Clean - dimensiuni maxime/recorduri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
fishi, ce inseamna "nu o sa'mi bat capul sa va demonstrez"? voiai sa te duci sa'i prinzi, sa le faci poze si sa le pui pe forum?
revenind la fapte si nu la rodul imaginatiilor noastre, recordul UK este de 9 lbs si 2 oz, putin peste 4 kg, prins prin 2007 parca. google it.
cred ca recordul la noi in tara este cleanul bunicului Cozma, tot la 4 kg.
de la 4 kg la > 10 kg - ma pufneste rasul - este o distanta ca de la pamant la planeta klingonienilor
star trek rulz

revenind la fapte si nu la rodul imaginatiilor noastre, recordul UK este de 9 lbs si 2 oz, putin peste 4 kg, prins prin 2007 parca. google it.
cred ca recordul la noi in tara este cleanul bunicului Cozma, tot la 4 kg.
de la 4 kg la > 10 kg - ma pufneste rasul - este o distanta ca de la pamant la planeta klingonienilor

star trek rulz
Tarlung?fishi scrie:Nu o sa-mi bat capul sa va demonstrez .Singurul lucru care mai merita mentionat este faptul ca sunt exemplare lacustre si nu de rau.Vara pe undeva aproape de Brasov pe un mare ,,rezervor'' de apa pot fi vazuti(plural).Dar daca voi sunteti mai destepti,ma rog,nu am vazut eu bine.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Inseamna ca fac niste poze exemplarelor care patruleaza la suprafata si ti-o trimit.
Recordul Angliei ma lasa rece(vezi recordul UK la somn) nu se poate compara.
Iti vine sa razi?da-i drumul dar las-o mai moale cu bascalia .
PS.Din ce regiune a tarii era nenea ala care atunci cand a vazut la zoo girafa, a afirmat in gura mare,,acest animal nu exista'' ???
Recordul Angliei ma lasa rece(vezi recordul UK la somn) nu se poate compara.
Iti vine sa razi?da-i drumul dar las-o mai moale cu bascalia .
PS.Din ce regiune a tarii era nenea ala care atunci cand a vazut la zoo girafa, a afirmat in gura mare,,acest animal nu exista'' ???
Era mai simpatic raspunsul asta inainte de ,,exista santa.......Tavi scrie:Tarlung?fishi scrie:Nu o sa-mi bat capul sa va demonstrez .Singurul lucru care mai merita mentionat este faptul ca sunt exemplare lacustre si nu de rau.Vara pe undeva aproape de Brasov pe un mare ,,rezervor'' de apa pot fi vazuti(plural).Dar daca voi sunteti mai destepti,ma rog,nu am vazut eu bine.
DA
Deci am ghicit
Am pescuit acolo, acum muulti ani, in coada lacului si pe rau in sus.
Am luat cleni la naturale si la ... buldo.
Pe rau am prins si mrene vinete frumoase.
Pe vremea aia nu prea pescuia mai nimeni pe acolo, habar n-am a cui era apa.
Am vazut cleni multi pe lac.

Am luat cleni la naturale si la ... buldo.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Este rezervor de apa potabila pt Brasov de multi,multi ani.Si acum este interzis dar cu pile se rezolva.Cineva a introdus stiuca si s-a facut mare(ma rog 5-6 kg).Se mai prinde si pastrav dar cleanul ajunge la cantitati si dimensiuni colosale.Tavi scrie:Deci am ghicit![]()
Am luat cleni la naturale si la ... buldo.![]()