clean mare pe lac de munte

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 29 Feb 2008, 12:03

apsalba scrie:
Tavi scrie:Oasa are un mal in judetul Sibiu si un mal in jud Alba din cate stiu eu.
Dar nu asta e problema.
Problema e cine il pazeste?
Da, are 6 km de mal pe granita cu judetul sibiu si suprafata pe judetul alba (504 HA) plus un contut de 27 de km tot in judetul Alba. Probabil ca nu te intereseaza nici faptul ca lucram la planul de management al resurselor acvatice vii pe acest bazin (de ce nu la facut RNP Sibiu?).
Foarte bine, poate in felu asta nu o sa se mai pescuiasca cu natural. Anu trecut parca era concurs de caras, bete la fund... ma intrebam "unde am venit frate"???

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 29 Feb 2008, 12:17

pe o apa de munte :D :D :D
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 29 Feb 2008, 13:03

apsalba scrie:
Tavi scrie:Oasa are un mal in judetul Sibiu si un mal in jud Alba din cate stiu eu.
Dar nu asta e problema.
Problema e cine il pazeste?
Da, are 6 km de mal pe granita cu judetul sibiu si suprafata pe judetul alba (504 HA) plus un contut de 27 de km tot in judetul Alba. Probabil ca nu te intereseaza nici faptul ca lucram la planul de management al resurselor acvatice vii pe acest bazin (de ce nu la facut RNP Sibiu?).
Ba chiar ma intereseaza si ma bucur sa aud asta.
La intrebarea cu RNP n-am cum sa raspund. Ce pot sa zic e ca mai vedeai cate un paznic pe acolo, dar nu prea isi luau in serios treaba, in sensul ca pe mine m-au controlat o singura data. Tipul de la Romsilva Sibiu la care mi-am facut permisul mi-a dat mobilul lui sa-l sun daca vad braconieri pe lac, dar nu e semnal acolo.
Banuiesc ca planul de management are ceva prevederi legate de paza. Cum v-ati gandit sa o faceti? Cati paznici alocati? Ii veti dota cu barci, masini? Sebesul superior va fi in continuare inchis?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Feb 2008, 16:04

Fario_nebunu scrie:...Alba ce e? Un orasel de provincie....scuze daca e cineva de acolo.
fisherman scrie:domnu' fario, mai usor cu alba. alba exista deja cand pe locul bucurestiului se mai plimbau mamutii. no offense pentru cei din bucuresti, dar nu eu am incepu
fratilor ce v-a apucat pe toti cu zonele voastre??? fario...nu mai agita spiritele...
va rog sa va calmati si sa pastrati o atitudine amicala,asa cum se cade intre pescari.
tnx
Michael va recomanda Regulamentul forumului

thunder
junior
junior

Mesaj de thunder » 13 Apr 2008, 21:05

Revenind la topic, nimeni nu a zis nimic de tasmanian devil si se pare ca e bun, in special pe lacuri , la clean si pastrav.
Are cineva experiente de impartasit?

vampir
utilizator constant
utilizator constant

salutare!

Mesaj de vampir » 18 Apr 2008, 18:41

ma scz daca raspund prea intarziat sau mai in necunostiinta de cauza (a ceea ce a-ti vb voi pana acum )nu am citit toate paginile dar eu iti recomand sa incerci totusi un salmo bullhead cat mai mare 5-6 cm care se lasa cat mai jos si daca nu se lasa suficient de jos cat sa te unga pe suflet adaugai o alica de plumb la circa 20-25 de cm inaintea voblerului si te sfatuiesc sa nu ai fir mai mic de 0,18-0,20 .fir intins

Scrie răspuns