Tot mai exista o speranta

:D:D... Daca macar unul singur a fost interesat (desi vad ca au fost mai multi

:))... atunci inseamna ca n-a fost chiar degeaba.
Fenglass? Vorbiti cu cei care mai aduc din State... cu nea Jean, de exemplu. Cristi Ene vrea sa aduca blank-uri de Seeker pe viitor... mai ales ca exista si unele din 2 sectiuni, la 7 picioare. Un blank de fibra modern se comporta onorabil chiar si pe lingura... Merita incercat... Cele mai ieftine sunt Cabela's-urile E-Glass, la $20.00 pret de catalog... Nu sunt foarte usoare, dar nici foarte grele... insa la banii astia chiar n-ai ce pretentii sa emiti... iar lanseta e bine facuta.
Am avut si un batz din grafit, facut special pt. voblere, pe un popping blank de GL2, P844-2... cu o actiune moderat-rapida, varf moale... am prins si pe grafit in anii ce au urmat... pana la urma am dat lanseta... si am pastrat fibra de sticla, desi era mai grea.
Ca sa continui si sa inchei povestea inceputa cu Florea, acum 6 ani... Dupa prima partida cu Florea, despre care v-am povestit, la urmatoarele doua partide, cu lanseta lui Florea (am cumparat-o imediat la doua-trei zile dupa

:)), am prins 12 stiuci... 7 intr-o partida si 5 intr-a doua... si am avut un singur rateu. Am prins si tehnica destul de repede, mi-am lucrat si voblerele, dupa cum am vazut la Florea si intr-o carte americana de mi-a imprumutat-o atunci... iar in plus, consider ca si lanseta m-a ajutat, intr-un anume procent.
Mai vorbim cu alta ocazie...