Clean - dimensiuni maxime/recorduri

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 10 Apr 2009, 01:29

Serbanel, imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu am baut si nu beau ''tap water'' asa ca mai incearca... oricum, duhoarea ta se simte din Ploiesti cand te apropii de Brasov, asa ca toata lumea e in garda si sudeaza robinetele din timp... :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Apr 2009, 10:04

shootgun scrie:Serbanel, imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu am baut si nu beau ''tap water'' asa ca mai incearca... oricum, duhoarea ta se simte din Ploiesti cand te apropii de Brasov, asa ca toata lumea e in garda si sudeaza robinetele din timp... :lol:
:lol: :lol: :lol:
Nu-i nimic, zi-mi ce marca de apa plata sau sparkling bei si de la ce magazin din Londra in cartierul Soho unde ai gasit tu garsoniera care sa iti aminteasca de aia din cartierul Tractorul si se rezolva. Va avea o "duhoare" cromatica si un iz auditiv care va genera in acel cartier boem un cutremur ca ala din Aquila asa incat vei scapa de garsoniera aia plina de scarabei (gandaci de bucatarie, Blatus orientalis versiune maro cu pete) si te vei muta intr-un frumos cort kaki care iti va aminti de partidele de pescuit din Delta, cand beai apa direct din fluviu desi stiai ca ceva mai sus niste pui de lipoveni ingalbeneau apa de zor! Pofta buna in caz ca nu ai mancat inca, stiu ca de cand ai devenit "soholez" esti ceva mai lenes si te dai greu jos din pat! :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Apr 2009, 21:39

va rog sa va complimentati pe privat sau in arena si pastrati discutia on-topic, din respect pentru ceilalti.
thanks.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Apr 2009, 21:45

Michael scrie:va rog sa va complimentati pe privat sau in arena si pastrati discutia on-topic, din respect pentru ceilalti.
thanks.
OK, scuze, am cam exagerat! :lol: Dar ce sa facem.. pasiune cu scantei, simtim nevoia de complimente reciproce! Gata, ne abtinem!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 10 Apr 2009, 23:41

ok,Michael, ai dreptate, imi asum raspunderea... dar cand e vorba de Serbanel chiar nu ma pot abtine... :lol: Gata cu gluma , over and out! :wink:

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 12 Iul 2009, 15:02

nu am poza dar cel mai mare clean al meu prins a avut 2kg. l-am prins la calimanesti jud valcea, locul meu de bastina la cireasa.
am vazut prins unul la 3 - 3,5 kg.
mai mare nu. nici nu am auzit sa se fi prins mai mare.
dar tot ce e posibil. "monstrii", raritati exista.de asta trebuie sa fim constienti. pestii cresc atata timp cat traiesc, nu??
deci, trebuie sa existe si "stra- stra bunici". parerea mea.

ionalexandru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ionalexandru » 06 Aug 2009, 15:38

salutare fratilor,sincer clean mai mare de 2,3kg nu am prins insa in zona de unde sunt si unde pescuiesc cred ca e un record din ultimi 4 ani

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 06 Aug 2009, 21:45

cel mai mare vazut de mine...3,9 kg la vobler home-made gen MiniFatRap de la Rapala...undeva sub un baraj de pe Olt...o frumusete de peste.

cel mai mare prins de mine...2 kg la vobler Yo-Zuri Hardcore pe o intinsura cu bolovani.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 07 Aug 2009, 06:34

Eu personal pe la 1,5 kg . Am vazut prins cam in jur de 2 kg.Oricum astea sunt raritati cel putin in zona targu muresului.
the angler is catching xxx, not by the lure

hegedusalin
veteran
veteran

Mesaj de hegedusalin » 07 Aug 2009, 20:32

Am prins pe Mures 3 buc de 1,8 si multi de 1,5 kg. Am vazut pe viu de 2 jumate si in poza de 3,8 ( foarte fain) luat la Rapala Countdown de 5 cm. De auzit am auzit de pana la 6 kg dar fara dovezi...... nu ma prea impresioneaza :twisted:

Scrie răspuns