ceva avati si somni am prins cu cel de 7cm ... dar asta doar intr-un singur loc ce il frecventez cand e mai rece pe afara si unde dintr-un motiv sau altul se pare ca pestii aveau o preferinta pentru chestiile metalizate si cu ceva albastru pe ele ... in rest, pauza totala ...mircea13 scrie:Va rog sa imi spuneti cati dintre voi ati pescuit cu acest tip de vobler si ce rezultatea ati avut la avat cu el?
RNR-5CHB Crome/Blue 5 cm 11 gr
Ne pare rău, cota fişierelor ataşate a fost atinsă. Care cota ? Ca nu ma lasa sa pun poza
La ce prindem cel mai bine avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: La ce prindem cel mai bine avat
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
BG,CHS.
Culori ale RNR care la mine au mers si au prins avati.Sunt curios la cate voblere s-au scris pe topicul asta,care au intr-adevar o frecventa ridicata in a prinde avat.Ca am prins odata intamplator la un vobler si apoi pauza totala,dar hai sa-l trec repede aici,sincer nu ajuta pe nimeni.
Culori ale RNR care la mine au mers si au prins avati.Sunt curios la cate voblere s-au scris pe topicul asta,care au intr-adevar o frecventa ridicata in a prinde avat.Ca am prins odata intamplator la un vobler si apoi pauza totala,dar hai sa-l trec repede aici,sincer nu ajuta pe nimeni.
i-am raspuns omului la intrebare si atat ... cu precizarea ca am prins CONSTANT doar intr-un singur loc cu el atat avat cat si somn. in fine ...SVF scrie:BG,CHS.

-
- veteran
am inteles ideeaSVF scrie:Nu are nici o legatura cu ce ai scris tu Emile,ce naiba.
Cred ca ne cunoastem cat de cat
Altceva vroiam eu sa subliniez.

am pus mana mai nou pe un vobler care sunt convins ca va da randament la avat. la prima iesire, o zi in care am prins un singur peste a si avut captura ... de abea astept sa il incerc in apele de aici.
Hmm, cu RNR -urile astea e o chestie interesanta , acum 4-5 ani dadeai cu tunul sa gasesti anumite culori , cred ca era nr. 1 la avat , pe atunci nu luase avant thrilll-ul , acum numai ciripeste nimeni nimic de el , nu mai dau avatii in el sau merge lumea pe burta ? 

Sincer Cataline,din pacate eu nu i-am mai acordat atentia cuvenita.Si au mai fost voblere f.bune care au patit lucrul asta.Pe viitor insa o sa indrept asta.Am ceva timp pierdut pe garla si inca nu m-a lasat memoria de tot
incat sa nu-mi aduc aminte la ce am prins bine.M-am cam saturat de experiente,unele costisitoare rau.

eu unul nu pot sa spun ca am insistat cu RNR-urile prea mult, motiv pt. care nu pot vorbi suficient despre ele ... dar situatia se va schimbacatalin66 scrie:Hmm, cu RNR -urile astea e o chestie interesanta , acum 4-5 ani dadeai cu tunul sa gasesti anumite culori , cred ca era nr. 1 la avat , pe atunci nu luase avant thrilll-ul , acum numai ciripeste nimeni nimic de el , nu mai dau avatii in el sau merge lumea pe burta ?

iar cu Thrill-ul ... nu stiu ce ar mai fi de zis pe langa ce s-a scris deja, probabil de aia nu mai aminteste lumea de el. adica oricine vrea avat, la o scurta cautare pe forum va vedea ca Thrill-ul este in topul multora. pentru mine cu siguranta este campion incontestabil la avat si bate restul voblerelor detasat ... detasat rau de tot

...asa si este , dar din pacate sau din fericire ....anem scrie:...
iar cu Thrill-ul ... nu stiu ce ar mai fi de zis pe langa ce s-a scris deja, probabil de aia nu mai aminteste lumea de el. adica oricine vrea avat, la o scurta cautare pe forum va vedea ca Thrill-ul este in topul multora. pentru mine cu siguranta este campion incontestabil la avat si bate restul voblerelor detasat ... detasat rau de tot

...sunt multi acei care l-au incercat da cateva ori , nu le-au placut "evolutia" Thrill-ului , nu au avut nici un fel de rezultat si l-au pus la "pastrare"
...am mai spus-o , atunci cand sunt aproape de a realiza o mare "gherla" , apelez la Thrill si ...zambetul imi reapare pe buze.

...adevarul este ca zambesc si cand "gherla" este perfecta...100%