Musca rapitorul pe Luna Plina?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Musca rapitorul pe Luna Plina?
multumesc Gardos pt poza! eliberarea e pe film, pentru ca poate ma mai intalnesc o data cu ea, si poate si atunci o sa simt ca imi tremura tot corpul de adrenalina, si o sa am satisfactia ca am mai castigat o lupta. ce-i drept, am fost norocos. putea fi a oricui din partenerii de pescuit, doar ca eu am localizat-o, si la al 3-lea atac pe offset s-a prins "ca la carte"
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
stati asa sa ma laud si eu cu ce pot bineanteles:
-bat mhx pentru jig custom Gabie
-bat mhx cb845 pentru vobler tot custom Gabie
-shimano stradic ci14 3000f
-daiwa exceler 3000a
+sakura shukan,shimano vengeance,berkley..toate rupte la varf/spigot
+un suzuki vitara complet modificat pentru pescuit/offroad
si multe alte investitii...
deci hai sa ne laudam..dar nu asta este imp.
spre deosebire de altii care cu o mulinete/bat acopera toat ce am zis eu mai sus,d.p.v. valoric eu sunt "copil"..
fiecare cumpara si pescuieste cu ce doreste sau ce-si permite.
-bat mhx pentru jig custom Gabie
-bat mhx cb845 pentru vobler tot custom Gabie
-shimano stradic ci14 3000f
-daiwa exceler 3000a
+sakura shukan,shimano vengeance,berkley..toate rupte la varf/spigot

+un suzuki vitara complet modificat pentru pescuit/offroad
si multe alte investitii...
deci hai sa ne laudam..dar nu asta este imp.
spre deosebire de altii care cu o mulinete/bat acopera toat ce am zis eu mai sus,d.p.v. valoric eu sunt "copil"..
pe dunare, daca nu e pe brat sau zone ferite, cred ca nu prea ai sanse. nu prea am auzit sa se prinda ... nu prea cred. Stiuca nu e un peste sa stea pe curgator... cel putin eu asta am dedus.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
- ppscslv123
- utilizator constant
Congrats!

Corect, dar asta nu inseamna ca unii au dreptul sa injure si sa manance rahat la adresa altora, sau sa le reproseze ca mananca peste prins de ei in loc sa-l cumpere stricat din piata sau chiar supermarket. Or fi vreunii patroni de magazine de peste? Or avea vreunii magazine de vandut scule de pescuit si se zbat si ei cum pot pe forumuri? Apropo, un patron de magazin de scule de pescuit se lauda la mine ca pescuieste fin cu scule de firma - de la el de la magazin, normal, apoi sunt sigur ca nu le punea inapoi in raft/cutii. Chiar cati de pe aici au magazine de scule (de pescuit) si se zbat pe forum din cauza crizei?albert.C scrie:fiecare cumpara si pescuieste cu ce doreste sau ce-si permite.
Jurnal Pescuit pe Dunare: writing about passion, reviews & tips
Cine s-a mai laudat pe aici sau in alt topic cu ceea ce are, vad ca tu esti primul ?! Spui sa revenim on-topic, pai cred ca problema e lamurita,se prinde peste pe luna plina, doar pptv123 nu a reusit, el prinde doar pe luna noua (3 bucati in 5 minute). Acum poate deschide alt topic mai interesant de genul, "musca rapitorul intre orele 19-20?"albert.C scrie:stati asa sa ma laud si eu cu ce pot bineanteles:
.....
Bravo Valeriu !!! Ai prins stiuca cu mulineta aia "de avat"?!

pptv123, te oftici, vazand ce peste a prins Valeriu? ...ca-i mai mare ca ai tai si el a pescuit cateva ore in timp ce tu i-ai prins in decurs de 6 luni

