clean mare pe lac de munte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
e aceesi treaba si la musca hades.eu ii puneam musca la nas si degeaba.in schimb momeala vie(broscuta sau albitura mica)e irezistibila pentru submarinele de pe lesu.
am incercat cu tot felul de muste si tot numa din aia pana in 500gr.am gasit un loc la un moment dat cu apa un pic mai tulbure;l-am capiat la broscuta acolo.
am incercat cu tot felul de muste si tot numa din aia pana in 500gr.am gasit un loc la un moment dat cu apa un pic mai tulbure;l-am capiat la broscuta acolo.
Am zis si eu..2door scrie:e aceesi treaba si la musca hades.eu ii puneam musca la nas si degeaba.in schimb momeala vie(broscuta sau albitura mica)e irezistibila pentru submarinele de pe lesu.
Tu stii mai bine cu fly-u!!!!!

Dar totusi sa nu intre decat la natural???

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
astia mari nu prea trag la nimic. am incercat si eu la musca (naturala), carabus de mai, gandac de colorado, linguri, visina, porumb. doar la visina am luat cativa. mici si medii da, dar de astia peste 1 kg mai deloc. daca era vara, mergea f bine la sulita.
conteaza f mult si locul. daca se pescuieste intensiv, astia care au ajuns la dimensiunilea alea sunt mult mai susceptibili si stiu sa se fereasca. la momeala de suprafata (musca) e chiar frustrant sa i vezi cum se apropie namilele la 3 cm de ea, cu aripioarele alea rosii si fac cale intoarsa...

conteaza f mult si locul. daca se pescuieste intensiv, astia care au ajuns la dimensiunilea alea sunt mult mai susceptibili si stiu sa se fereasca. la momeala de suprafata (musca) e chiar frustrant sa i vezi cum se apropie namilele la 3 cm de ea, cu aripioarele alea rosii si fac cale intoarsa...