ala se arde pe tabla...

din ce inteleg eu cand se gateste un clean asa de gros pe spinare trebuie jar puternic

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nu ma deranjez pana la cleni, pe aici prin sud nu caut cleni ;am prins din greseala la dandineta niste ani in urma vreo 12 pesti si frumusei dar oricum sub 10kgTavi scrie:Io nu-i gatesc asa...
Ii prefer natur, in apa de origine.![]()
Acu serios, e naspa la gust, nu merita deranjul.
Asta numai intr-o tara ca Romania poti sa vezi! Cum sa fie interzis pescuitul pe lac de baraj pe motiv ca eu, pescar sportiv, pot polua apa de baut a brasovenilor? Pai daca e sa fie unul mai "terorist" poate sa arunce cevas otravitor chiar pe raul Tarlung, ca tot in lac ajunge, nu?dan bobei scrie:Tarlungul "tine " de ajps Brasov, sau tinea mai bine spus. In autorizatia de la ajps se mentioneaza expres ca pescuitul se poate face pe rau, pana la intrarea in lac.
Monoton? Hmmm, mi se pare ceva linear si previzibil. Vin jandarmii, fac tambalau, imi confisca sculele, eu ii injur, le arunc bolovani pe Jeep, ei imi pun catuse si ma urca fortat in jeep, mergem la sectie, acolo continua injuraturile si imbrancelile...in fine dau un telefon la Bucuresti la unul din sefii politiei (l-am ajuta la redactarea tezei de master acum 2-3 ani), asta suna la jandarmi, care ma scot din arest, isi cer scuze si ma duc cu acelasi jeep pe malul lacului, imi pun lanseta in suport, baga momeala, aduc o naveta de bere si imi ureaza fir intins. Nu trec 20 de min ute si vine padurarul care se crizeaza si....iar tambalau, iar nervi. Nu e mai bine sa pun eu niste "capcane" pe drumul care merge de-a lungul lacului ca sa nu mai treaca nici picior de jandarm motorizat?dan bobei scrie:In vechile autorizatii de munte de la ajps Bv scria asa: "... Tarlungul superior: de la izvoare pana la barajul tarlung". Doar jandarmii nu patruleaza de nebuni pe acolo. Am auzit si de amenzi, scule confiscate, etc... deci e cam riscant. Pentru tine e ceva monoton cred...
Serbanica, simpla ta prezenta polueaza totul pe o raza de 50 de mile...Fario_nebunu scrie: Cum sa fie interzis pescuitul pe lac de baraj pe motiv ca eu, pescar sportiv, pot polua apa de baut a brasovenilor?
Dragut ca intotdeauna, ShotFun, multumesc pentru atentionare! Deci tu, cand mai stateai in Brasov si deschideai robinetul apoi beai o gura de apa din aia maronie cum aveti voi in cartierul Tractorul in garsonierele confort 3 repartizate militarilor intorsi dinIrak, simteai gustul ala fetid, de camambert si gainatz, dar beai din nou sa iti confirmi banuiala, apoi te loveai cu palma pe frunte si strigai isterizat "iar a venit Serbanel pe Tarlung, ce cosmaaaaar" "copii, azi nu beti apa de la robinet". Da, si credeai ca la Londra ai scapat, nu? OK, poimaine la 16.00 deschide robinetul si bea o gura...o sa ai o surpriza pretene!shootgun scrie:Serbanica, simpla ta prezenta polueaza totul pe o raza de 50 de mile...Fario_nebunu scrie: Cum sa fie interzis pescuitul pe lac de baraj pe motiv ca eu, pescar sportiv, pot polua apa de baut a brasovenilor?