraile cu bucuresteni. Dute in plm la doctor.

ppscslv123
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ppscslv123 » 06 Iul 2015, 16:09

valeriu28 scrie:sambata inca a fost luna plina, si mi-a intrat frumusetea aia. intr-adevar, altceva nu am avut in ac, dar nici nu m-am omorat cu lanseurile.
Pestii mei vizati sunt salaul si avatul, as vrea si somnul, doar ca e cam greu de localizat, mai ales la spinning. De stiuci ma cam feresc pt ca majoritatea sunt pline de paraziti, cele de la 1,5kg in sus au un miros specific (destul de urat, in genul celui al reptilelor), iar carnea nu are un gust extraordinar (ca cea de salau, avat sau somn).
Stiuca ta imi aminteste de doua zile consecutive, anul trecut: intr-o dimineata merg la salau pe intuneric si n-am facut nimic (nu mai stiu daca era luna plina), nici la avat dupa ce s-a luminat. In fine, dupa ora 8 merg aproape 1km pana la o aglomeratie de pescari si ii intreb "ce zice pestele" (era liniste totala). Dintr-o data se repede langa mal un peste mare. Pregatesc lanseta, arunc rotativa de 3 lei si dupa prima aruncare scot pe mal o stiuca de aproape 4kg - s-a auzit in jurul meu numai "huooooooo". La un moment dat, cred ca nu ma bucuram de stiuca prinsa cat de oftica celor din jur...

Ziua urmatoare la fel: nimic la salau, apoi dau fuga in acelasi loc, tot dupa ora 8 si ii intreb iar pe pescari "ce zice pestele", la care imi raspunde unu' ca de data asta s-a dus norocu'. Mai schimb vreo 2-3 vorbe si se aude iar un atac violent langa mal. Dau cu rotativa, dau si a doua oara si simt o lovitura, iar dupa al treilea lanseu pun stiuca pe mal (avea putin peste 2kg). Iar "huooooo"-uri si alte alea. Cert este cam am mers dupa 8 in acelasi loc si inca vreo 5 zile la rand, ca n-am m-ai prins vreuna.

Asa ca stiuca pe care ai prins-o poate fi rezultatul priceperii sau norocului, sau poate amandurora... Nu poti sa stii. Oricum, felicitari!

ppscslv123
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ppscslv123 » 06 Iul 2015, 16:10

Gogol scrie:In continuare esti un retard care nu scapa de frustraile cu bucuresteni. Dute in plm la doctor.
Se vede ca ai copilarit si ai fost educat prin canalizarile Bucurestiului...

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 06 Iul 2015, 19:27

O musca sau nu o musca rapitorul , da ce va mai muscati frate voi unul pe altul de partile mai moi :lol1:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 06 Iul 2015, 19:44

ok, data viitoare facem curatenie prin eliminarea cauzei.

Închis