lungimea strunei
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
eu personal folosesc niste strune un pic mai rigide la pestisor pt a preveni eventualele incalciri.strunele pt naluci sunt fff maleabile,iar daca cumva se schimba treaba si se f*t(scuzati expresia),le schimb imediat.prefer sa dau fara struna decat cu una f***ta.
si daca mai apare ceva mai rasarit,nu are rost sa risc cu una mai mica.
numa`bine!
numa`bine!
te-ai gandit ca se f*t tocmai din cauza ca sunt prea rigide?stoica stefan scrie:eu personal folosesc niste strune un pic mai rigide la pestisor pt a preveni eventualele incalciri.strunele pt naluci sunt fff maleabile,iar daca cumva se schimba treaba si se f*t(scuzati expresia),le schimb imediat.prefer sa dau fara struna decat cu una f***ta.
numa`bine!
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- senior
-
- senior
michael a scris:
te-ai gandit ca se f*t tocmai din cauza ca sunt prea rigide?
nu cred ca se f*t din cauza asta pt ca strunele pe care le folosesc,sunt ceva mai maleabile decat kevlarul,deci sunt destul de bune,....parerea mea,
.se f&t totusi pt ca sunt din otel si in timp se descuameaza,struna fiind alcatuita din 19 fire extraordinar de subtiri impletite.
numa`bine!
te-ai gandit ca se f*t tocmai din cauza ca sunt prea rigide?
nu cred ca se f*t din cauza asta pt ca strunele pe care le folosesc,sunt ceva mai maleabile decat kevlarul,deci sunt destul de bune,....parerea mea,

numa`bine!
-
- senior
-
- junior
-
- junior