Cum sa prind avatul ?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 19 Sep 2006, 16:15

Doar odata, mai demult, cand dadeam la clean am luat un avatel de vreo 700 grame la un butcher. Duminica l-am pus dupa ce am incercat cateva voblere in ideea ca poate vrea RH.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Oct 2006, 22:03

Saptamana trecuta am fost pe Timis.
Am dat de un loc in care se cam adunasera avatii .
Am luat avat dupa avat.A fost o partida reusita. Cu avati suparati si driluri pe masura.
Am zis ca poate faptul ca sunt multi in zona m-a facut sa-i prind.
Dar nu., au mai venit si altii si au dat la greu cu tot felul de voblere de firme renumite si n-au luat nimic.
Singura explicatia a fost ca un anumit vobler Dady a fost cel care a facut diferenta !!!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 03 Oct 2006, 22:09

poate este vorba totusi despre marime culoare si vibratie ?
esti sigur ca s-a incercat cu ceva pe aceeasi marime si pattern ?

daca tu aveai un dady mic albastru si altcineva dadea cu o rapala mare verde nu prea e tot aia, nu ? :)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Oct 2006, 01:52

Mugurstefan scrie:...au mai venit si altii si au dat la greu cu tot felul de voblere de firme renumite si n-au luat nimic.
Singura explicatia a fost ca un anumit vobler Dady a fost cel care a facut diferenta !!!
confirm,eu sunt "altii".patern-ul a fost cam acelasi+alte incercari dar nu marimea&forma,Dady-ul folosit de Mugur cred ca avea max 1,5cm+ca era mai slim decat hornet-urile ce le am fiind cele mai mici voblere din trusa mea.eu am dat cu hornet-uri 3 cm,ssr 5cm,original floating holographic 5 cm si nu a vrut sa puna botul,desi erau bucati destul de mari preferau voblere extrem de mici.din pacate am lasat in ziua aceea cutia cu linguri acasa.sigur i-as fi curentat cu niste mepps-uri marime 0 sau 00.asa e cand lasi naluci acasa... :?
niciodata nu m-au interesat voblere sub 3 cm,dar se pare ca avatul face diferentza.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 04 Oct 2006, 07:28

cat de mari erau avatii :?: si cati ai luat Mugur :?:

cat lansai cu voblerul ala de 1,5 cm si cu ce fir
:?:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 04 Oct 2006, 15:36

sub 3 cm???? Hmmmm

Niciodata nu m-as fi gandit sa dau la avat cu voblere asa mici. Deobicei dau cu cele intre 5 si 7 cm, uneori au dat si pe 9 dar pe cele sub 3 inca nu am luat avat :lol: :lol: :lol:

In schimb azi i-am mituit bine... bine de tot... am momit locul cu telefonul mobil (odihneasca-se in pace) :lol: :lol: :lol: asa ca maine o sa-i sparg... o sa fie toti gramada in zona, o sa se bata avatii cu salaii care sa dea un telefon :lol: :lol: :lol: :lol: Apropo, are cineva de vanzare ceva voblere Nokia???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 04 Oct 2006, 16:15

:lol: cand mergi maine ... nu uita sa te suni pe telul din apa ... soneria produce cele mai ale dreaqului vibratii ... se vor sinucide rapitorii din zona ... vor sari singuri pe mal sa le faci poza ... :lol:
scuze ... nu pre-i de ras cand pleaca mobilu la plimbare ...
S'altare și bunăstare !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Oct 2006, 16:29

costi scrie:sub 3 cm???? Hmmmm

In schimb azi i-am mituit bine... bine de tot... am momit locul cu telefonul mobil (odihneasca-se in pace) :lol: :lol: :lol: asa ca maine o sa-i sparg... o sa fie toti gramada in zona, o sa se bata avatii cu salaii care sa dea un telefon :lol: :lol: :lol: :lol: Apropo, are cineva de vanzare ceva voblere Nokia???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
In locul telefonului, sa te mai consolezi :D
Imagine

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 04 Oct 2006, 17:39

Mda, am dat cu telefonu' ca am auzit ca la avat merge cu vibratie marunta si deasa :D

Cred ca era chesia aia cu cesu' rau sau asa ceva, ca tocmai lasase-m o lingurita ce o aveam de doi ani si care mai si prindea, plus cateva shaduri...
Cand am lasat telefonu mi-am si bagat picioarele in el de pescuit, am fugit si m-am inchis in casa vre-un ceas ca cine stie ce mai patzeam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 05 Oct 2006, 09:12

costi scrie:sub 3 cm???? Hmmmm
Niciodata nu m-as fi gandit sa dau la avat cu voblere asa mici. Deobicei dau cu cele intre 5 si 7 cm, uneori au dat si pe 9 dar pe cele sub 3 inca nu am luat avat :lol: :lol: :lol:
da! se prinde avat cu voblere asa mici, in special cu Dady. Am prins si eu anul trecut asa, si chiar povesteam cuiva(pe mess.) despre treaba asta, dar... nu-mi mai aduc aminte cui :roll: :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns