la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 01 Mar 2011, 23:36

sorinB scrie:Tu sa te bazezi si sa ai incredere in ce iti dau eu maine :) :wink:
ce as pleca eu de unde vina alea maaa :D

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 02 Mar 2011, 13:19

luci_t scrie:a incercat cineva "stiucile" astea? http://www.stormlures.com/products/lure ... soft_lures Dintoasele fiind canibale poate ceva imitati din asta sa aiba succes.
Tocmai mi-am luat modelu de 12cm/25gr. :wink:
am de vreo 4 ani ceva asemanator--nu este ceva deosebit insa toamna cateodata te scot din hictis/plictis

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 02 Mar 2011, 13:38

sorinB scrie:Tu sa te bazezi si sa ai incredere in ce iti dau eu maine :) :wink:
ce anume ? poate vreau si eu :roll:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 02 Mar 2011, 15:10

grey-wolf scrie:
ce anume ? poate vreau si eu :roll:
nu iti spunem na :D
ai mp

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 02 Mar 2011, 15:34

philiphito scrie: am de vreo 4 ani ceva asemanator--nu este ceva deosebit insa toamna cateodata te scot din hictis/plictis
is luate ca na, nu pot sa intru intr-un mag de pescuit fara sa cumpar ceva si mi s-a intamplat sa prind cu nalucile cele mai "nebagate" in seama

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 02 Mar 2011, 16:26

danstiucaru scrie: nu iti spunem na :D
ai mp
nu am mai Dane . sunt atit de sarac incit nici MP nu am :lol: :lol: :lol:

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 02 Mar 2011, 17:09

luci_t scrie:
philiphito scrie: am de vreo 4 ani ceva asemanator--nu este ceva deosebit insa toamna cateodata te scot din hictis/plictis
is luate ca na, nu pot sa intru intr-un mag de pescuit fara sa cumpar ceva si mi s-a intamplat sa prind cu nalucile cele mai "nebagate" in seama
Asa patesc si eu!!nu esti singurul!!ieri m-am dus sa iau cateva agrafe de 18 pt slider la distanta si m-am procopsit inclusiv c-o mulineta de baitcasting care mi-a atras atetia--asa c-am luat-o pana la urma!

guss
junior
junior

Mesaj de guss » 02 Mar 2011, 22:24

Salutare la toata lumea.
Dupa umila mea parere cred ca shadurile sunt cele mai versatile momeli la stiuca si nu numai, dupa care urmeaza voblerele si apoi tablele (fie oscilante fie rotative). Un singur neajuns au shadurile in toata afacerea asta, se distrug foarte repede la atacuri repetate, dar..... sunt si foarte ieftine... deci se merita. Dimensiunile maxime pe care le-am utilizat au fost pana in 8 cm si culori alb sidef cu rosu, portocaliu cu galben, portocaliu simplu. Mai sunt conbinatii de culori dar nu am avut timp sa le incerc cu ele.

:respekt:
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????

"" DA-M PLACE ""

Belenyessy S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Belenyessy S » 02 Mar 2011, 22:36

Am o intrebare, cum folosesti shadurile in apa cu vegetatie multa?
Eu am incercat cu carlige offset, fara greutati, asa nu sa a luat iarba dar nu se putea lansa.
Cel mai bine am prins la oscilante si slidere uneori si cu rotative mai mari.

guss
junior
junior

Mesaj de guss » 03 Mar 2011, 09:33

Salve.

Au fost momente in care apele pe dau erau scaute (lacuri) si vegetatia era la supafata, in aceasta situatia am folosit oscilante antibradis de la rapala dar fara mare suces sau mai bine zis fara ""succesuri"" notabile. Am folosit si shaduri cu jig pana in 5 gr maxim pe care le lansam in ochiurile de apa neinundate de vegetatie.
Ideea este ca tre sa ai in trusa de toate, asta te ajuta sa te adaptezi repede la situatiile de moment si sa transformi o partida neplacuta intr-una cat mai placuta posibil.

"" Solutia starpirii vegetatiei abundente sta in puterea lebedelor si ratelor"" la noi halesc astea toata vegetatia. Apoi noi putem pescui linistit, dar........................... stiuca din parti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:respekt:
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????

"" DA-M PLACE ""

Scrie răspuns