Exact aceeasi cu,,si Moby Dick la mine in cada '' cu clenii.Era,sa spunem o micro-fabula dar am crezut ca morala se poate deduce,ei bine,am gresit.Nu se mai repeta,promit.todi scrie:ce legatura au regiunile tarii, girafele si zoo cu clenii? ca n'am inteles...
Clean - dimensiuni maxime/recorduri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Zelea D
- utilizator nou
fishi dak u nai vazut cleni mai mari de 1kg pe apa respectiva aia nu inseamna k nus mai mari.Deacord?
anu trecut am fost cu un preten la pescuit cu rotativele am prins cleni sub 1kg, ee in locu respectiv era un copac mare cazut in apa si sub el un gropan mare, cum era limpede apa (era vara) se vedea fundul apei, cand pretenu meu sa urcat pe copac sa pescuie a inceput sa vorbeasca singur si sa isi deie cu pumni in cap ce pesti patrulau acolo niste mrene cat mana leam facut recensamantu
erau 7 la numar si te ofticai cand le vedeai de numa, pe langa ele mai sus (mrenele umblau mai mult pe fund) erau cleni mari cam 2-3kg unu, chestia nasoala era k nu puteai sa dai pt k era curent si era copacu ala cu tot cu crengi in apa si era imposibil de dat chiar cu pluta dar mai cu naluci.Asa k is pesti unde nu te astepti.
anu trecut am fost cu un preten la pescuit cu rotativele am prins cleni sub 1kg, ee in locu respectiv era un copac mare cazut in apa si sub el un gropan mare, cum era limpede apa (era vara) se vedea fundul apei, cand pretenu meu sa urcat pe copac sa pescuie a inceput sa vorbeasca singur si sa isi deie cu pumni in cap ce pesti patrulau acolo niste mrene cat mana leam facut recensamantu

Mai citeste odata ce am scris,de la inceput.Zelea D scrie:fishi dak u nai vazut cleni mai mari de 1kg pe apa respectiva aia nu inseamna k nus mai mari.Deacord?
anu trecut am fost cu un preten la pescuit cu rotativele am prins cleni sub 1kg, ee in locu respectiv era un copac mare cazut in apa si sub el un gropan mare, cum era limpede apa (era vara) se vedea fundul apei, cand pretenu meu sa urcat pe copac sa pescuie a inceput sa vorbeasca singur si sa isi deie cu pumni in cap ce pesti patrulau acolo niste mrene cat mana leam facut recensamantuerau 7 la numar si te ofticai cand le vedeai de numa, pe langa ele mai sus (mrenele umblau mai mult pe fund) erau cleni mari cam 2-3kg unu, chestia nasoala era k nu puteai sa dai pt k era curent si era copacu ala cu tot cu crengi in apa si era imposibil de dat chiar cu pluta dar mai cu naluci.Asa k is pesti unde nu te astepti.
Interesant. Cum adica interzis?fishi scrie:
Este rezervor de apa potabila pt Brasov de multi,multi ani.Si acum este interzis dar cu pile se rezolva.Cineva a introdus stiuca si s-a facut mare(ma rog 5-6 kg).Se mai prinde si pastrav dar cleanul ajunge la cantitati si dimensiuni colosale.
Interzis de catre cine??
Romsilva e scoasa din joc, ei mai inchideau ape "pentru refacere", ANPA din cate stiu nu a inchis pescuitul pe nici o apa publica...
Deci?
Mai sunt rezervoare cu apa potabila unde pescuitul este bine mersi permis.
Pe unele chiar se dau unii cu barci cu motoare termice, vezi Belis.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Se pare ca barajul apartine companiei ,,apele romane'' sau asa ceva.Drept de pescuit au doar angajatii regiei apa pt o taxa piperata(vreo 4 mil pe an).Exista paza permanenta.Datele anterioare le-am citat dintr-o discutie cu un personaj care pescuia anul trecut la peste viu(boarta) la clean.Intr-o ora a luat vreo 30 bucati intre 300-800 grame cu doua rupturi(spunea ca este pastrav mare acolo).Exista locuri mai greu accesibile din care se poate pescui dar sa stau cu ochii in 4 dupa jandarmi,asta nu mai este pescuit.
Toate apele sunt ale Apelor Romane. Dar resursa acvatica vie, aca pestii, este a ANPA. Apele Romane nu au dreptul sa vanda dreptul de pescuit!fishi scrie:Se pare ca barajul apartine companiei ,,apele romane'' sau asa ceva.Drept de pescuit au doar angajatii regiei apa pt o taxa piperata(vreo 4 mil pe an).Exista paza permanenta.Datele anterioare le-am citat dintr-o discutie cu un personaj care pescuia anul trecut la peste viu(boarta) la clean.Intr-o ora a luat vreo 30 bucati intre 300-800 grame cu doua rupturi(spunea ca este pastrav mare acolo).Exista locuri mai greu accesibile din care se poate pescui dar sa stau cu ochii in 4 dupa jandarmi,asta nu mai este pescuit.