Lanseta-Mulineta Spinning

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Calin C
senior
senior

Re: Lanseta-Mulineta Spinning

Mesaj de Calin C » 23 Mar 2016, 19:27

Eu ma gândesc sa il ajutam sa își upgradeze echipamentul actual.... o Stella, ceva YGK de 16, un Matagi, St. croix... Si niște voblere pentru nădit.
Eu ii ofer, gratuit, un Crystal Vibe de 7, culoarea B, nou( voiam acum câteva luni sa il donez drept cadou de ziua lui unui user de pe aici, plin de caracter, dar si-a găsit omul de cumpărat).

magaru39
senior
senior

Mesaj de magaru39 » 23 Mar 2016, 20:25

i-am trimis niste voblere, jiguri si l-am intrebat pe privat daca au ajuns,dar nici urma de raspuns. cand l-am intrebat de adresa sa i le trimit, in 10 minute mi-a si trimis mesaj. sa le valorifice sanatos.

Cocolino_01
junior
junior

Mesaj de Cocolino_01 » 24 Mar 2016, 19:22

Buna seara
Acum am mai intrat putin pe forum si am ramas uluit de ceea ce am vazut ca ati scris.
In primul rand va multumesc fiecaruia celor care mi-ati trimes cate ceva insa nu stiu de ce ma acuzati?!!!
Probabil ca ati vazut la profilul meu ca am mai intrat din cand in cand...Da am facuto cand am mai avut putin timp pentru doar pentru a ma documenta cu una alta in ale spinning-ului.
In al doi-lea rand nu am fost eu cel care am cerut ceva de la cineva pe forum, doar am vrut cateva pareri unor oameni care se pricep in domeniu, si apoi dvs v-ati oferit. Chiar si asa nu am valorificat nimic din ce am primit si nici nu am de gand.
Dupa cum am promis, am spus ca voi posta rezultatele partidelor dar stim cu toti ca nu a fost timp de pescuit, apele sunt foarte tulburi ce-l putin in zona mea si mai ales ca acum iar au inceput ploile nu cred ca sunt sanse de pescuit prea curand.
Chiar nu stiu ce sa mai zic...

fishmaster56
senior
senior

Mesaj de fishmaster56 » 24 Mar 2016, 20:49

Eu unul ma bucur ca nu m-am inselat in privinta ta si sunt sigur ca si celilalti se vor bucura. Intr-o vreme in care te poti astepta la orice de la oricine nu trebuie sa te supere suspiciunea noastra, mai ales ca tacerea ta indelungata a generat-o, insa, inca o data iti spun, eu unul chiar ma bucur de revenirea ta. Am banuit si noi ca n-a prea fost vremea de pescuit pt. ca, eu cel putin, am cam lancezit in perioada asta, iar cele 1-2 iesiri au fost fara rezultate. In fine, ai toata vara inainte sa te distrezi cu "jucariile" oe care le-ai primit si chiar ne intereseaza cum iti plac la lucru, nu doar asa privite de acasa, chiar daca rezultate imediate poate nu vei avea. Deci, Ionut puiule nu trebuie sa te simti ofensat pt. ca tacerea ta ne-a pus pe ganduri, asa ca asteptam in continuare vesti de la tine. Eu nu-ti doresc altceva decat batul ala sa ti-l rupa un peste mare :)

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 24 Mar 2016, 21:18

ati facut un copil sa se simta foarte prost...acuzat pe nedrept totusi a avut puterea sa intre pe forum si sa demonstreze ca nu aveti dreptate

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 24 Mar 2016, 22:49

adrian99 scrie:ati facut un copil sa se simta foarte prost...acuzat pe nedrept totusi a avut puterea sa intre pe forum si sa demonstreze ca nu aveti dreptate
corect
:respekt:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 24 Mar 2016, 23:27

adrian99 scrie:ati facut un copil sa se simta foarte prost...acuzat pe nedrept totusi a avut puterea sa intre pe forum si sa demonstreze ca nu aveti dreptate
El s-a simtit prost, unii dintre noi s-au simtit inselati...dar cu ultima lui postare lucrurile s-au lamurit si toata lumea e impacata.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 25 Mar 2016, 08:49

stefane,aici n-ai dreptate.nici tu nici ceilalti care l-ati acuzat de una alta

voi ati decis sa-i donati anumite produse,sa-l ajutati sa pescuiasca mai bine
repet-este vb de donatii(in acest scop existand si topic separat)
daca ati fi facut vreo tranzactie si nu s-ar fi finalizat corect,atunci da ar fi putut sa fie acuzat
asa de ce sa va insele asteptarile?
ati facut un gest frumos,trebuie sa sa simtiti mandri de asta.atat

ca sunt cazuri de pescari de pe acest forum care au vandut produsele donate da,insa este alta discutie

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 25 Mar 2016, 09:09

Adrian tu ai donat ceva? Nu? De ce? Sa vorbesti atunci cand o faci si cel caruia i le-ai trimis nu se mai oboseste sa raspunda la telefon sau sa raspunda la sms sa confirme daca a ajuns comanda la el. Eu le-am timis cu buna stiinta catre o persoana numita cocolino care m-as bucura daca ar arata ca este un viitor pescar iar daca nu este sa stim si noi ca eventualele noastre donatii sa mearga spre o persoana care chiar are nevoie. Cocolino ia convinge tu lumea ca greseste si fa o poza la toate sculele de le-ai primit cadou de pe la noi si posteaz-o aici sa ne simtim si noi mandri de fapta noastra de a cladi un pescar de spinning de baza. Pune tu lanseta cu mulineta , twisterele si voblerele cu lingurile unele langa altele pac o poza si posteaza.
[edit jb]

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 25 Mar 2016, 09:13

da,am donat
destule si n-am avut pretentia sa "mi se ridice statuie pentru asta" :roll:

repet:ati facut donatii pentru ca asta ati simtit

acum vreti ca baiatul sa va faca poze cu sculele in brate doar sa fiti satisfacuti....

se intrece limita...cam

Închis