Lanseta-Mulineta Spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Cocolino_01
- junior
Lanseta-Mulineta Spinning
Buna ziua dragi pescari.
Recent am descoperit acest forum si mi se pare foarte interesant si util.
Sunt un tanar de 15ani si daca unora de varsta mea le place fotbalul sau sa se joace pe calculator mie imi place sa pescuiesc.
Recunosc ca nu am pescuit niciodata la spinning, eu in general pescuiesc cu undita la rame, si mereu cand ma duc pe garla ma intalnesc pescari care pescuiesc la spinning, am incercat sa ii intreb cate ceva dar se feresc si sunt foarte secretosi...am incercat sa trag cu ochiul cat am putut si am vazut ca folosesc niste voblere mici.
Imi doresc sa invat sa practic si eu acest stil de pescuit dar am inteles ca imi rebuie un anumit echipament pentru a face asta.
Daca se poate sa imi recomandati si mie o lanseta si mulineta pentru spinning care sa nu depaseasca 150 lei daca este posibil.
Stiu ca este bugetul mic dar mai mult nu imi pot permite deoarece sunt primul an la liceu, inca nu am un servici si banutii ii strag si eu cum pot.
Recent am descoperit acest forum si mi se pare foarte interesant si util.
Sunt un tanar de 15ani si daca unora de varsta mea le place fotbalul sau sa se joace pe calculator mie imi place sa pescuiesc.
Recunosc ca nu am pescuit niciodata la spinning, eu in general pescuiesc cu undita la rame, si mereu cand ma duc pe garla ma intalnesc pescari care pescuiesc la spinning, am incercat sa ii intreb cate ceva dar se feresc si sunt foarte secretosi...am incercat sa trag cu ochiul cat am putut si am vazut ca folosesc niste voblere mici.
Imi doresc sa invat sa practic si eu acest stil de pescuit dar am inteles ca imi rebuie un anumit echipament pentru a face asta.
Daca se poate sa imi recomandati si mie o lanseta si mulineta pentru spinning care sa nu depaseasca 150 lei daca este posibil.
Stiu ca este bugetul mic dar mai mult nu imi pot permite deoarece sunt primul an la liceu, inca nu am un servici si banutii ii strag si eu cum pot.
-
- senior
Re: Lanseta-Mulineta Spinning
Mai baiatule e bine ca preferi pescuitul altor "pasiuni" nocive ale tinerilor de varsta ta. Ca sa te apuci de spinning nu-i un lucru chiar asa de greu, dar nici usor si mai ales, e o pasiune cam costisitoare, dar...se poate. Cel mai bine ar fi daca ti-ai gasi niscaiva amici de pescuit care se pricep la spinning ca sa te indrume cat mai exact ca sa nu bajbai si sa cheltui bani pe degeaba. La bugetul pe care vrei sa-l aloci procurarii de echipament...nu prea ai ce cumpara, cel mult niste shtifturi din pietele cu rusi, care te lasa cu fata in soare dupa 2-3 partide. Uite, daca-mi dai adresa iti donez eu o lanseta si o mulineta, cu fir cu tot, mai vechi dar in stare perfecta si estetic si functional si poate se vor gasi pe aici si alti pescari cu suflet (si scule in plus) care sa-ti trimita si niste naluci, cu conditia sa ne spui pe ce ape vrei sa pescuiesti si la ce specii. Echipamentul pe care ti-l donez eu este ceva universal si se preteaza la naluci moi si reactive in gama 5-30gr, adica merge la clean,stiuca,salau,avat, chiar si ceva somotei.
