Lanseta-Mulineta Spinning

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
tito
veteran
veteran

Re: Lanseta-Mulineta Spinning

Mesaj de tito » 25 Mar 2016, 09:47

adrian99 scrie:stefane,aici n-ai dreptate.nici tu nici ceilalti care l-ati acuzat de una alta

voi ati decis sa-i donati anumite produse,sa-l ajutati sa pescuiasca mai bine
repet-este vb de donatii(in acest scop existand si topic separat)
daca ati fi facut vreo tranzactie si nu s-ar fi finalizat corect,atunci da ar fi putut sa fie acuzat
asa de ce sa va insele asteptarile?
ati facut un gest frumos,trebuie sa sa simtiti mandri de asta.atat

ca sunt cazuri de pescari de pe acest forum care au vandut produsele donate da,insa este alta discutie
Adrian, mai citeste o data ce am scris. Iar cand am spus ca sunt de acord cu colegii ma refeream doar la faptul ca nu a mai dat niciun semn, in rest nu am nicio pretentie,niciun regret, i le-am dat cu draga inima pentru ca stiu ce inseamna sa iti doresti ceva si sa n-ai posibilitatea sa-ti cumperi. Si pe fiecare il va trage constiinta de maneca la un moment dat, asa ca eu am constiinta impacata si nu pun la indoiala sinceritatea lui Cocolino_01.

fishmaster56
senior
senior

Mesaj de fishmaster56 » 25 Mar 2016, 10:20

Hai ca din nimic ne aprindem prea tare. Pana la urma nimeni n-a facut nici o fapta de vitejie, ci un gest umanitar care, cel putin mie, imi da o liniste sufleteasca si sincer, mie chiar imi place sa ofer din ceea ce am in plus. Mai bine sa se bucure cineva de acel lucru decat sa mucegaiasca intr-un colt de garaj sau debara. Poate am fost si noi cam suspiciosi dar niste precedente chiar de pe acest forum ne-au facut sa fim asa. Cu sau fara poze, nu conteaza (poate nici n-are cu ce sa le faca), satisfactia va fi sa stim ca peste 1-2-3 ani a devenit un spinner cu adevarat sportiv si ca si noi am contribuit cu ceva la lucrul asta. Deci Ionut fiule, da-ne aceasta satisfactie ca sa moara carcotasii de ciuda. :headbash:

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 25 Mar 2016, 10:21

Da sa faca poza daca este om cinstit care e problema. Sculele le are daca vrea si respect poate obtine prin o simpla poza. Eu vorbeam de donat in cazul de fatza nu ma intereseaza babele de le dai tu 1 leu sau alti pescari care au avut parte de bunavointa ta, etc.. Nu ma intereseaza sufletul tau sa vad bunatatea din el. Si nici nu vad rostul tau pe aici. Te simti singur? Iti dau mp cu nr meu de telefon sa vorbim suflete? Vrei sa ma modelez dupa chipul si asemenarea ta, sa consider doar ce consideri tu ca e normal si anormal? Vrei sa fiu deschis? Vrei sa vii azi pe la mine ca tot se mananca peste sa bem un vin sa fumam un trabuc sa devenim melancolici? Zii care e treaba ta in topicul asta. Esti avocat, imparti lege , morala? fara sa fii chemat ? Stii si tu ca dragostea cu fortza este viol. Hai sa ai pofta si sa nu te ineci cu un os de caras ceva ca am suferi o mare pierdere.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 25 Mar 2016, 10:25

vampire..esti "praf"...ca intotdeauna
de aceea nici nu intelegi nimic

spor...la baboi...in prohibitie :wink:

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 25 Mar 2016, 10:25

Adrian zeule cu tine vorbeam. Nu scriu acum ca nu ai stii tu cu cine vorbesc ci pur si simplu poate considera altcineva ca ma refer la el. Tu oricum le stii pe toate si le stii cel mai bine. Mai am o problema minora pt mintea ta si anume: noapte inainte de partida de pescuit pe ce parte sa dorm si ce vise ar fi bine sa am?

