Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Vrei sa pari un "batran intelept",din pacate pentru mine si pentru multi altii esti doar o gluma proasta, un caracter josnic, un ins alaturi de care n-as trece nici macar strada.Cauti sa-mi arăţi bârna din ochiul meu cu telescopul, dar esti incapabil sa realizezi că ceea ce vezi, de fapt, e paiul de la celălalt capăt!vampir scrie:. Stau la umbra si rad, asta este adevarat. Altceva ce mai fac? Zii ca doar nu te opresti acum din premonitii. Creez monstrii si ma joc la psihic.
![]()
. Saracutzu ce copilarie ai fi avut? Nu te mai intrerup, te las sa imi ghicesti si culoarea ochilor.
Valeriu, data viitoare, sa iei pestele cel mare (cati poti prinde intr-un an?) si sa-l dai unei familii amarate - dupa ce ca l-ai ametit dupa captura, iesi mai catigat decat sa-l lasi braconierului in plasa pt ca apoi sa-si ia pe el 100-150 de lei.valeriu28 scrie: si daca nu prindem, sa-l chemam si pe pp123 sa ne aduca peste pt gratar)
Pestii mei vizati sunt salaul si avatul, as vrea si somnul, doar ca e cam greu de localizat, mai ales la spinning. De stiuci ma cam feresc pt ca majoritatea sunt pline de paraziti, cele de la 1,5kg in sus au un miros specific (destul de urat, in genul celui al reptilelor), iar carnea nu are un gust extraordinar (ca cea de salau, avat sau somn).valeriu28 scrie:sambata inca a fost luna plina, si mi-a intrat frumusetea aia. intr-adevar, altceva nu am avut in ac, dar nici nu m-am omorat cu lanseurile.
Se vede ca ai copilarit si ai fost educat prin canalizarile Bucurestiului...Gogol scrie:In continuare esti un retard care nu scapa de frustraile cu bucuresteni. Dute in plm la doctor.