- Cocolino_01
- junior
Sincer nu ma asteptam ca cineva sa imi ofere ceva gratis, dar daca aveti bunavointa sa ma ajutati, singurul lucru care pot sa il fac este sa va multumesc din suflet, si m-ati face foarte fericit.fishmaster56 scrie:Mai baiatule e bine ca preferi pescuitul altor "pasiuni" nocive ale tinerilor de varsta ta. Ca sa te apuci de spinning nu-i un lucru chiar asa de greu, dar nici usor si mai ales, e o pasiune cam costisitoare, dar...se poate. Cel mai bine ar fi daca ti-ai gasi niscaiva amici de pescuit care se pricep la spinning ca sa te indrume cat mai exact ca sa nu bajbai si sa cheltui bani pe degeaba. La bugetul pe care vrei sa-l aloci procurarii de echipament...nu prea ai ce cumpara, cel mult niste shtifturi din pietele cu rusi, care te lasa cu fata in soare dupa 2-3 partide. Uite, daca-mi dai adresa iti donez eu o lanseta si o mulineta, cu fir cu tot, mai vechi dar in stare perfecta si estetic si functional si poate se vor gasi pe aici si alti pescari cu suflet (si scule in plus) care sa-ti trimita si niste naluci, cu conditia sa ne spui pe ce ape vrei sa pescuiesti si la ce specii. Echipamentul pe care ti-l donez eu este ceva universal si se preteaza la naluci moi si reactive in gama 5-30gr, adica merge la clean,stiuca,salau,avat, chiar si ceva somotei.
Eu obisnuiesc sa pescuiesc pe garla. Referitor la speciile de pesti sunt: clean, binan, mreana si stiuca.
Deocamdata nu ai posibilitatea sa trimiti mesaje private, iti voi trimite eu un PM cu numarul meu de telefon pentru a-mi da adresa. Iti donez gumele astea http://www.rapitori.ro/forum/gume-t38825.html , poate mai sunt colegi dispusi sa te ajute cu jiguri pentru ele.
- Cocolino_01
- junior
Tocmai ce ai vorbit cu domnul Tito la telefon si as vrea sa ii multumesc si public deoarece sa oferi sa imi doneze gumele.tito scrie:Deocamdata nu ai posibilitatea sa trimiti mesaje private, iti voi trimite eu un PM cu numarul meu de telefon pentru a-mi da adresa. Iti donez gumele astea http://www.rapitori.ro/forum/gume-t38825.html , poate mai sunt colegi dispusi sa te ajute cu jiguri pentru ele.
Sa aveti viata lunga si sa va de-a Dumnezeu sanatate.
- Cocolino_01
- junior
Deoarece sunt membru nou pe acest forum, nu pot sa raspund la mesajele private celor care imi scriu.
Asa ca va rog foarte mult celor care mi-au lasat mesaje private, sa lase un numar de telefon in privat sau o modalitate de a lua legatura deoarece nu va pot raspunde pe privat.
Multumesc.
Asa ca va rog foarte mult celor care mi-au lasat mesaje private, sa lase un numar de telefon in privat sau o modalitate de a lua legatura deoarece nu va pot raspunde pe privat.
Multumesc.
- sorrynblue
- utilizator constant
Pescuiesti la garla. Pescuiam si eu pe garla cand eram mai mic, insa ziceam garla si unui mic baraj si tot garla ziceam si cand pescuiam pe rau. Cum arata apa pe care pescuiesti?
Catch and release is another type of fishing.
- Cocolino_01
- junior
De fapt numele real este Neajlov, dar garla ii spune majoritatea in zona mea.sorrynblue scrie:Pescuiesti la garla. Pescuiam si eu pe garla cand eram mai mic, insa ziceam garla si unui mic baraj si tot garla ziceam si cand pescuiam pe rau. Cum arata apa pe care pescuiesti?
-
- senior
Ahaaaaaa, apa aia in care a cazut Sinan Pasa?
Pai zi asa mai baiete ca poate-ti trimite careva niscaiva gume turcesti

Apa aia in care a cazut Sinan Pasa este unul dintre cele mai frumoase rauri si inca mai tine peste...fishmaster56 scrie:Ahaaaaaa, apa aia in care a cazut Sinan Pasa?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pai zi asa mai baiete ca poate-ti trimite careva niscaiva gume turcesti
![]()