Cu tacamu' dupa stiuca!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Feb 2005, 15:16

pai d-aia zic si eu sa o lasam mai moale cu atacurile la persoana/articol si sa discutam mai relaxati pe subiecte concrete si experiente personale. parca iese altfel daca discuti mai lejer. pana una alta suntem cam toti amatori oricum, daca ar fi si la noi concursuri de pescuit cu premii de mii de coco, as mai intelege, da' mai e mult si bine pana atunci.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 09 Feb 2005, 15:35

Eu ma bag!
Nu-s profi, dar din pct meu de vedere am cate ceva de-mpartasit. Macar ca mi-o iau in freza da' am pct propriu de vedere!
Acuma. Pt asta am nevoie de cineva din Iasi care poate sa faca cateva poze cu o digitala la licgurite si la alte scheme desenate... Explicatii domnilor!
Daca tot am intrebat in colo si-n coace cum se fac lingurilwe si am auzit doar tacere, invatam impreuna!!! :twisted: ]
Unde nu stiu eu, stie altu' si tot asa. Pana la urma tot o scioatem noi la capat.
Cune m-ajuta cu digitala?????? :roll:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Feb 2005, 15:44

cool. sper ca stii ca nu mai scapi de dan daca nu te tii de cuvant. :)

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Feb 2005, 15:45

pai nu e vorba de nici un atac la persoana , atacurile la persoana sunt pierdere de vreme si nu aduc nimic bun
Eu mi-am exprimat un punct de vedere , critic daca vrei, la adresa unui articol, care , fiind scris de un profesionist si un campion al pescuitului la linguri, era de asteptat ( cel putin din punctu meu de vedere) sa spuna ceva mai consistent , sa-si exprime punctul lui de vedere , si nu generalitati
Nu-l cunosc personal , m-ar bucura enorm sa-l cunosc , probabil c-as sta cu carnetu pe genunchi sa-mi iau notitze cand vorbeste .N-am nici o intentie de atac la persoana , Doamne fereste .

Dar in acelasi timp , are un renume care-l si obliga sa-l onoreze .Si asta nu se face cu praf in ochi .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Feb 2005, 16:55

Dl. Sandulescu este un pescar deosebit de bun dar articolul este apa de ploaie, parerea mea personala
deh, pe stilul vechi: meseria se fura

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Feb 2005, 17:12

De aia exista reviste si site-uri ca lucrurile astea sa nu se mai fure ci sa existe un schimb real de informatii benefic pentru toti , incepand cu pescarii , producatorii, comerciantii de scule ...etc
Poate sunt putin naiv da asa mi se pare normal.
Probabil eram cu mult mai ''saraci'' daca la fel ar fi gandit si Mlain Musatescu de ex.
Articolele pe care le scrie abunda de informatie , sfaturi, tehnici , si nu in ultimul rand talent la scris .Si asta de ani de zile .
pescuiasca si el va

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 09 Feb 2005, 17:12

Dane,
- apa de ploaie sau apa minerala, tot H2O e :wink:. Doar mai e nevoie si de umplutura cateodata, nu-i asa?
- "meseria se fura" - corect si poate-i mai bine asa mai ales cand e vorba de pescuitul la lingura. Nu de alta, da' 'geaba spunea omu' ca Dr. Pike de la TV e unul din modelele lui favorite ca s-ar fi gasit destui sa-l contrazica (poate chiar mai multi decat o fac acum) :wink: :lol:

P.S. aaaa, sa nu uit, meseria nu poate s-o fure oricine!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Feb 2005, 17:16

pai daca spunea ca lingura X e buna , E PAREREA LUI si nu un adevar universal valabil .
Nu trebuie luata ca o axioma
Insa faptul ca asemnea parere vine de la el i-ar da o alta greutate decat daca as zice eu ca nu-mi place nu stiu ce.
pescuiasca si el va

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Feb 2005, 17:31

fff, daca spunea asa despre dr. pike era reclama ca asa se numeste atunci cand lauzi lingurile sponsorului nu :lol: ?

inca o chestie, daca e corect si meseria se fura si atunci platim o revista sa ne distreze cu generalitati ?
da sau ba, zi pe cinstite :lol: ?

danielT
junior
junior

Mesaj de danielT » 09 Feb 2005, 18:38

Meseria se"fura" poate doar la hoti, ca in rest se invata. Mentalitatile invechite din pacate persista si din dorinta unora de a fi superiori prin anumite cunostinte care se transmit probabil doar urmasilor directi.
Dane ai dreptate, probabil ca revistele de specialitate de la noi devin reviste de distractie si in curand de informatii mondene-cine cu cine, unde, cum, cand, etc. ceva in genul Star. Poate cu timpul se schimba si mentalitatile si vom fi cu totii mai deschisi si mai putin suspiciosi ca daca si altii stiu sa pescuiasca nu vor prinde "pestele meu".

Scrie răspuns