Intai se incearca putele mici pe ape cu caracatite . Si mai apoi se prezinta , daca nu cumva e failed .
clean
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
hjf
Merci pentru tot!!! si eu am inceput sa rad( ca prostu de ce am scris) asta e, dintr-o greseala ne mai descretim si noi fruntile)-(bine ca nu a iesit altceva
)asta e!!!.
Eu voiam sa scriu ca pescuiam la mreana cu "puta" sau pluta pe bolovan, desigur -carligul si plumbul in apa
Si atunci cand pleca pluta de pe piarta era posibil sa fie un peste -asta a insemnat scoala mea la mreana , un rau sarat, o pana, o nuia de alun, un 0,20 putin plumb de la baterie si niste carlige aduse de bunicu de pe la Galati...ce mai vrmuri (apropo data viitoare cand va duceti la mreana sa va amintiti si sa radeti de prostiile mele si in amintirea mea sa ziceti " Haide sa pun macar odata "puta" pe bolovan!!!! 
Ca*a in traista si fir intins
Re: hjf
gippa scrie:Merci pentru tot!!! si eu am inceput sa rad( ca prostu de ce am scris) asta e, dintr-o greseala ne mai descretim si noi fruntile)-(bine ca nu a iesit altceva![]()
)asta e!!!.
Eu voiam sa scriu ca pescuiam la mreana cu "puta" sau pluta pe bolovan, desigur -carligul si plumbul in apa
Si atunci cand pleca pluta de pe piarta era posibil sa fie un peste -asta a insemnat scoala mea la mreana , un rau sarat, o pana, o nuia de alun, un 0,20 putin plumb de la baterie si niste carlige aduse de bunicu de pe la Galati...ce mai vrmuri (apropo data viitoare cand va duceti la mreana sa va amintiti si sa radeti de prostiile mele si in amintirea mea sa ziceti " Haide sa pun macar odata "puta" pe bolovan!!!!
Auzi, dar cu feromoni nu ai incercat?!...de multe ori putele fac minuni, daca sunt inmuiate in feromoni!
Va salut ... rapitorilor. Sunt din Bistrita si este "botezul" meu pe acest excelent site. Ma declar prietenul de nedespartit al cleanului, dar, stiti cum este, mai pica si altceva (avat, pastrav, marlite sau chiar ... scobari, carasi, etc.). Pana anul acesta am fost fanul declarat al blinkerului, cu rezultate excelente si constante, dar va pot spune ca, incet-incet, voblerul incepe sa-l detroneze. Deocamdata mie mi se par a avea cea mai frumoasa evolutie cele de la cozma (nu ma pot lauda ca am incercat prea mult cele peste 400.000; deh, bugetul...), dar captura verii a fost la un no-name (tocmai pierdusem ultimul cozma din trusa) > un clean de 1808g, 51cm. Poate sunt un pic subiectiv referitor la producator, dar in primavara am "lovit" un pastrav de lac de 3,8Kg (70cm) cu un d3 de la cozma pe lacul colibita. Asta nu inseamna ca nu sunt adeptul schimbarilor. Citesc cu foarte mult interes orice sfat sau parere despre pescuitul rapitorilor. Deocamdata atat, sper ca nu v-am plictisit cu "intro"-ul meu si va urez tuturor "sa ma kc pe betzele voastre".