BA,......mor aici....crystianoo scrie: numai te gandesti ca cel de langa tine a prins si vei fii subiect de caterinka...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Aline,io ti-am zis ca strandurile nu-ti fac bineZamfi scrie: Si uneori ii prind lejer chiar daca ma uit dupa o gagica pe malul opusDe unde concluzia mea...Da' nu-i obligatoriu sa fie asa
Asa-i Ilie,asa-i ...Da' sa stii ca si pe natural gasesti cate o "bidiganie" de genul :elias scrie:Aline,io ti-am zis ca strandurile nu-ti fac bineZamfi scrie: Si uneori ii prind lejer chiar daca ma uit dupa o gagica pe malul opusDe unde concluzia mea...Da' nu-i obligatoriu sa fie asa
Io de cand merg la pesti,o data am vast o gagica sa merite pe malu'opus.Bine ca nici pe partea mea nu erau,dar aia sa stii ca era spinningaritza:lol: Wadersi,in apa pana-n buci,dadea la rotativa dupa clean.Itzi dai seama cum am ramas
Da'mi-o placut,chit ca mai jos l-am vazut si pe barba'su,ea tot mi-o ramas pe retina
mastersef scrie:pt ZAMFI, cauza nu e concentrarea ci CONCURENTA multi spun ca pestele lor e acolo si nu-l prinde nimeni doar ei ,ca cica pestele lor nu-l prinde nimeni dar se inseala