pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Cocolino_01
- junior

fishmaster56 scrie:Adica sunt cam ce-ti trebuie. Nalucile alea stiu sa prinda peste, batul de la mine stie sa prinda peste, trebuie doar sa mai stii si tu sa prinzi peste si ai devenit spinner. Fir intins si sa le folosesti sanatos.
Multumesc, sa fiti sanatos si dvs.
Astazi le-am aratat parintilor mei lanseta si mulineta primite de la dvs si nu le veneau sa creada ca cineva a fost asa generos.
Sunt nerabdator sa ajunga si nalucile de la ceilalti, ca sa pot face proba si o sa postez rezultatele aici.

tuturor
-
magaru39
- senior

Cocolino_01 scrie:magaru39, va rog sa imi lasati un nr de telefon in privat, deoarece nu va pot raspunde la mesaje private.
Multumesc
nu ne spui nimic ce ai prins, cu ce ai primit ?
-
fishmaster56
- senior

Chiar asa. Zi-ne daca esti multumit de dotari si poate ai si ceva rezultate.
-
magaru39
- senior

fishmaster56 scrie:Chiar asa. Zi-ne daca esti multumit de dotari si poate ai si ceva rezultate.
Mai băieți, ăsta cred ca ne-o mințit.!!!??,
-
sorrynblue
- utilizator constant

magaru39 scrie:Mai băieți, ăsta cred ca ne-o mințit.!!!??,
Nu cred. Nici nu as zice ca a fost timpul sa mearga la pescuit. O fi umflat rau si Neajlovul ca toate raurile...
Catch and release is another type of fishing.
-
fishmaster56
- senior

Nici eu nu cred ca inca nici n-o prea fost vreme de pescuit, mai ales pe rauri. Om vedea mai incolo.
-
vampir
- utilizator constant

Ei nu a mintit. a mintit. Ia-m trimis nalucile si nu a mai binevoit nici sa-mi trimita un sms sa-mi zica ca au ajuns. Ma bucur insa ca oricine a fost acest cocolino nalucile mele au ajuns tot pe mana unui pescar, chiar daca el le-a vandut pe o bere, suc, tigari sau paine. Nalucile mele tot vor fi pescuite de un pescar candva. Deci eu sunt multumit de gestul meu. Am banuit de la inceput ca nu este un pescar binevoitor dar dar din dar se face rai. Poate ca le-a vandut si bani obtinuti pe ele la-u scos din iarna. Sa-i dea D-zeu sanatate si ma bucur daca si el s-a bucurat. Insa un lucru sa tina minte: mai exista oameni ca noi inca. Nu este prea tarziu sa isi schimbe si el cat de cat privirea spre propriul suflet.
-
valeriu28
- veteran

off.. nu mai acuzati, am devenit atat de suspiciosi cu totii in lumea asta a pescuitului. important e ca l-ati ajutat. si eu l-as fi ajutat daca nu mi-ar fi luat-o ceilalti inainte. corect, noi sa fim cu constiinta impacata, dar poate baiatu' nu a mai intrat pe forum. are ultima vizita pe 21 martie din ce am vazut.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
-
fishmaster56
- senior

Deci mai da cate o geana. Nu conteaza, noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram daca am putut face un bine ca dupa cum ziceti tot la pescari o sa ajunga jucariile alea. Apai daca le-o vandut mai departe...treaba lui, noua oricum ne erau toate alea in plus. Daca e vre-un forumist din Giurgiu, asa de curiozitate l-ar putea verifica discret. Ii dau eu datele.
[editat de jb]
-
tito
- veteran

Eu l-am sunat pentru ca nu a mai dat niciun semn pentru a-mi confirma ca gumele au ajuns la el. Mi-a confirmat ca au ajuns, mi-a multumit si asta a fost...in rest sunt de acord cu cei care au postat mai sus. Eu ma simt impacat ca am putut ajuta pe cineva,in rest e problema si pacatul lui daca ceea ce a primit de la noi a ajuns sa aiba alta destinatie.