merci de pontMichael scrie:arata bine, dar cu tripla aia fix pe burta...as evita sa-l las sa ajunga pe substrat.
chiar as scoate tripla, un carlig e suficient, numai sa atace stiuca.
la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
nu stiu cat costa astea, dar daca stiuca e dispusa sa atace, sare la fel de bine si pe un shad clasic, care poate misca ceva mai natural.
parerea mea.
parerea mea.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
a costat 9€ un pachet cu 3 shad-uri. dca o sa am timp le incerc sambata/duminica pe un canal pe care cica este stiuca...Michael scrie:nu stiu cat costa astea, dar daca stiuca e dispusa sa atace, sare la fel de bine si pe un shad clasic, care poate misca ceva mai natural.
parerea mea.
Au fost singura chestie care mi-a sarit in ochi intr-un mag de vanatoare si pescuit. In rest majoritatea erau pt stationar si ceva naluci imense pt pescuit in mare plus voblere de la rapala la preturi peste 9 euro
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
-
kleniacul
- veteran

Da,am prins eu 3 mirle,cea mai mare 1,5 kg,pe o balta linga Bucuresti,au fost singura solutie dupa o zi de lansat degeaba,si intr-adevar se agata destul de repedeluci_t scrie:a incercat cineva "stiucile" astea? http://www.stormlures.com/products/lure ... soft_lures Dintoasele fiind canibale poate ceva imitati din asta sa aiba succes.
Tocmai mi-am luat modelu de 12cm/25gr.
ceva asemanator am:

i-am scos tripla din prima zi...nu am luat nimic inca, nici nu am insistat cu roach-ul asta.

i-am scos tripla din prima zi...nu am luat nimic inca, nici nu am insistat cu roach-ul asta.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
danstiucaru
- veteran

la asa ceva am prins mai degraba avati in ape repezi pe recuperare rapida ca la thrill insa am pierdut repede naluca si abia de vreo luna de zile miam mai facut rost de ocazie de vreo 5buc
la stiuca in ultimi ani parca tot la dolinger mia placut mai mult,mai ales primavara pe un brat mort al oltului unde este apa mica si chiar si in vara printre plante si pe deasupra patului de plante cu doling de 6g
la stiuca in ultimi ani parca tot la dolinger mia placut mai mult,mai ales primavara pe un brat mort al oltului unde este apa mica si chiar si in vara printre plante si pe deasupra patului de plante cu doling de 6g
-
danstiucaru
- veteran

shirkan scrie:Dane nu mai da ponturile, merem sambata la peste si mi le spui numai mie
ptr cei care pescuiesc la stiuca de ceva vreme nu le mai putem da ponturi...ei siau dat seama ca folosesti naluca functie de apa in care o cauti iar celor care sunt deabia la inceput de drum ...sa se bazeze pe prieteni care au experienta sau pur si simplu sa testeze
salmo zipper este o naluca super inclusiv ptr stiuca nu doar somn si avat,am mai spuso cred,doar ca trebuie sa ai o apa potrivita ptr acest vobler si atentie ptr cei care o au de mai de multa vreme in trusa..schimbati la timp ancorele ptr a nu avea surprize cum am avut eu