Clean - dimensiuni maxime/recorduri

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 20 Oct 2010, 22:33

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 20 Oct 2010, 23:32

Recordul personal 2,8 kg, prins pe Arges la un vobler Cozma, de 3,5 cm.Poza a fost postata acum ceva vreme la galerie ,nu o mai pun pentru ca nu intruneste conditiile...si in al doilea rand ,am jurat ca nu voi mai posta la galerie poze cu pestii prinsi de mine. Cleanul a fost prins anul trecut.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 02 Noi 2010, 21:05

Tito, din postarile tale imi pare ca ai pus la suflet niste chestii de pe-aici... :roll:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 03 Noi 2010, 02:28

D_ali scrie:Tito, din postarile tale imi pare ca ai pus la suflet niste chestii de pe-aici... :roll:
Problema sta in felul urmator. Nu sunt ironic cand spun ca pozele cu pestii prinsi de mine nu intrunesc conditiile cerute aici. Eu merg, de obicei singur la pescuit (majoritatea prietenilor mei lucreaza in cursul saptamanii) si am pozat pestii asezati pe jos, pe malul apei, cu un pachet de tigari langa ei, pentru a se putea aprecia marimea lor. Apoi majoritatea pozelor sunt facute cu un telefon , care avea o camera de 1,3mp, deci calitate slaba a imaginii. M-a sfatuit cineva sa tin pestele cu o mana si cu cealalta sa fac poza. Nu puteam sa fac asa ceva, pestii pe care i-am pozat nu se puteau tine intr-o mana. Sincer nu am luat niciodata aparatul foto cu mine la pescuit si telefonul de multe ori il las in masina. Am facut greseala sa pozez strapii aia si urmarea o stii. Ce m-a deranjat atunci a fost inversunarea acuzelor. Pai daca nu eliberam strapii aia cine ma putea impiedica sa nu pun pozele in topicul "ce am prins astazi" si sa spun ca i-am mancat, de cine trebuia sa-mi fie frica? Si culmea e ca ala care tipa cel mai tare e unul care a postat (cu mandrie) la galeria proprie niste biete marlite scoase de la cuptor. Nu m-a deranjat personajul in sine, saracul, sigur nu stie cum arata o stiuca adevarata (chiar am vrut sa postez o poza cu o stiuca prinsa de mine care i-ar fi mancat marlitele cu tot cu tava de la aragaz), m-a deranjat ca eu am fost acuzat pe nedrept ,iar la poza cu marlitele alea crocante nu s-a gasit nimeni sa comenteze acuzator. Asa ca nu pun la suflet lucrurile astea marunte, merg la pescuit, ma bucur de liniste...iar aici ,dupa acel episod merg pe principiul smecherie si caterinca ieftina, Cand am dat unele sfaturi intr-un topic, s-a gasit cineva care a spus ca cei de la bucuresti o sa-i ceara bani pe sfaturi....culmea, "omul" e moderator pe aici...si atunci ce pretentie sa am la Rapala Man?

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 03 Noi 2010, 08:59

Concluzia ai tras-o singur...merg la pescuit , ma bucur de liniste...

zsolti29
utilizator nou
utilizator nou

cleanul prins de mine cu batul unui prieten :)

Mesaj de zsolti29 » 07 Sep 2011, 11:10

tito scrie:Recordul personal 2,8 kg, prins pe Arges la un vobler Cozma, de 3,5 cm.Poza a fost postata acum ceva vreme la galerie ,nu o mai pun pentru ca nu intruneste conditiile...si in al doilea rand ,am jurat ca nu voi mai posta la galerie poze cu pestii prinsi de mine. Cleanul a fost prins anul trecut.
Salutare nu sunt sigur ca e clean sau avat dar a fost scos de mine din somes cu batul unui prieten care a plecat sa stranga in zona ceva goange :) de obicei am observat clenii mari trag inainte de apusul soarelui ! Si acesta a fost prins inainte sa apuna soarele la ceva goanga mare gasita in zona si de incercare l-a pus in carlig langa niste rame ! Eu stateam linistit cand am auzit din locul prietenului care era la 2 metrii de mine si intre noi era o tufa ca se aude de parca i-a cazut batul de pe crac am fugit acolo si mulineta era agatata de crac si batul se ridica deasupra apei si cadea iar am fugit repede si l-am agatat si l-am scos pana la urma urland dupa prieten sa vina cu minciogul :) l-am cantarit avea 3,1Kg totodata am prins si eu la batul meu peste 20min o umbreana la 2,5kg la boaba de malai in lapte dupa ce am alimentat zona cu mamaliga amestecata cu boabe de malai in lapte si niste viermusi si rame rosii :)
Poza e facuta de mine cleanului in mana prietenului meu si umbreana este pozata in mana mea :) Sper sa va placa pozele : Ambele prins la fund la lanseta ! In data de 04.sept.2011
Imagine

Imagine
Imagine

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 07 Sep 2011, 11:18

:lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Sep 2011, 11:21

zsolti29 ...

felicitari pentru pesti dar cel din primele doua poze nu e nici clean si nici avat ... i se zice amur din cate stiu eu si e ceva pasnic ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 07 Sep 2011, 11:23

un avat ca ala de jos vreau si io , sa innebunesc daca nu...la musca vreau :lol: :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 07 Sep 2011, 11:24

avat nu-i :D , dar mie-mi miroase mai mult a cteno decat a clean :wink: :roll:

p.s. vad ca-ntre timp ai mai primit raspunsuri.

Scrie răspuns