BA,......mor aici....crystianoo scrie: numai te gandesti ca cel de langa tine a prins si vei fii subiect de caterinka...
CE AM INVATAT VARA ASTA IN JIGGING?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- crystianoo
- veteran

defapt postul nu era valabil numai pt mine,e valabil la mai multi,stim noi cine,nu dam nume
A si inca ceva...joi i-au pe mine munka asa ca voi fi fresh dar in alte scopuri,mare minune sa nu iti fac cu mana de pe celalalt mal ca doar mai nou sunt NOMAND!

A si inca ceva...joi i-au pe mine munka asa ca voi fi fresh dar in alte scopuri,mare minune sa nu iti fac cu mana de pe celalalt mal ca doar mai nou sunt NOMAND!
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
Ce am invatat vara asta la jigging? Pai nu prea stiu , da' stiu ca azi am invatat iar ca pestele tau (daca e sa fie al tau
) il prinzi si cu kuru
In sensul ca daca e al tau , la jigging (on topic ce vrei
) ,ii sare jigu din falca da i se agata de/pe/dupa ochi si tot il scoti! Interesant nu?
Ps: si am fost si foarte concentrat
Ps: si am fost si foarte concentrat
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
ce am invatat...ca stilul NOMAD e uneori cel mai bun ,concentratie maxima dar ce zicea ZAMFI cu pestele fiecaruia nu prea sint de acord ,multi au spus-o si multi o spun.. pina la proba contrarie cind ramin cu buzele umflate!!!parearea mea e ca atunci cind ai concurenta in preajma ,daca ai ratat sa nu te manifesti ,dar daca ai punctat
dar totusi ce am invatat.. am invatat ca TREBUIE dat in fiecare loc posibil ,surprizele pot sa apara de unde nu te astepti,ce s-ar intimpla mai nasol ,ai pierdut o guma si asa avem o gramada .sanatate!!!
Apai no,fiecare are dreptul la o opinie...Eu mai patesc uneori sa scap pesti chiar daca sunt concentrat
Si uneori ii prind lejer chiar daca ma uit dupa o gagica pe malul opus
De unde concluzia mea...Da' nu-i obligatoriu sa fie asa 
Aline,io ti-am zis ca strandurile nu-ti fac bineZamfi scrie: Si uneori ii prind lejer chiar daca ma uit dupa o gagica pe malul opusDe unde concluzia mea...Da' nu-i obligatoriu sa fie asa
pt ZAMFI, cauza nu e concentrarea ci CONCURENTA multi spun ca pestele lor e acolo si nu-l prinde nimeni doar ei ,ca cica pestele lor nu-l prinde nimeni dar se inseala si spun asta din experienta au fost cazuri cind am vazut cum au ratat niste pescari salai,am memorat locul si cind au venit a doua zi pestii erau la mine in portbagaj ,am vorbit cu ei si ne-am plins reciproc ....nu merge asta e... dar ...cred ca nu mai avea ce sa mearga pe locul respectiv ca doar nu-i crescatorie 2 salai pe un loc e OK mai ales daca au 2+,poate a2 zi dar nu atunci ,sanatate!!!
Asa-i Ilie,asa-i ...Da' sa stii ca si pe natural gasesti cate o "bidiganie" de genul :elias scrie:Aline,io ti-am zis ca strandurile nu-ti fac bineZamfi scrie: Si uneori ii prind lejer chiar daca ma uit dupa o gagica pe malul opusDe unde concluzia mea...Da' nu-i obligatoriu sa fie asa
Io de cand merg la pesti,o data am vast o gagica sa merite pe malu'opus.Bine ca nici pe partea mea nu erau,dar aia sa stii ca era spinningaritza:lol: Wadersi,in apa pana-n buci,dadea la rotativa dupa clean.Itzi dai seama cum am ramas
Da'mi-o placut,chit ca mai jos l-am vazut si pe barba'su,ea tot mi-o ramas pe retina
http://img163.imageshack.us/img163/9638 ... 146106.jpg
Si parca mai mult imi place cand nu are wadersi pe ea...
mastersef scrie:pt ZAMFI, cauza nu e concentrarea ci CONCURENTA multi spun ca pestele lor e acolo si nu-l prinde nimeni doar ei ,ca cica pestele lor nu-l prinde nimeni dar se inseala
Pentru ca imi place ambitia ta de a demonstra ...ceva
Deci: noiembrie , ceata ,rece (-2 grade) ,undeva pe Mures ...Eu si cu un prieten bun .Bun pescar de spinning. Ma rog si prieten ,da' nu sunt sigur ca dupa intamplare a ramas la aceleasi sentimente
Pentru mine? Simplu: Q.E.D.
Sa ai o seara buna sefu'!