Chiar trebuie?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 10 Ian 2006, 23:09

:lol: :lol: :lol: vanatoru de poste-uri..nu este al lui....eu ar trebui sa ma plang k mi-a sters danutz o gramada de poste-uri...... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 10 Ian 2006, 23:52

razvan m. scrie:Baieti subiectul era "Chiar trebuie ?".
Chiar trebuie sa o luati razna de fiecare data de la subiect ? :lol:
Bine punctat razvan.... Nota 10! :)
mai Adeline, eu sunt de acord cu popularile, am zis ca o sa iau peste acasa, dar nu de-ala mic si nu asa mult... sau nu mai mult de 3 kile pe zi :)
Acu, serios... daca e sa ma refer la titlul topicului si sa raspund la intrebarea: "Chiar trebuie?" ... as zice ca nu chiar trebuie, dar daca e, de ce sa nu?

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 11 Ian 2006, 00:33

Pentru placerea extraordinara de a simti atacul si pentru frumuseata drilului, intr-un cuvant, pentru spectacolul pe care mi-l ofera rapitorul, rasplata pentru toate acestea este libertatea lui.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 11 Ian 2006, 09:09

Am sters ultimile doua postari pentru a nu se incepe si aici degradarea topicului cu discutii pe dinafara.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 11 Ian 2006, 09:19

vanatoruldepesti scrie:Pentru placerea extraordinara de a simti atacul si pentru frumuseata drilului, intr-un cuvant, pentru spectacolul pe care mi-l ofera rapitorul, rasplata pentru toate acestea este libertatea lui.
extraordinar, cata poezie... vanatorule, nu tu erai cel care in toamna lui 2004 ii spuneai lui razvan prin MP ca l'ai spart pe pastrav la rama nu stiu pe ce rau in zona caineni? mai mult, il si invitai sa ia parte la un "pescuit extraordinar", cu atac violent la varf sau la pluta etc.?

inca o data, din taste pe forumuri se pot spune multe, si mai presus de toate toti sunt sportivi.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 11 Ian 2006, 09:24

Mai oameni buni... hai sa nu mai starnim astfel de polemici.
Omul se mai si schimba.
Ce-a scris vanatorul, personal mi se pare foarte frumos:
Pentru placerea extraordinara de a simti atacul si pentru frumuseata drilului, intr-un cuvant, pentru spectacolul pe care mi-l ofera rapitorul, rasplata pentru toate acestea este libertatea lui.
Daca a ajuns la nivelul asta, bravo lui. Eu inca mai am de muncit, recunosc.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 11 Ian 2006, 09:46

asta era si ideea Paul, topicul este "chiar trebuie?"..

nu mi se pare ok sa'si strige cineva cu atata vehementa sportivitatea, fie ea virtuala sau nu.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Ian 2006, 10:35

Dar noi stim din intelepciunea populara ca trebuie "Sa faci ce zice popa, nu ce face popa" !
Nu-i asa ?

:lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 11 Ian 2006, 10:40

daca stiam ce reactii voi stirni cind am postat acest topic, ma abtineam...reactia mea a venit dupa ce uitindu-ma prin pozele din galerie, am vazut multe dintre ele care mi s-au parut exagerate, prin prisma numarului de pesti prinsi si retinuti, a felului in care erau manevrati si a altor aspecte.
Pina la urma fiecare face cum crede de cuviinta, nu pot sa impun eu niste reguli, dar mi-ar place sa stiu ca exista oameni care sunt de acord cu mine ca, daca vrem pesti si peste 5 ani, va trebui sa avem si noi grija.
Cred ca majoritatea celor care citesc acest forum sau accesesaza aceasta pagina sunt oameni care au simtul responsabilitatii si mai cred ca fenomenul de catch & release se va extinde...chiar daca poate fi considerat numai o moda...nu conteaza, atita timp cit are un efect benefic.
Speranta mea este ca intr-o zi sa ne vedem pe o balta sau un riu si sa pescuim impreuna, sa bem o bere si sa povestim de ispravi la pescuit.
multi, mari si desi

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Ian 2006, 10:46

Rares, sint intrutotul de acord cu ce-ai scris aici.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns