CE AM INVATAT VARA ASTA IN JIGGING?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Noi 2011, 16:54

crystianoo scrie: numai te gandesti ca cel de langa tine a prins si vei fii subiect de caterinka...
BA,......mor aici.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 15 Noi 2011, 17:28

defapt postul nu era valabil numai pt mine,e valabil la mai multi,stim noi cine,nu dam nume :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A si inca ceva...joi i-au pe mine munka asa ca voi fi fresh dar in alte scopuri,mare minune sa nu iti fac cu mana de pe celalalt mal ca doar mai nou sunt NOMAND!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 15 Noi 2011, 18:17

Ce am invatat vara asta la jigging? Pai nu prea stiu , da' stiu ca azi am invatat iar ca pestele tau (daca e sa fie al tau :lol: ) il prinzi si cu kuru :lol: In sensul ca daca e al tau , la jigging (on topic ce vrei :P ) ,ii sare jigu din falca da i se agata de/pe/dupa ochi si tot il scoti! Interesant nu? :lol:

Ps: si am fost si foarte concentrat :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

mastersef
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mastersef » 17 Noi 2011, 13:34

ce am invatat...ca stilul NOMAD e uneori cel mai bun ,concentratie maxima dar ce zicea ZAMFI cu pestele fiecaruia nu prea sint de acord ,multi au spus-o si multi o spun.. pina la proba contrarie cind ramin cu buzele umflate!!!parearea mea e ca atunci cind ai concurenta in preajma ,daca ai ratat sa nu te manifesti ,dar daca ai punctat :D dar totusi ce am invatat.. am invatat ca TREBUIE dat in fiecare loc posibil ,surprizele pot sa apara de unde nu te astepti,ce s-ar intimpla mai nasol ,ai pierdut o guma si asa avem o gramada .sanatate!!!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Noi 2011, 17:12

Apai no,fiecare are dreptul la o opinie...Eu mai patesc uneori sa scap pesti chiar daca sunt concentrat :lol: Si uneori ii prind lejer chiar daca ma uit dupa o gagica pe malul opus :lol: De unde concluzia mea...Da' nu-i obligatoriu sa fie asa :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Noi 2011, 17:42

Zamfi scrie: Si uneori ii prind lejer chiar daca ma uit dupa o gagica pe malul opus :lol: De unde concluzia mea...Da' nu-i obligatoriu sa fie asa :wink:
Aline,io ti-am zis ca strandurile nu-ti fac bine :lol: Io de cand merg la pesti,o data am vast o gagica sa merite pe malu'opus.Bine ca nici pe partea mea nu erau,dar aia sa stii ca era spinningaritza:lol: Wadersi,in apa pana-n buci,dadea la rotativa dupa clean.Itzi dai seama cum am ramas :shock: Da'mi-o placut,chit ca mai jos l-am vazut si pe barba'su,ea tot mi-o ramas pe retina :wink:

mastersef
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mastersef » 17 Noi 2011, 18:51

pt ZAMFI, cauza nu e concentrarea ci CONCURENTA multi spun ca pestele lor e acolo si nu-l prinde nimeni doar ei ,ca cica pestele lor nu-l prinde nimeni dar se inseala si spun asta din experienta au fost cazuri cind am vazut cum au ratat niste pescari salai,am memorat locul si cind au venit a doua zi pestii erau la mine in portbagaj ,am vorbit cu ei si ne-am plins reciproc ....nu merge asta e... dar ...cred ca nu mai avea ce sa mearga pe locul respectiv ca doar nu-i crescatorie 2 salai pe un loc e OK mai ales daca au 2+,poate a2 zi dar nu atunci ,sanatate!!!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Noi 2011, 19:00

mastersef scrie:am memorat locul si cind au venit a doua zi pestii erau la mine in portbagaj ,am vorbit cu ei si ne-am plins reciproc ....
ma pis pe mine de ras!!!! :lol: :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Noi 2011, 19:48

elias scrie:
Zamfi scrie: Si uneori ii prind lejer chiar daca ma uit dupa o gagica pe malul opus :lol: De unde concluzia mea...Da' nu-i obligatoriu sa fie asa :wink:
Aline,io ti-am zis ca strandurile nu-ti fac bine :lol: Io de cand merg la pesti,o data am vast o gagica sa merite pe malu'opus.Bine ca nici pe partea mea nu erau,dar aia sa stii ca era spinningaritza:lol: Wadersi,in apa pana-n buci,dadea la rotativa dupa clean.Itzi dai seama cum am ramas :shock: Da'mi-o placut,chit ca mai jos l-am vazut si pe barba'su,ea tot mi-o ramas pe retina :wink:
Asa-i Ilie,asa-i ...Da' sa stii ca si pe natural gasesti cate o "bidiganie" de genul :

http://img163.imageshack.us/img163/9638 ... 146106.jpg

Si parca mai mult imi place cand nu are wadersi pe ea...

:lol: :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Noi 2011, 20:05

mastersef scrie:pt ZAMFI, cauza nu e concentrarea ci CONCURENTA multi spun ca pestele lor e acolo si nu-l prinde nimeni doar ei ,ca cica pestele lor nu-l prinde nimeni dar se inseala

Pentru ca imi place ambitia ta de a demonstra ...ceva :lol: ,o sa fac un efort sa-ti spun de ce o sustin (aiurea?) pe aia cu "pestele meu"...
Deci: noiembrie , ceata ,rece (-2 grade) ,undeva pe Mures ...Eu si cu un prieten bun .Bun pescar de spinning. Ma rog si prieten ,da' nu sunt sigur ca dupa intamplare a ramas la aceleasi sentimente :P Loc interesant de stiuca si stiut de mine deoarece cu cca 2 saptamani inainte am luat o bucata rasarita din zona respectiva. Dam cu "maimutze" de toate felurile .Nimic.Dam sa plecam de pe loc.Plecam de pe loc.Merg cca 10 m in spatele prietenului meu si o lampa cu incandescenta (a se citi bec!) se aprinde:nu am incercat cu ...rotativa! Prietenul ma impulaie ca ce-mi trebe rotativa,bla,bla...Ma intorc ,pun o "frunza de salca" arunc pe sub mana si in 10 m sunt in pragul infarctului :lol: O vad! Reusit animal! Se intoarce rapid amicul si sub ochii lui ,dupa ceva timp, o scap! :shock: Motive ...Conteaza? Amicul baga o rotativa similara si pret de cca 10 minute rupe Muresul exact pe locul meu .Eu? Schimbam plin de transpiratii reci ,ancoritza de la lingurita. 10-15 minute in care totul era oprit in jurul meu ...Tot , mai putin prietenul care rupea apa! Oare ti-am spus ca este un pescar excelent la spinning ? Dupa cele interminabile 10 minute (domne da' e greu sa schimbi o ancora la linguritza la -2 grade si cu pulsul pe la 100...),il dau frumos la o parte pe entuziastul meu prieten si arunc usor pe sub mana ...Recuperez usor ...o tura ,doua, trei ...Pe la a 5-a tura de mulineta ii spun inainte sa intep: e aici! Contra de zile mari ,drill scurt (era tot ea si era deja obosita ...) si poza pe mal ! Dimensiunea ei se invartea in jurul cifrei-prag de 100 cm .Povesti pescaresti? Probabil.Pentru unii...
Pentru mine? Simplu: Q.E.D.

Sa ai o seara buna sefu'! :wink:

Scrie răspuns