@Sorin
1. da' cine-a zis ca a fost obligat sa scrie? Pe tine cine te obliga sa citesti daca nu-ti place sau nu vrei???
2. da, eu testez si experimentez. Daca-mi iese e OK, daca nu, continui (sunt si azi destule care nu mi-au iesit si poate n-or sa-mi iasa niciodata, dar incerc in continuare). Pe de alta parte-mi place teribil atunci cand ma agit mai mult pana ajung la rezultatul scontat deoarece altfel totul ar fi prea banal. Motivul? Motto-ul dupa care ma calauzesc in viata: "CAND NU STII (sau nu poti face) CEVA, CHEAMA NEVOIA (te-nvata ea

)!" Sigur ca am deschis topicurile alea (si multe altele de pe toate site-urile de pescuit pe care le stiu) dar nu citesc neaparat pentru a invata ceva nou. Si ca sa fiu sincer, nu inseamna ca daca vad sau citesc ceva ce mi se pare interesant voi face abstractie. Nicidecum, dar nici nu ma bazez pe asta.
3. nu numai divulgarea unui loc de pescuit poate produce pagube datorita mentalitatii ... Si cu descrierea in amanunt a unei tehnici anume se poate ajunge la acelasi rezultat (de ex. pescuitul la plastice moi a determinat scaderea dramatica a populatiilor de salau, dar nu numai, in multe lacuri; ruleta poloneza (sau ceheasca) in pma - bine ca nu-s prea multi muscari in tara asta - poate duce rapid la depopularea unui rau de munte; sa mai continui?)