Cu tacamu' dupa stiuca!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 10 Feb 2005, 13:09

1. Nu l-a obligat nimeni sa scrie in revista daca nu vrea .
2. sa inteleg ca pe principiul ca e in mura in gura si e pentru oameni comozi, tu nu citesti nici o revista preferand sa testezi absolut tot de unu singur iar pe acest site topicurile ''echipamente si accesorii'' si ''pescuit - spinning '' nu le-ai deschis niciodata :roll: :D
3. Singurele chestii care e mai bine sa nu fie cunoscute publicului larg datorita mentalitatii existente sunt locurile de pescuit si aici sunt de acord cu tine
4. Pt legio: Dr Pike sunt niste linguri facute de Viorel Teleianu
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 10 Feb 2005, 13:21

Teleianu...
Intreba chestia asta pt ca am vazut multe articole in PM care erau semnate Dr. Pike...
Mai sunt unele despre Dr.Kill, altele despre "pescuitul stiucii cu bomba atomica"... Chestii d'astea, insignifiante... :roll:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 10 Feb 2005, 14:38

@Sorin
1. da' cine-a zis ca a fost obligat sa scrie? Pe tine cine te obliga sa citesti daca nu-ti place sau nu vrei???
2. da, eu testez si experimentez. Daca-mi iese e OK, daca nu, continui (sunt si azi destule care nu mi-au iesit si poate n-or sa-mi iasa niciodata, dar incerc in continuare). Pe de alta parte-mi place teribil atunci cand ma agit mai mult pana ajung la rezultatul scontat deoarece altfel totul ar fi prea banal. Motivul? Motto-ul dupa care ma calauzesc in viata: "CAND NU STII (sau nu poti face) CEVA, CHEAMA NEVOIA (te-nvata ea :wink:)!" Sigur ca am deschis topicurile alea (si multe altele de pe toate site-urile de pescuit pe care le stiu) dar nu citesc neaparat pentru a invata ceva nou. Si ca sa fiu sincer, nu inseamna ca daca vad sau citesc ceva ce mi se pare interesant voi face abstractie. Nicidecum, dar nici nu ma bazez pe asta.
3. nu numai divulgarea unui loc de pescuit poate produce pagube datorita mentalitatii ... Si cu descrierea in amanunt a unei tehnici anume se poate ajunge la acelasi rezultat (de ex. pescuitul la plastice moi a determinat scaderea dramatica a populatiilor de salau, dar nu numai, in multe lacuri; ruleta poloneza (sau ceheasca) in pma - bine ca nu-s prea multi muscari in tara asta - poate duce rapid la depopularea unui rau de munte; sa mai continui?)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Feb 2005, 15:43

ce ruleta ce ruleta ? :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 10 Feb 2005, 15:56

uite fff , vezi daca nu te abtii si vorbesti de ruleta ceheasca ?
primu braconier curios a si aparut :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 10 Feb 2005, 17:01

@Danr - curiosule, auzi la el, "ce ruleta, ce ruleta?" ... :lol:
Mai, te pomenesti ca ai de gand sa te apuci de muscarit :twisted:
Vezi in AvP (si pe www.pescarul.com), e descrisa tehnica cu lux si amanunt :wink:

@Sorin - eu nu-s la fel de secretos ca altii, spun ce vreau, cand vreau si cui vreau :wink: Da' stai fara grija ca nu tot :twisted:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Feb 2005, 17:38

cat de curios as fi tot nu ma apuc sa citesc "povesti nemuritoare"
nu de alta dar n-as sti niciodata cat e realitate cat e fantezie :evil: :twisted:

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 10 Feb 2005, 18:07

normal, pana nu experimentezi n-ai de unde sa sti :wink: :twisted:
parca-i spune altfel, nu "povesti nemuritoare", ceva cu nu stiu cum la biscuit :twisted:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Feb 2005, 22:56

mai ales cand apar poze din alea trucate cu salai cu cicada in gura e rasul lumii...
nu ca nu s-ar prinde salai la cicada

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 14 Feb 2005, 11:44

bad boy, baaaaad boy, very bad ... :wink:

Scrie răspuns