Chiar trebuie?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Ian 2006, 12:20

mister rechintigru (vijelie), si daca prinzi mult, adica zeci de kg, si zeci de bucati, si iei tot acasa, ce faci cu el? cu pestele? nu trebuie sa raspunzi, e treaba ta, dar da-mi voie sa-mi spun parerea:
pai in primul rand nu e legal, in al doilea rand se numeste egoism, in al treilea rand e numeste foame, in al patrulea rand se numeste nesimtire, in al cincelea rand poti sa le iei toate cele de mai sus la pachet, in ce ordine vrei. :evil:
parerea mea. 8)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 19 Ian 2006, 12:46

Cred ca mai e putin si se face aici o sedinta de demascare de-aia adevarata, ca in anii '50 :lol: :lol: :lol: .
Cu lacrimi Bastus!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 19 Ian 2006, 14:42

chiar nu tineam sa imi aduci aminte ca sunt cu alt nick name :!: :wink: cat despre ce spui tu chiar nu ma intereseaza cu foamea bla bla bla.........vrajeala de coltz de strada :twisted: .nu este corect fatza de cine..........legal pe bazine private???????de unde sti tu cat ai voie sa iei pe lacul pe care merg eu????.........nesimtire este sa te bagi in seama neintrebat nu sa mergi la peste .......as spune mai degraba ca esti OFTICOS ca tu nu prinzi si eu da :wink: .....

PAREREA MEA :wink:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Ian 2006, 14:53

@vijelie
prin alte post-uri te laudai ca iei tot ce prinzi, chiar daca era vorba de bazine private sau nu, deci inclusiv ce prinzi cand pescuiesti in ape publice.
cand mergi pe balti private, treaba ta cat ei, si a celui care iti da voie.
personal nu cunosc balta privata pe care sa poti lua acasa cat vrei. eventual platesti kilogramul de peste pe care-l iei.
mesajul meu nu se referea la abilitatea de a prinde peste. fiecare prinde ce si cat poate.
pt. ce prinzi, te felicit, dar pt. felul cum gandesti, imi pare rau... nu pt. tine, pt. pesti si pt. cei ce vin dupa noi.
again... parerea mea! :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 19 Ian 2006, 15:09

iau intradevar tot ce prind cum am spus si in alte postari ale mele daca este peste PESTE MASURA :wink: asta o fac in bazine private.
Pe rauri se schimba calimera...acolo caut sa iau doar strictul necesar.

De ce nu va duceti pe rauri sa va luati in piept cu braconierii adevarati care plasuiesc ,dau cu curent si cu otrava???. Este mai comod sa stai in fatza calc si sa faci pe lupul moralist :twisted:. Eu am fost si am fotografiat niste braconieri si am publicat poza lor dar fireste ca fara efect.
Am fost odata chiar la o bataie cu braconierii cu fratele meu si cu inca 2 amici,pe un lac unde erau zeci de curajosi asa "probabil" ca tine care stateau si inghitzeau in sec cand aia bagau plasele in lansetele lor fara sa scoata un scrancet macar.
Cand a inceput bataia, care crezi ca a fost reactia lor???? nu stiau cum sa isi stranga sculele mai repede sa se suteasca de pe balta.

Asta este romanul ...................... :oops:
Asa ca nu imi spune mie ce este bine si ce nu. Sunt satul de faze de genul asta cu tipi care se dau ecologisti si daca ii cauti in traista au peste grupa sub masura. :evil:

nu vreau sa te jignesc cu nimic dar mai terminati cu arfele astea cum ca dati drumu la tot pestele si ca va duceti pe balta doar asa de dragul naturii :evil:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 19 Ian 2006, 15:09

Deja chestia asta cu c&r incepe la noi sa semene a vanatoare de vrajitoare. Si ca tot ce e excesiv devine suparator. Nici eu nu sunt pentru plecatul acasa cu 100kg de peste, dar deocamdata, intr-o tara ca Romania, unde se pescuieste la curent, la dinamita, la carbid, iar setcile umplu orice baltuta cat de mica, nu pescarul sportiv care ia acasa ce trece peste dimensiunea legala e problema.
Sunt curios cati dintre cei dispusi la linsaje de-astea pe forum ar deschide macar gura daca ar vedea un tuciuriu bagand monofilamentul in apa...
Cu lacrimi Bastus!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 19 Ian 2006, 15:13

Gerula scrie:Deja chestia asta cu c&r incepe la noi sa semene a vanatoare de vrajitoare. Si ca tot ce e excesiv devine suparator. Nici eu nu sunt pentru plecatul acasa cu 100kg de peste, dar deocamdata, intr-o tara ca Romania, unde se pescuieste la curent, la dinamita, la carbid, iar setcile umplu orice baltuta cat de mica, nu pescarul sportiv care ia acasa ce trece peste dimensiunea legala e problema.
Sunt curios cati dintre cei dispusi la linsaje de-astea pe forum ar deschide macar gura daca ar vedea un tuciuriu bagand monofilamentul in apa...
iti spun eu cati....0000000000000000000000000000000000 barat.
eu sunt in bransa asta a pescuitului din 1980 si de atunci asta este principala mea ocupatie "serviciu"am vazut multe lucruri in toti acesti ani si sunt de parere ca legea nu vrea sa isi ia aceasta povara cu paza raurilor si in unele zone chiar sunt mana in mana cu braconierii. Deci daca sunt frati la parte cum sa vrea sa ii prinda? :idea: :?: :wink: :cry:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Ian 2006, 15:26

@vijelie
e prima data cand spui ca pe rauri nu iei acasa tot ce e peste masura. pana acum doar cu asta te laudai, ca tot ce e peste masura iei acasa.
cum am zis, nu ma intereseaza ce faci pe o balta privata. pana la urma, treaba ta ce faci si pe rau. dar cel putin nu te mandri cu asta.

cat despre braconieri, nu odata m-am luat in gura cu ei, eu fiind singur. crede-ma ca daca ar fi vorba de bataie, dar sa nu fiu singur, normal, nu m-as da inapoi.
niciodata n-am zis ca practic C&R total. si nici nu sunt pentru impunerea acestui lucru. dar inca odata spun, tine de bunul simtz al fiecaruia CAT ia acasa.
chestia e ca tu iei acasa tot ce prinzi (si este stiut faptul ca prinzi mult) dar te lauzi cu treaba asta. mie nu mi se pare normal. stii vorba aia... "fa ce faci, da` taci"

nici eu nu vreau sa te jignesc, doar mi-am zis parerea legat de acet lucru, de care se pare ca esti tare mandru.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 19 Ian 2006, 15:29

Adi_ scrie: dar te lauzi cu treaba asta. mie nu mi se pare normal. stii vorba aia... "fa ce faci, da` taci"
Sa fie valabil si pentru mine? :D
(na, ca nu m-am putut abtine)

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Ian 2006, 15:32

:D
Paul, e valabil pt. oricine.
Cu siguranta fiecare dintre noi mai face cate ceva mai putin sportiv, sau etic, sau cum vrei sa-i spui. Dar daca te mai si lauzi cu treaba asta.... :oops:

Scrie răspuns