Felicitari Gardos,ai rezumat esentialul intr-o postare precedenta,din pacate "mama prostilor e tot timpul gravida si naste mereu tripleti".
prietene,eu nu m-am laudat cu nimic special,am porecizat ca sculele mele valoreaza cat un bat/mulineta de pe forum..doar am zis "on-topic"..chiar nu intelegi aluzia?!
Defapt ce tot vb aici..90%din posturi sunt scrise off-topic..
Cand scrii "stati asa sa ma laud si eu cu ce pot bineanteles" reiese ca a mai facut-o si altcineva. In restul de 10% la suta am raspuns la subiect, ca discutia a deviat in alta directie asta-i partea a doua. Sau ti-ai fi dorit sa tac jignit fiind de acest pptv123? Cat despre modul de adresare "prietene" cred ca nu ne cunoastem atat de bine ,iar daca vrei sa-l copiezi pe pptv123 in exprimare, iti spun ca astfel imi dovedesti ca nu esti prea departe de el. Lasa-ma sa cred ca ma insel, astfel ma scutesti sa mai fiu off-topic.albert.C scrie:prietene,eu nu m-am laudat cu nimic special,am porecizat ca sculele mele valoreaza cat un bat/mulineta de pe forum..doar am zis "on-topic"..chiar nu intelegi aluzia?!
- ppscslv123
- utilizator constant
@toto si alti matematicieni, in special bucuresteni, ce considera ca salvezi un peste prin C&R, chiar daca ulterior cumperi trei sau cinci din supermarket. Apropo, cum se face ca nicio desteptaciune de pescar practicant de C&R n-a observat ca indiferent de cat ai oxigena pestii capturati, o buna parte dintre cei eliberati plutesc cu burta in sus dupa 5-10 minute? Oare le-o face bine intepatu' asta cu ancora sau carligu'?
Vreti sa protejati pestii? Nu mai pescuiti! Sariti calare pe braconieri, pe ANPA, pe asociatiile de pescuit, dar nu veniti sa va kkti pe voi ca protejati speciile de peste. Daca ma gandesc bine, cine face mai mult rau: unu ca mine ce pescuieste de obicei pe langa casa, sau pescarii aia cu scule scumpe, barci si masini nu stiu de care firma, ce tulburati apele relativ salbatice, ca sa nu mai amintesc de Delta?
Vreti sa protejati pestii? Nu mai pescuiti! Sariti calare pe braconieri, pe ANPA, pe asociatiile de pescuit, dar nu veniti sa va kkti pe voi ca protejati speciile de peste. Daca ma gandesc bine, cine face mai mult rau: unu ca mine ce pescuieste de obicei pe langa casa, sau pescarii aia cu scule scumpe, barci si masini nu stiu de care firma, ce tulburati apele relativ salbatice, ca sa nu mai amintesc de Delta?
3 zile (seri) la rand, nu 6 luni (asta e scoasa de la tine). In plus, salaul si somnul se prind seara-noaptea-dimineata, mai rar ziua. Daca tu nu stai noaptea pe balta pt ca ti-e frica de bau bau sau alte inchipuiri, atunci nu te pot judeca pt felul de a gandi...tito scrie:pptv123, te oftici, vazand ce peste a prins Valeriu? ...ca-i mai mare ca ai tai si el a pescuit cateva ore in timp ce tu i-ai prins in decurs de 6 luni))
Nu m-am legat de magazinul asta (chiar ii sunt client), doar tu ai probleme cu interpretarea... Tipul e din Constanta, si sunt sigur ca nu e singurul patron de magazin care profita de marfa...tito scrie:Forumul acesta e patronat de un magazin de pescuit si cred ca magazinul vinde destul de bine si nu se "zbate" nimeni, pentru ca mai sunt si pescari care investesc in echipament, naluci si alte lucruri utile acestui sport. Daca tot faci afirmatii spune cine-i patronul ala sa nu cumparam "scule uzate" de la el.
Luati-va de mina si faceti un bine omenirii: pisati-va pe priza!tito scrie:Felicitari Gardos,ai rezumat esentialul intr-o postare precedenta,din pacate "mama prostilor e tot timpul gravida si naste mereu tripleti".
Jurnal Pescuit pe Dunare: writing about passion, reviews & tips
Tito chiar meriti sa faci parte din discutiile astea. Eu va las sa dezbateti in continuare fiecare frustarile lui. Albert lasa-i frate ca astia chiar au treaba. Se dezlantuira. Acasa nu au voie sa barfesca doarme copilul.