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 25 Mar 2016, 10:29

vampire,subiectul acestui topic este altul

inca odata se adevereste faptul ca nu intelegi(probabil iti este greu)..

poti sa dormi pe ce parte a patului vrei....daca ai foarte mult loc...insa ar trebui sa te feresti de visele "umede" :lol:

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 25 Mar 2016, 10:40

Te pupa fratele tau. Acu lasa-ne sa vedem copilul asta este pescar in devenire sau sarlatan. Cocolino fugi tare si strange sculele pe unde le -ai vandut si fa-le o poza, hai ca nu e greu. Daca nu reusesti astazi sa nu te mai milogesti si maine de cei ce nu vor sa ti-le mai dea inapoi pt o poza ca eu deja ma simt dezamagit.

Cocolino_01
junior
junior

Mesaj de Cocolino_01 » 25 Mar 2016, 14:55

vampir scrie:Te pupa fratele tau. Acu lasa-ne sa vedem copilul asta este pescar in devenire sau sarlatan. Cocolino fugi tare si strange sculele pe unde le -ai vandut si fa-le o poza, hai ca nu e greu. Daca nu reusesti astazi sa nu te mai milogesti si maine de cei ce nu vor sa ti-le mai dea inapoi pt o poza ca eu deja ma simt dezamagit.
Deci...dupa cum am spus si aseara, EU NU AM CERUT NIMANUI CEVA PE ACEST FORUM.
Am vrut doar sa imi scumpar niste scule modeste pentru un incepator, si am cerut parerile unor ''oameni'' precum vampir, care banuiesc ca este un pescar cu experienta.
Puteati sa imi recomandati niste scule oarecare sa se incadra in bugetul meu, dar VOI de aici, cei care acum ma criticati si ma faceti sarlatan, v-ati oferit sa imi donati cate ceva si acum ma jingniti fara sa ma cunoasteti.

Chiar acum o sa ma duc sa stang toate cele sa le fac poze, dar ar vrea si o adresa de la fiecare pe privat sa vi le trimet inapoi.
Deja sa degenerat prea mult si deja asta este lipsa de respect.

Cocolino_01
junior
junior

Mesaj de Cocolino_01 » 25 Mar 2016, 15:00

tito scrie:
adrian99 scrie:stefane,aici n-ai dreptate.nici tu nici ceilalti care l-ati acuzat de una alta

voi ati decis sa-i donati anumite produse,sa-l ajutati sa pescuiasca mai bine
repet-este vb de donatii(in acest scop existand si topic separat)
daca ati fi facut vreo tranzactie si nu s-ar fi finalizat corect,atunci da ar fi putut sa fie acuzat
asa de ce sa va insele asteptarile?
ati facut un gest frumos,trebuie sa sa simtiti mandri de asta.atat

ca sunt cazuri de pescari de pe acest forum care au vandut produsele donate da,insa este alta discutie
Adrian, mai citeste o data ce am scris. Iar cand am spus ca sunt de acord cu colegii ma refeream doar la faptul ca nu a mai dat niciun semn, in rest nu am nicio pretentie,niciun regret, i le-am dat cu draga inima pentru ca stiu ce inseamna sa iti doresti ceva si sa n-ai posibilitatea sa-ti cumperi. Si pe fiecare il va trage constiinta de maneca la un moment dat, asa ca eu am constiinta impacata si nu pun la indoiala sinceritatea lui Cocolino_01.
Domnule TITO, la ce va referiti cand spuneti ca nu am mai dat nici un semn?
V-am multumit cand le-am primit si urma sa va anunt cu rezultatele, dar daca nu a fost timp de pescuit, ce vriati sa intru in fiecare zii sa va salut si sa va multumesc in fiecare zi?
Sincer nu va inteleg, si repet inca odata: CE-I CARE MI-ATI TRIMES CATE CEVA VA ROG SA IMI LASATI ADRESA PE PRIVAT SA VI LE TRIMET INAPOI.
Si cu asta am incheiat subiectul.

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 25 Mar 2016, 15:02

cocolino ai adresele pe coletele care le ai primit

Închis