la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
...
Evident, verdele fosforescent este cel mai eficient
asta folosesc si eu

Maine de fapt azi ma duc la stiuca pe budeasa/ Arges, o sa incerc mai multe tipuri de momeala artificiala . Dar daca este soare o sa ma bazez mult pe lingurita , daca nu o sa merg pe tuster galben cu negru ceva sa imita carasul . Sper sa fac treaba si sa nu vina filiala ca nu am vizat permisul
Fir intins Sori

Fir intins Sori

FIR INTINS DE-O RAGALIE
incep sa ma plictisesc de toate topicurile cu "cea mai buna momeala" .
Do more, talk less.
Nu cred ca exista vreun crankbait, jerkbait, twister care e net superior altora => mai mult peste. Ajungi pe balta, deschizi trusa si schimbi la momeli pana prinzi.
Si sunt skeptic la cat de receptivi sunt pestii la diferitele culori ale voblerelor. Acum pe bune.... am prins clean la vobler verde deschis... poate e din cauza ca nu am dormit azi noapte dar eu nu am vazut niciun peste verde deschis care sa traiasca in acelas habitat.
sunt zile in care nu vrea pestele deloc. deal with it.
rapitorii, mai ales stiuca se arunca dupa tot ce misca...daca vrea.
Do more, talk less.
Nu cred ca exista vreun crankbait, jerkbait, twister care e net superior altora => mai mult peste. Ajungi pe balta, deschizi trusa si schimbi la momeli pana prinzi.
Si sunt skeptic la cat de receptivi sunt pestii la diferitele culori ale voblerelor. Acum pe bune.... am prins clean la vobler verde deschis... poate e din cauza ca nu am dormit azi noapte dar eu nu am vazut niciun peste verde deschis care sa traiasca in acelas habitat.
sunt zile in care nu vrea pestele deloc. deal with it.
rapitorii, mai ales stiuca se arunca dupa tot ce misca...daca vrea.
@8888
ai dreptate si eu sunt de aceeiasi parere...
parerea mea ca aceste topicuri gen "la ce momeala pacalesti stiuca(in cazul de fata)mai bine" nu sunt tocmai exprimate corect;deoarece,clar ca nu exista asa ceva.exista si asa ar trebui numit topicul "la ce momeala ai pacalit mai bine stiuca"...oricum lumea scrie lucrul acesta,la ce a prins fiecare mai bine
la mine de exemplu sunt locuri si momente cand nu vrea numai la lingura,alte cazuri cand nu a pus botul la lingura ci numai la vobler,iar mai nou de vreo 2 saptamani incoace merge foarte bine la gume
ai dreptate si eu sunt de aceeiasi parere...
parerea mea ca aceste topicuri gen "la ce momeala pacalesti stiuca(in cazul de fata)mai bine" nu sunt tocmai exprimate corect;deoarece,clar ca nu exista asa ceva.exista si asa ar trebui numit topicul "la ce momeala ai pacalit mai bine stiuca"...oricum lumea scrie lucrul acesta,la ce a prins fiecare mai bine
la mine de exemplu sunt locuri si momente cand nu vrea numai la lingura,alte cazuri cand nu a pus botul la lingura ci numai la vobler,iar mai nou de vreo 2 saptamani incoace merge foarte bine la gume
eu cred ca stiuca are ceva preferat , referitor la topic cred ca este corect . Cui nu ii place denumirea lui nu este obligat sa raspunda . Referitor la momeala artificiala preferata stiucii de multe ori am vazut pe lac pescari care folosesc gume verzi deschise deci stiu ei ceva . Hai ca vedeai 1 , 2 dar nu 8,9 la aceeasi momeala . Cel putin asa merge la Budeasa/Arges .
numai bine , va salut si fir intins
numai bine , va salut si fir intins
FIR INTINS DE-O RAGALIE