la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
- bogdan_mihu
- senior
lingura oscilanta e cam cea mai folosita si de multe ori prinzatoare,dar mie personal cel mai mult imi place pescuitul stiucci cu voblere de tip jerk bait;sliderul de la salmo iar vara pe caldura poti face un pescuit fain la popere sau skitter walk de la rapala,foarte spectaculos pescuitul cu astfel de naluci de suprafata
-
- veteran
Anul asta daca tot am luat echipament Fly incerc si la stiuca pe Snagov si caldarusani, ptr ca lanseta e de clasa 5-6 si face fatza si la stiukane de 1-2 kile (sper...). Am luat si 3 streamere cu blanita argintie respectiuv neagra, abia astept! Am si forfac de musca pe care scrie Special Pike, cred ca e kevlar dar ff usor.
Si desigur vreau sa incerc vara si poppere, o sa imi cumpar ca nu am mai avut. Care sunt mai bune si nu f scumpe? Si as mai da cu acele voblere facute din 2 bucati, cu articulatie intre ele. Ati incercat cu asa ceva?
Si desigur vreau sa incerc vara si poppere, o sa imi cumpar ca nu am mai avut. Care sunt mai bune si nu f scumpe? Si as mai da cu acele voblere facute din 2 bucati, cu articulatie intre ele. Ati incercat cu asa ceva?
-
- veteran
danstiucaru
Prin 94 cand inca nu erau aparute atatea naluci din extern la Partizani am fost la peste cu un baiat din zona pana pe Nebunu garla Sontea si alte japse adiacente cu niste linguri de Cu facute de tatal lui din ciocan. Erau ca niste Tacuri dar de cca 4 ori mai mare cat se gasesc cele din prezent aveau cred 30g de nu mai mult si prindeau de rupeau si fiind mari ancorele nici nu aveau timp sa agate planta asa repede arau super portante fiind super pescuibile si in apa mai mica.
Maine de l-as intalni pe baiat, 100 ron i-as da pe naluca aia daca o mai are.
Ce vremuri..... cand o sa mai vina....?
Prin 94 cand inca nu erau aparute atatea naluci din extern la Partizani am fost la peste cu un baiat din zona pana pe Nebunu garla Sontea si alte japse adiacente cu niste linguri de Cu facute de tatal lui din ciocan. Erau ca niste Tacuri dar de cca 4 ori mai mare cat se gasesc cele din prezent aveau cred 30g de nu mai mult si prindeau de rupeau si fiind mari ancorele nici nu aveau timp sa agate planta asa repede arau super portante fiind super pescuibile si in apa mai mica.
Maine de l-as intalni pe baiat, 100 ron i-as da pe naluca aia daca o mai are.

Ce vremuri..... cand o sa mai vina....?
-
- veteran
Pentru mine plasticele au facut legea anul trecut la stiuca...si nu doar pe Olt. Daca sunt alese cu grija si iti "faci mana" cu ele, rezultatele sunt garantate.vipificator III scrie:Si pe la noi s-a lansat duelul painica vs soft, painica vs vobler respectiv oscilanta/rotativa vs zalt dar de concretizat soar duelul oscilanta/rotativa vs zalt in favoare zalt. Sper ca anul asta si primele dueluri sa dea un castigator.