Ce barca sa-mi iau?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fane_mincinosu
utilizator nou
utilizator nou

Re: Ce barca sa-mi iau?

Mesaj de fane_mincinosu » 14 Feb 2014, 23:58

ex. 3 a fost multumit de baracuda 3,3? eu acum am luat-o sh dar nu am apucat sa vad cum se comporta cu motor pe ea si o sa incerc sa ma limitez la unul de 5cp momentan pana capat experienta :respekt:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Feb 2014, 08:46

fane_mincinosu scrie:ex. 3 a fost multumit de baracuda 3,3? eu acum am luat-o sh dar nu am apucat sa vad cum se comporta cu motor pe ea si o sa incerc sa ma limitez la unul de 5cp momentan pana capat experienta :respekt:
Probabil 5cp vor fi cam putini..el a fost multumit de barca....pana a intrat virusu in el......acum vrea altceva.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

valy_pike
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de valy_pike » 15 Feb 2014, 14:25

Sorine, de fapt eu am inceput cu o Baracuda de 2,4m gonflabila (care nu mi-as mai lua NICI PE DEGEABA ),Apoi a urmat ...inevitabil motor de 6 cai si barca a ramas cum spuneai si tu ....mica .Apoi Walker-Bay de 275 ,dar si asta cu inca o persoana in barca si bagaj.....E MICA RAU !!!! Deci daca vrei barca ,gandestete bine de prima data ce iei ca apoi PIERZI PREA MULTI BANI ! Cu revanzari .....

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 27 Feb 2014, 08:46

cuTare scrie:
bogdanstoleru scrie:
Un site bun de unde iti iei barci bune http://www.probarca.ro alt site bun http://www.hibiscus.ro

Si iti recomand incearca pescuitul din canoe sit on top e jale de fain
bune site-urile !
Apropo, stici ceva despre barcile acestea? http://www.probarca.ro/anunt/46760/101/ ... S-320-.htm
Asa, la prima vedere, par niste barci no-name, iar la preturile pe care le au nu stiu daca e ceva de capul lor...ati incercat careva asa ceva, sau cei care le-au incercat nu mai sunt printre noi ? :-))

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 27 Feb 2014, 11:20

De ce nu te orientezi catre o pneumatica care "beneficiaza" de suduri si nu de lipituri (astea cedeaza intr-un timp mai scurt decat o sudura). Ucrainienii le sudeaza. Oare sa fie niste "banali" imbecili!?
Barcile din linck-ul dat de tine sunt chinezarii ieftine. Tu chiar crezi ca sunt facute in Germania?! :D Uita-te pe site-ul lor (sau pe anunturi mai vechi cu mulinete carponizer) si vezi daca le mai gasesti pe undeva... decat la firma asta din Timisoara. Aceiasi chestie (din cate am citit) este si cu rotile care se ataseaza la pneumatice pentru a fi date la apa cu usurinta. Daca esti hotarat sa faci pasul catre o pneumatica, fie iti iei ceva la mana a 2-a ucrainian fie cauti ceva de marca din hypalon (nu sunt atat de scumpe) cu toate ca au o vechime de +15 ani si te mai tin inca +15. Decizia iti apartine. :bere:
Bucuresti

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 27 Feb 2014, 11:39

feugen scrie:De ce nu te orientezi catre o pneumatica care "beneficiaza" de suduri si nu de lipituri (astea cedeaza intr-un timp mai scurt decat o sudura). Ucrainienii le sudeaza. Oare sa fie niste "banali" imbecili!?
Ukrainienii poate au sudat pe Maidan niste jointuri sub gloante, dar de alte suduri la ukrainieni eu nu am auzit decat la nivel de zvonuri neconfirmate si raspandite pentru un vadit avantaj comercial.
Daca ai mai multe detalii precise si confirmate le asteptam si noi. :bere:

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 27 Feb 2014, 11:48

Bark 310S pe care am avut-o era sudata, nu lipita. Barcile Kolibri, din cate stiu, sunt sudate si nu lipite. Acelasi lucru cu Storm.
Bucuresti

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 27 Feb 2014, 12:06

feugen scrie:Bark 310S pe care am avut-o era sudata, nu lipita. Barcile Kolibri, din cate stiu, sunt sudate si nu lipite. Acelasi lucru cu Storm.
Are cineva Kolibri? Sunt ok barcile alea?

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 27 Feb 2014, 13:53

feugen scrie:Bark 310S pe care am avut-o era sudata, nu lipita. Barcile Kolibri, din cate stiu, sunt sudate si nu lipite. Acelasi lucru cu Storm.
Da-mi voie sa ma indoiesc asupra acestui lucru, ori poate o fi fost a ta vreo comanda speciala customizata, asa ca ptr profesori ... :roll: Vrei sa zici ca nicaieri nu vedeai lipituri si pe la marginea lor nu sesizai nici un pic de urme de adeziv in exces ?

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 27 Feb 2014, 19:49

Grasane, toate fasiile din PVC care alcatuiesc baloanele sunt sudate, si asta-i o certitudine. Presupun ca si restul lipiturilor sunt realizate prin sudura. Oricum nu am vazut la nicio imbinare vreun strop de adeziv. Asta-i valabil pentru BARK (de asta am avut). Pentru Kolibri si Storm cred ca se foloseste aceiasi tehnologie.
Bucuresti

Scrie răspuns