Chiar trebuie?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 19 Ian 2006, 15:34

Adi_ scrie::D
Paul, e valabil pt. oricine.
Cu siguranta fiecare dintre noi mai face cate ceva mai putin sportiv, sau etic, sau cum vrei sa-i spui. Dar daca te mai si lauzi cu treaba asta.... :oops:
Corect, sunt de acord cu tine...
Si aici nu e vorba numai de pescuit...
Stii tu... ce e bun ori e ilegal, ori imoral, ori ingrasa :)

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 19 Ian 2006, 15:41

ti spun eu cati....0000000000000000000000000000000000 barat.
Nu e chiar asa!Eu am avut meciuri tari si cu asociatia si cu granicerii,asa incat pt mine braconierii sunt niste guvizi.
Cu niste indivizi de la asociatie(banuiesc ca de-acolo erau pt ca stateau in cabana asociatiei si foloseau barca lor) pt faptul ca gonesc cu barca cu motor la blana la 30 de m de mal,numai de ai draq sa se dea rotunzi la fufele din barca.
Cum sunt tot timpul in regula nu mie frica de nimeni.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 19 Ian 2006, 15:44

Cu siguranta fiecare dintre noi mai face cate ceva mai putin sportiv, sau etic, sau cum vrei sa-i spui. Dar daca te mai si lauzi cu treaba asta.... :oops:

adi_ tu se pare ca nu intzelegi un lucru...eu sunt mandru "ca sunt roman" si asa ar trebuii sa ne simtim toti, in afara de asta sunt mandru ca eu zic ca sunt un tip realizat care a MUNCIT FRATE in adevaratul sens al cuvantului :P si nu am de ce sa nu fiu asa din moment ce am realizat ce am realizat.
Si tu poti sa fi mandru si chiar laudaros daca nu ai facut ceva care sa fie necinstit <ce? ai realizat prin furt?...nu... prin munca ...si atunci?de ce sa nu te bucuri si sa impartasesti bucuria si cu alte persoane?> .
eu nu imi aduc aminte sa nu ajut pe cineva ca mi-a cerut civilizat ajutorul chiar daca pt mine era un strain, in orice problema fie ea si de pescuit :) .
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 19 Ian 2006, 15:47

Jonin scrie:
ti spun eu cati....0000000000000000000000000000000000 barat.
Nu e chiar asa!Eu am avut meciuri tari si cu asociatia si cu granicerii,asa incat pt mine braconierii sunt niste guvizi.
Cu niste indivizi de la asociatie(banuiesc ca de-acolo erau pt ca stateau in cabana asociatiei si foloseau barca lor) pt faptul ca gonesc cu barca cu motor la blana la 30 de m de mal,numai de ai draq sa se dea rotunzi la fufele din barca.
Cum sunt tot timpul in regula nu mie frica de nimeni.

nu neaparat sa iti fie frica de ei dar chiar daca te iei cu ei in gura ziua ta de pescuit este terminata si fizic si psihic :oops: :cry: :(

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Ian 2006, 15:51

vijelie scrie:

adi_ tu se pare ca nu intzelegi un lucru...eu sunt mandru "ca sunt roman" si asa ar trebuii sa ne simtim toti, in afara de asta sunt mandru ca eu zic ca sunt un tip realizat care a MUNCIT FRATE in adevaratul sens al cuvantului :P si nu am de ce sa nu fiu asa din moment ce am realizat ce am realizat.
Si tu poti sa fi mandru si chiar laudaros daca nu ai facut ceva care sa fie necinstit <ce? ai realizat prin furt?...nu... prin munca ...si atunci?de ce sa nu te bucuri si sa impartasesti bucuria si cu alte persoane?> .
eu nu imi aduc aminte sa nu ajut pe cineva ca mi-a cerut civilizat ajutorul chiar daca pt mine era un strain, in orice problema fie ea si de pescuit :) .
:)

vijelie, ce au toate astea cu faptul ca retii toti pestii peste dimensiune? :roll:
noi despre asta vorbeam... sau nu? :?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 19 Ian 2006, 15:52

nici eu nu vreau sa te jignesc, doar mi-am zis parerea legat de acet lucru, de care se pare ca esti tare mandru.

in caz ca ai uitat ce ai scris...de aici a plecat raspunsul meu :wink:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Ian 2006, 15:54

pai da, ma refeream la faptul ca esti mandru ca iei tot ce prinzi peste dimensiune.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 19 Ian 2006, 15:58

Adi_ scrie:pai da, ma refeream la faptul ca esti mandru ca iei tot ce prinzi peste dimensiune.

K............

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 19 Ian 2006, 17:43

treaba asta cu c & r e frumoasa si de ce nu onorabila ,dar eu unul sunt un mare mincator de peste si efectiv nu vad de ce as-i da in piata 150000 pe kg de salau,care vorba aia e acolo de 12 luni,si nu a-si opri doi trei salai ,daca-i prind si pe aia! :? pe aici pe unde pescuiesc eu astia sunt in stare sa te bata cind dai drumul la un peste :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Ian 2006, 17:50

eu am patit-o cu politia de frontiera pe dunare.... am dat drumul unei stiuci de aprox.30-35 cm, si si-au facut aia cruce. mai putin si-mi ddeau amenda :lol:

eu unul nu spun ca trebuie eliberati TOTI pestii prinsi. daca vrei sa retii 2-3, 7-8 pt. mancat, sau sa dai la socrii, sau parinti, etc... treaba ta. dar sa nu ne laudam ca luam acasa zeci si sute de kile... :oops: :? si mai mult, sa incercam nici sa n-o facem.

Scrie răspuns