clean mare pe lac de munte

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Feb 2008, 10:24

Am pescuit si eu pe Lesu acum vre-o 3 ani. Am prins f. bine intr-o dupamasa chiar in coada. Toti(clenii) atacau chiar in mal. Pe atunci nu se facea schi nautic pe lac :x
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

landscaper
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de landscaper » 27 Feb 2008, 11:17

ofofofofofffff..........unu are casa acolo...altu are barca.....hai fratilor ca io aduc potolu si intretin atmosfera....:)):P.....

eu de cate ori am fost pe lesu....si slava domnului ca am fost de multe ori....am prins numa clean ...destul de frumusel ca sa zic asa....dar tot am intrat si la pastravaria de pe rau ca na.......pastravu e tata lor nu?

acuma pb la mine e alta...ca desi as vrea sa ma duc la o partida de spin....nu mai pot fratilor.....ca un SMECHER.......manca-la-r ........bip bip bip....mama... mia furat trusa de scule....:)

fara gluma....miam dus sculele la portbagaj si mam intors in casa si dupa bete....(stau la parter in tm) si cand am revenit la masina.......SURPRIZE SURPRIZE.... ia trusa de unde nui.....ma facut unu de ea...

si nu mai am oameni buni nici macar o naluca sau ceva NIMIe de ras ...stiu....traim in romania....sa nu exagerez...dar toata ""artileria "" mea ajungea cred ca la 100 de artificiale +linguri+muste++++++multe altele...

sper ca hotu sa fie un pescar disperat si sa le foloseasca cu succes..hahaha...

acum....tre sa o iau de la capat....adika sa adun din nou naluci...asa cum am facut de vreo 10 ani incoace....numa ca nu prea ma mai lasa consoarta....sotioara mea..:)

dar oricum am sa dau um msg cand am sa merg la poiana marului poate mai ne combinam cumva si mergem la o partida .....de pastrav sper

in rest dragilor......fir intins voua ca io......ma resemnez pana la noi achizitii:))

landscaper
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de landscaper » 27 Feb 2008, 11:21

aaaaa.si inca ceva.......pana se mai dezmorteste vremea pe lacuri la munte....ceva loc de stiuca.....canal ceva....stiti pe undeva....adik pe langa timisoara...multumesc anticipat....

levy
junior
junior

Mesaj de levy » 27 Feb 2008, 11:30

imi pare foarte rau ce ti-sa intamplat :sper sa nu te amagesti si sa ne intalnim cu bine la lesu yo merg acol si de 4-5 ori pe an sper sa ne vedem acolo

levy
junior
junior

Mesaj de levy » 27 Feb 2008, 11:35

Adi_ nu iti fa grij ca nu se face asa de des ,chiar dc se face ii destul de mare lacu incat sa nu deranjeze ...am nimerit si yo asa dar nu deranjau ff tare mai mult vacile care vin la scaldat chiar acolo unde se pescuieste :lol:

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 27 Feb 2008, 12:19

un pic off topic: stie cineva, pe Oasa se mai prinde clean?
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

thunder
junior
junior

Mesaj de thunder » 27 Feb 2008, 18:00

@Adi_
Ce inseamna foarte bine? Care a fost cea mai mare captura, eventual la ce naluca? Intreb fiindca se pare ca desi am pescuit cel mai mult in zona, nu am prins nimic notabil. Probabil gresesc undeva si vreau sa-mi dau seama unde.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Feb 2008, 20:19

fisherman scrie:un pic off topic: stie cineva, pe Oasa se mai prinde clean?
Doamne-fereste!
S-a prins vreodata clean acolo?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Feb 2008, 22:53

Tavi scrie:
fisherman scrie:un pic off topic: stie cineva, pe Oasa se mai prinde clean?
Doamne-fereste!
S-a prins vreodata clean acolo?
Spuneti-mi si mie daca stiti: cine administreaza lacul Oasa si valea Frumoasei-Sebes si cat costa permisul. Poate dau o fuga la vara.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Feb 2008, 23:25

Fario_nebunu scrie: Spuneti-mi si mie daca stiti: cine administreaza lacul Oasa si valea Frumoasei-Sebes si cat costa permisul. Poate dau o fuga la vara.
Valea Frumoasei (Sebesul superior) apartine de directia silvica a RNP Sibiu, ocolul silvic Bistra... si e inchisa pentru refacere (fond special :D ),...de cativa ani... trebe sa ai pile la D-zeu sa poti pescui pe ea (legal vorbind :D), ca aici pe pamant nu-ti da nimeni autorizatie... :lol:
lacul Oasa este tot al directiei silvice Sibiu... ocolul silvic Bistra
nu stiu cum va fi anul asta, dar anul trecut autorizatiile erau ceva de genul:
pe o zi ~ 20-25 roni
pe 10 zile (mai precis 4: 2 sambete+2 duminici) ~ 50 Roni
tot sezonul /judet ~ 290 roni (sambata si duminica)
chiar daca cifrele nu-s exacte... sunt pe aproape...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns