lungimea strunei
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
lungimea strunei
profit pe aceasta cale sa salut toti forumistii
conform multor prieteni de-ai mei nu prea conteaza acest lucru dar eu nu sunt de acord cu ei deoarece in timpul unor driluri am observat ca stiuca se rasuceste, iar daca e struna scurta linia principala ajunge direct la dinti.
ce parere aveti?
conform multor prieteni de-ai mei nu prea conteaza acest lucru dar eu nu sunt de acord cu ei deoarece in timpul unor driluri am observat ca stiuca se rasuceste, iar daca e struna scurta linia principala ajunge direct la dinti.
ce parere aveti?
-
- senior
nu neaparat taie cu gura,monofilamentul retezandu-l usor si cu spinii de pe arcul branchial.inainte foloseam niste strune adevarate dar scurte d 25-30cm.dupa patania unui amic am realizat ca e bine sa fie ceva mai lunga asa ca am ajuns sa dau cu 50 si 70cm.specific,sunt f suple si au o culoare neutra.
numa`bine!
numa`bine!
-
- junior
-
- senior
- wilddanube
- veteran
-
- junior
- wilddanube
- veteran
Corect Gerula
Eu ma duc dupa cumetre cu un 2,40 destul de rigid, cu textil teflonat de o,20 si cu mana formata.
Drill corect :
-Varful sus, sau jos cand face lumanare, firul intins permanent, lucreaza si frana dar mai mult antireturul(eu dau cu el liber).
Teoretic, dupa parerea mea, o struna mai lunga pentru spinning ar putea fi necesara atunci cand se insumeaza urmatoarele conditii:
- vant, atacuri false, lanseuri prin stuf, cumetre mari.
Orice struna are memorie. Una de 50 cm dupa multe drilluri parca-i acordeon
Eu ma duc dupa cumetre cu un 2,40 destul de rigid, cu textil teflonat de o,20 si cu mana formata.
Drill corect :
-Varful sus, sau jos cand face lumanare, firul intins permanent, lucreaza si frana dar mai mult antireturul(eu dau cu el liber).
Teoretic, dupa parerea mea, o struna mai lunga pentru spinning ar putea fi necesara atunci cand se insumeaza urmatoarele conditii:
- vant, atacuri false, lanseuri prin stuf, cumetre mari.
Orice struna are memorie. Una de 50 cm dupa multe drilluri parca-i acordeon
www.wilddanube.ro
-
- junior