clean

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 23 Sep 2005, 12:39

Foarte discret !
Intai se incearca putele mici pe ape cu caracatite . Si mai apoi se prezinta , daca nu cumva e failed . :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Sep 2005, 12:44

Calone scrie:Foarte discret !
Intai se incearca putele mici pe ape cu caracatite . Si mai apoi se prezinta , daca nu cumva e failed . :lol:
in cazul asta se trece de la spinning la stationar cu dead bait
:D

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 23 Sep 2005, 12:51

Dead bait cu 5 , sau cu 10 tentacule ?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Sep 2005, 12:57

Nu ma pricep (inca) la dead bait.
Cei mai experimentati ar trebui sa stie cum e :D

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 23 Sep 2005, 13:52

Tavi scrie:Nu ma pricep (inca) la dead bait.
Cei mai experimentati ar trebui sa stie cum e :D
Cred ca tipul cu ,,PUTA'' trebuie premiat.Am ras cat pentru tot anul.Daca mai aveti asa ceva continuati .Cred ca a fost cel mai motivant lucru pentru mine de luna asta..

noname
veteran
veteran

hjf

Mesaj de noname » 23 Sep 2005, 18:36

Merci pentru tot!!! si eu am inceput sa rad( ca prostu de ce am scris) asta e, dintr-o greseala ne mai descretim si noi fruntile)-(bine ca nu a iesit altceva :lol: :oops: )asta e!!!. :roll: Eu voiam sa scriu ca pescuiam la mreana cu "puta" sau pluta pe bolovan, desigur -carligul si plumbul in apa :lol: Si atunci cand pleca pluta de pe piarta era posibil sa fie un peste -asta a insemnat scoala mea la mreana , un rau sarat, o pana, o nuia de alun, un 0,20 putin plumb de la baterie si niste carlige aduse de bunicu de pe la Galati...ce mai vrmuri (apropo data viitoare cand va duceti la mreana sa va amintiti si sa radeti de prostiile mele si in amintirea mea sa ziceti " Haide sa pun macar odata "puta" pe bolovan!!!! :wink:

Ca*a in traista si fir intins

Adelin
Moderator
Moderator

Re: hjf

Mesaj de Adelin » 24 Sep 2005, 08:29

gippa scrie:Merci pentru tot!!! si eu am inceput sa rad( ca prostu de ce am scris) asta e, dintr-o greseala ne mai descretim si noi fruntile)-(bine ca nu a iesit altceva :lol: :oops: )asta e!!!. :roll: Eu voiam sa scriu ca pescuiam la mreana cu "puta" sau pluta pe bolovan, desigur -carligul si plumbul in apa :lol: Si atunci cand pleca pluta de pe piarta era posibil sa fie un peste -asta a insemnat scoala mea la mreana , un rau sarat, o pana, o nuia de alun, un 0,20 putin plumb de la baterie si niste carlige aduse de bunicu de pe la Galati...ce mai vrmuri (apropo data viitoare cand va duceti la mreana sa va amintiti si sa radeti de prostiile mele si in amintirea mea sa ziceti " Haide sa pun macar odata "puta" pe bolovan!!!! :wink:

Ca*a in traista si fir intins

Auzi, dar cu feromoni nu ai incercat?!...de multe ori putele fac minuni, daca sunt inmuiate in feromoni! :lol:

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 24 Sep 2005, 10:42

hmm... ma gandeam sa dau cu feromonu in cap-(ul mrenei)... :twisted:

SpinnOva
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de SpinnOva » 03 Oct 2005, 09:40

Va salut ... rapitorilor. Sunt din Bistrita si este "botezul" meu pe acest excelent site. Ma declar prietenul de nedespartit al cleanului, dar, stiti cum este, mai pica si altceva (avat, pastrav, marlite sau chiar ... scobari, carasi, etc.). Pana anul acesta am fost fanul declarat al blinkerului, cu rezultate excelente si constante, dar va pot spune ca, incet-incet, voblerul incepe sa-l detroneze. Deocamdata mie mi se par a avea cea mai frumoasa evolutie cele de la cozma (nu ma pot lauda ca am incercat prea mult cele peste 400.000; deh, bugetul...), dar captura verii a fost la un no-name (tocmai pierdusem ultimul cozma din trusa) > un clean de 1808g, 51cm. Poate sunt un pic subiectiv referitor la producator, dar in primavara am "lovit" un pastrav de lac de 3,8Kg (70cm) cu un d3 de la cozma pe lacul colibita. Asta nu inseamna ca nu sunt adeptul schimbarilor. Citesc cu foarte mult interes orice sfat sau parere despre pescuitul rapitorilor. Deocamdata atat, sper ca nu v-am plictisit cu "intro"-ul meu si va urez tuturor "sa ma kc pe betzele voastre".

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 03 Oct 2005, 10:38

Bine ai venit !
Frumoase capturi
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns