Lanseta-Mulineta Spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Re: Lanseta-Mulineta Spinning
Zau? Ma bucura cand aud ca mai sunt ape care au si peste cat de cat. Inseamna ca n-o prea viziteaza braconierii ca deh...e Dunarea la doi pasi.
- Cocolino_01
- junior
Asta pot sa confirm si eu ca in acest rau inca mai este peste. Intradevar, numai este cum era odata, dar inca continua sa ne surprinda cu exemplarele frumoase care le detine.
Si referitor la braconieri...da sunt si din astia din nefericire. Anul trecut chiar tatal meu a facut apel la 112, doar ca la sosirea jandarmeriei indivizi au fugit dar shimb le-au ramas sculele si un generator.
Si referitor la braconieri...da sunt si din astia din nefericire. Anul trecut chiar tatal meu a facut apel la 112, doar ca la sosirea jandarmeriei indivizi au fugit dar shimb le-au ramas sculele si un generator.
-
- senior
Generator? Pai aia-s periculosi daca pescuiesc cu "mulineta electrica". Oricand pot electrocuta pe cineva aflat in apa in apropiere.
- Cocolino_01
- junior
magaru39, va rog sa imi lasati un nr de telefon in privat, deoarece nu va pot raspunde la mesaje private.
Multumesc
Multumesc
- Cocolino_01
- junior
Astazi am primit lanseta si mulineta de la ''fishmaster56''
Nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt, va multumesc mult dvs si tuturor celor care mi-ati trimes cate ceva, ma bucur ca mai exista si asemenea oameni printre noi.
Nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt, va multumesc mult dvs si tuturor celor care mi-ati trimes cate ceva, ma bucur ca mai exista si asemenea oameni printre noi.
Salut. Colegu Cocolino daca iti trebuie iti pot trimite cateva naluci. Nu sunt noi dar sunt functionale. Nalucile acestea la mine au si prins ceva peste. Daca le vrei ti le trimit cu drag, sa le folosesti cu succes. Imi lasi un mesaj aici si iti trimit numarul meu de telefon intr-un mesaj privat. http://postimg.org/image/n7dd5n6dd/
- Cocolino_01
- junior
Va salut.vampir scrie:Salut. Colegu Cocolino daca iti trebuie iti pot trimite cateva naluci. Nu sunt noi dar sunt functionale. Nalucile acestea la mine au si prins ceva peste. Daca le vrei ti le trimit cu drag, sa le folosesti cu succes. Imi lasi un mesaj aici si iti trimit numarul meu de telefon intr-un mesaj privat. http://postimg.org/image/n7dd5n6dd/
Daca doriti sa mi le trimeteti le primesc cu bucurie.
Lasati-mi va rog nr de telefon pe privat.
Multumesc
Tu le vezi in imagini dar poate nu le recunosti ca si marca. La asta nu ma gandii mai inainte. Hai sa ti le enumar pe rand sa le poti cauta pe net sa vezi despre ce este vorba, binenteles in afara de cele noname: De la stanga sus spre dreapta: 1 oscilanta noname, 1 oscilanta gipo de 9 grame, 1 rotativa mepss aglia long marimea 1, 1 rotativa spinnex marimea 1, 1 vobler spro de 5 cm, 2 rotative noname, sub cele 2 rotative noname cel verde este un vobler salmo hornet de 3 cm, in stanga jos 1 vobler cozma si dreapta jos 1 vobler salmo bullhead de 4 cm.
- Cocolino_01
- junior
Am vazut c-am despre ce este vorba si intradevar nu le cunosc ca marca dar din ce am observat la ce-i care pescuiesc pe neajlov folosesc ceva asemanator adica voblere din acestea mici si rotative mici, pentru clean.vampir scrie:Tu le vezi in imagini dar poate nu le recunosti ca si marca. La asta nu ma gandii mai inainte. Hai sa ti le enumar pe rand sa le poti cauta pe net sa vezi despre ce este vorba, binenteles in afara de cele noname: De la stanga sus spre dreapta: 1 oscilanta noname, 1 oscilanta gipo de 9 grame, 1 rotativa mepss aglia long marimea 1, 1 rotativa spinnex marimea 1, 1 vobler spro de 5 cm, 2 rotative noname, sub cele 2 rotative noname cel verde este un vobler salmo hornet de 3 cm, in stanga jos 1 vobler cozma si dreapta jos 1 vobler salmo bullhead de 4 cm.
-
- senior
Adica sunt cam ce-ti trebuie. Nalucile alea stiu sa prinda peste, batul de la mine stie sa prinda peste, trebuie doar sa mai stii si tu sa prinzi peste si ai devenit spinner. Fir intins si sa le folosesti sanatos.