CU AGRAFA SAU FARA..?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
sorry,nu am fost atent,asa da,merita...cand mi-oi comanda mulineta,sa nu uit de snaps-uri 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- costica_fishing
- veteran
- StefanDinu
- veteran
Intru in echipa lui Razvan. Din comoditate, am dat si cu agrafa. Pina cind am inceput sa contabilizez pierderile, si la fiecare jig+jelibon mai trebuia adaugata si o agrafa. Asa ca am renuntat la lene. Unde mi se pare interesanta folosirea agrafei: la avat, in suprafata, cind "macini cafeaua". Lasa in apa un siaj suplimentarrazvan m. scrie:Si eu dau fara agrafa, dar din ratiuni de ordin economic. Ce rost are ca, pe langa jig si plastic, sa mai pierd si o agrafa la fiecare agatzatura ?

tincu,tincu ilie scrie:de obicei pescuiesc la clean si intotdeauna cu agrafa. chiar ma enervam cind nu mai aveam la mine,insa duminica am incercat la clean pe o balta si fiindca nu aveam agrafe am dat fara.am impresia ca atacurile au fost mai sensibile, receptionate mai repede ca de obicei.
da jos drecu agrafele alea

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
re
chiar merge la pescuitul cu rotative fara agarafa si vartej?...nu se rasuceste?..n-am incercat niciodata..am prins foarte bine cu agrafa cu vartej....la vobler nu folosesc nimic
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.