La ce prindem cel mai bine avat

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
alinvr
junior
junior

Re: La ce prindem cel mai bine avat

Mesaj de alinvr » 19 Aug 2013, 22:20

Nu ai fost singurul. Am fost in minivacanta asta si eu la dunare. Am dat vreo doua zile de la ora 17 pana la 21 la avat si nimik. Sarea in draci dar nu pune gura pe nici o tabla. Am dat cu vreo 20 de tipuri ( thrill-uri, rapala floater, jointed,topwater, cicade, oscilante, rotative).

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 20 Aug 2013, 09:24

anul trecut am avut cred ca 4-5 partide asa... ce m-a frapat a fost faptul ca atacau sute de bucati si numai din alea mari 2-3 kg in sus...
am dat de la cristal vibe pana la thrill, de la cicada pana la popper - nici macar un atac :oops:
iar alata data vezi cateva atacuri sau deloc si prinzi peste... :lol:
dar de asta imi place atat de mult pescuitul la acest rapitor - sa-l prinzi e mereu o provocare :wink:
Nihil Sine Deo

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Aug 2013, 16:21

...pe curs de apa lina il pacalesti extrem de greu inspre ...deloc :oops:
...sansele cresc daca il localizam in anafore , pe capat de curent rapid sau la intretaierea suvoaielor
...personal , am avut pana acum cel mai prost sezon la avat :(

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 21 Aug 2013, 06:31

old_radu scrie:... am avut pana acum cel mai prost sezon la avat :(
ME TOO!!! :wallbash:
Nihil Sine Deo

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 21 Aug 2013, 11:14

Suntem mai multi cu tepe luate la avat, dar se raceste vremea si le vine randul si lor.
In primavara am facut cateva iesiri frumoase la avat,prin aprilie. De atunci doar ne-au stropit pe fata pe Dunare :lol:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 21 Aug 2013, 20:47

Nu am incercat inca avatul la stremere, si cred ca ar fi de incercat si varianta aceasta pe langa cele asa zis mai clasice. Nu am avut asa ceva in trusa dar am auzit ca ar face treaba buna uneori niste stremere bune, 2-3 legate pe saltatoare cu o oscilanta sau rotativa mai grea in capat pe post de lest. Sper ca intr-o luna maxim sa-l testez si la stremere sa-i mearga fulgii si sa-i sara solzii lui de arogant ce este.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 21 Aug 2013, 21:45

poate ca ma insel dar eu la streamere nu am vazut sa se prinda cecat avati mici...
nu vreau sa par arogant si nici nu incerc sa par ceva ce nu sunt, insa pentru mine se numeste avat doar ceea ce depaseste 1,5 kg.
ce este mai mic este frumos de prins, insa nu il iau in calcul nici macar pentru statistica!
Nihil Sine Deo

valy_pike
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de valy_pike » 24 Aug 2013, 13:30

de fre`o 2 saptamani tot caut avatul pe Dunare in diferite locatii (Bujorul ,Seaca ,Zimnicea ,Suhaia )si nimic ! Ieri am incercat la Potcoava la Suhaia .Cand am ajuns ....Atacuri la greu ! Azi este ziua lui ! La prima lansare 1 de 2 kg .http://img593.imageshack.us/img593/9430/xzhv.jpg . in ciuda perseverentei mele pana la ora 8 seara (de la 2 )NU AM MAI VAZUT DECAT ....ATACURI !!!Am dat la toate si la tot ce am avut la mine ...DEGEABA .........

alex87nfs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex87nfs » 24 Aug 2013, 13:59

nu te-ai gandit ca poate restul nu vroiau piercing in gura ?! :lol1:
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Aug 2013, 14:00

Pe vremuri era o balastiera catre Alba . Pe mijlocul Muresului era un piept de pietris si zeci de avati care vanau mai ceva ca in Delta! Spectacolul era incredibil ,mai ales ca avatii erau frumusei ...Am mers de 3-4 ori in acel loc.Apa era cristal! Singurele naluci care au adus capturi au fost popperele .De fapt un singur model de la Salmo.Dar pana ne-am prins ...nu vreti sa stiti cate lanseuri am avut si cati sfinti au coborat pe apa :lol: Apoi ,dupa descoperirea Americii :P a fost extrem de placut ...

In prezent nu mai dau anume dupa avat.Parca nici nu mai sunt spectacolele de alta data pe Mures. Avat prind ocazional in timp ce dau dupa pestii care au dintii in gura! :lol: De multe ori simt insa ...o provocare cand ii vad cum ataca ,insa imi revin repede.Oricum ar fi ,este un peste care ,desi nu prea ma mai intalnesc cu el , are tot respectul meu!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns