clean mare pe lac de munte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Lacul Oasa este inscris in Autorizatia de pescuit sportiv al APS Alba si pescuiesti cu permis normal.miky scrie:Valea Frumoasei (Sebesul superior) apartine de directia silvica a RNP Sibiu, ocolul silvic Bistra... si e inchisa pentru refacere (fond specialFario_nebunu scrie: Spuneti-mi si mie daca stiti: cine administreaza lacul Oasa si valea Frumoasei-Sebes si cat costa permisul. Poate dau o fuga la vara.),...de cativa ani... trebe sa ai pile la D-zeu sa poti pescui pe ea (legal vorbind
), ca aici pe pamant nu-ti da nimeni autorizatie...
![]()
lacul Oasa este tot al directiei silvice Sibiu... ocolul silvic Bistra
nu stiu cum va fi anul asta, dar anul trecut autorizatiile erau ceva de genul:
pe o zi ~ 20-25 roni
pe 10 zile (mai precis 4: 2 sambete+2 duminici) ~ 50 Roni
tot sezonul /judet ~ 290 roni (sambata si duminica)
chiar daca cifrele nu-s exacte... sunt pe aproape...
Da ! si Balatonul si Baikalul is tot ale Apsalba...apsalba scrie:Lacul Oasa este inscris in Autorizatia de pescuit sportiv al APS Alba si pescuiesti cu permis normal.

ca si pe Oasa, tot ei le ingrijesc si le administreaza....
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Vrei sa postez Autorizatia? Am si marcat lacul in cadrul proiectului pe care l-am derulat anul trecut. Credeam ca ti-am aratat autorizatria cand ai fost la Alba.Uitate pe o harta si vezi lacul este in alba. Credeam ca ai aflat ca lacul este al apelor romane si pestele al statului si administrat de ANPA.
-
- veteran
Hahaha, ce bine le zici Dane! Pai de unul ca mine e clar ca numai ursul (unul de cel putin 100 kg adica macar egal cu mine...) pentru ca de padurar nu ma tem deloc! Oricum, eu de la Sibiu am sa imi iau autorizatia, macar e oras capitala europeana. Alba ce e? Un orasel de provincie....scuze daca e cineva de acolo.dan bobei scrie:Probabil ursu....Tavi scrie:Oasa are un mal in judetul Sibiu si un mal in jud Alba din cate stiu eu.
Dar nu asta e problema.
Problema e cine il pazeste?
Da, are 6 km de mal pe granita cu judetul sibiu si suprafata pe judetul alba (504 HA) plus un contut de 27 de km tot in judetul Alba. Probabil ca nu te intereseaza nici faptul ca lucram la planul de management al resurselor acvatice vii pe acest bazin (de ce nu la facut RNP Sibiu?).Tavi scrie:Oasa are un mal in judetul Sibiu si un mal in jud Alba din cate stiu eu.
Dar nu asta e problema.
Problema e cine il pazeste?