Chiar trebuie?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
Da Rares, ai dreptate....
Zici asa:
Dar cum spuneam mai devreme, oamenii se mai schimba, sau isi schimba gandirea mai ales cand inteleg si "vad" anumite lucruri.
Nu zic ca eu m-as fi schimbat prea mult, dar am facut-o si mai e loc de mai bine.
Zici asa:
Iar eu zic..slava Domnului ca nu ai vazut ce am postat si eu in Album, mai demult......reactia mea a venit dupa ce uitindu-ma prin pozele din galerie, am vazut multe dintre ele care mi s-au parut exagerate, prin prisma numarului de pesti prinsi si retinuti, a felului in care erau manevrati si a altor aspecte.
Dar cum spuneam mai devreme, oamenii se mai schimba, sau isi schimba gandirea mai ales cand inteleg si "vad" anumite lucruri.
Nu zic ca eu m-as fi schimbat prea mult, dar am facut-o si mai e loc de mai bine.
- vanatoruldepesti
- veteran
Multumesc!
Oricum, nu prea sunt eu intelept... asta e ceva ce se castiga in ani.
Eu plec de la premiza ca oricine se poate schimba in bine si aici nu ma refer la pescuit ci, la modul general.
Daca ai sa citesti pe forum, intre mesajele mele, ai sa vezi ca povestesc cate faceam si eu cand eram mai mic... Lucruri rele vis-a-vis de pescuit. De ce? Pentru ca toti din jurul meu faceam si, poate, nu aveam discernamantul necesar sa-mi dau seama ca nu e bine ce fac.
Dar, m-am schimbat in timp.. Si aici nu e vorba ca nu mai fac acele lucruri (japca, furculita etc etc) dar stau cu gandul la ele, sau as mai dori sa le incerc... Nu, nicidecum.... Chiar ma gandesc uneori la cum eram si daca, intr-adevar eram eu cel ce facea acele lucruri.
Vedeti... la fel si cu eliberarea pestilor... Pentru cine ajunge la nivelul de a elibera pestele si de a nu-i parea rau pentru el (sau a nu gandi ca mai bine nu i-ar fi dat drumul), toate respectele din partea mea.
Si eu eliberez cat eliberez, fara sa-mi para rau, dar, totusi cand prind ceva frumos, iau si acasa.
Poate in timp o sa ma schimb si poate acest lucru il cere si natura, pentru ca fondul piscicol nu mai e ce era odata si vom fi nevoiti sa pastram ce avem.
Eu plec de la premiza ca oricine se poate schimba in bine si aici nu ma refer la pescuit ci, la modul general.
Daca ai sa citesti pe forum, intre mesajele mele, ai sa vezi ca povestesc cate faceam si eu cand eram mai mic... Lucruri rele vis-a-vis de pescuit. De ce? Pentru ca toti din jurul meu faceam si, poate, nu aveam discernamantul necesar sa-mi dau seama ca nu e bine ce fac.
Dar, m-am schimbat in timp.. Si aici nu e vorba ca nu mai fac acele lucruri (japca, furculita etc etc) dar stau cu gandul la ele, sau as mai dori sa le incerc... Nu, nicidecum.... Chiar ma gandesc uneori la cum eram si daca, intr-adevar eram eu cel ce facea acele lucruri.
Vedeti... la fel si cu eliberarea pestilor... Pentru cine ajunge la nivelul de a elibera pestele si de a nu-i parea rau pentru el (sau a nu gandi ca mai bine nu i-ar fi dat drumul), toate respectele din partea mea.
Si eu eliberez cat eliberez, fara sa-mi para rau, dar, totusi cand prind ceva frumos, iau si acasa.
Poate in timp o sa ma schimb si poate acest lucru il cere si natura, pentru ca fondul piscicol nu mai e ce era odata si vom fi nevoiti sa pastram ce avem.
Zi si de mine ceva, zi ca si eu...ca in fond am pus umaru'!Paul scrie:Multumesc!

...ma simt magulit...Paul scrie:Da.. sa zic si de Adelin...Adelin scrie: Zi si de mine ceva, zi ca si eu...ca in fond am pus umaru'!![]()
![]()
Recunosc ca si datorita lui, sunt pe calea cea buna

Acum te invit la o partida in Arad, pe locurile secrete la care tanjesc multi "prieteni", asta ca sa vezi ca sunt finutz...

Daca e pe bune.. multumesc de invitatieAdelin scrie: Acum te invit la o partida in Arad, pe locurile secrete la care tanjesc multi "prieteni", asta ca sa vezi ca sunt finutz...Sunt convins ca o sa fi impresionat! Muresul e asa salbatic aici, de parca ai fi pe Amazon.

Daca iti va face placere, te invit si eu in Iasi, pe Prut... sa vezi aici locuri cu adevarat salbatice... si, mai ales ca pe Prut sunt fosrte putini pescari si, din acestia putini, doar o foarte mica parte dau la spin...restul doar cu momeli naturale, la stationar.
nimic nu se compara cu starea de spirit pe kre ti-o ofera o partida de pescuit in delta...si nu este doar partida.....o combinatzie intre "vise" knistre de benzina ,cumparaturi in kz k...."drumul".....frumusetzea locului.....park nici nu-ti mai vine sa te apuci de pescuit.......si de multe ori chiar dak nu prinzi nimic ...la intoarcere ai sentimentul ala frumos k nu la pescuit ai fost ci ai fost doar sa vezi si sa atingi o bucata de Rai.... 

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....