CE AM INVATAT VARA ASTA IN JIGGING?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
kingofbeasts scrie:subscriu si eu la asta. ca sa nu mai spui ca unii vand si chestiuni pe care nici macar nu le-au folosit, sau cu care nu se impaca si nu-s pe gustul lor sau pur si simplu nu le inspira incredere. ca sa nu mai zic de posibilitatea ca cel ce vinde sa nu stie a manui corect nalucile scoase la mezat dar care naluci in mana altcuiva sa faca minuniranga scrie:da da. alea care nu merg pe Olt, poate prind f.bine pe un lac de exemplu. sau invers.dorin_sb scrie: pai e simplu: care e scoase la vanzare nu e buneca de aia se si vand.mai sunt si exceptii da putine
sunt si multe trompete pe piata dar logica ta nu e tocmai buna .
pai de aia am zis ca sunt si exceptii

•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
- kingofbeasts
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
oricum am mai invatat ceva : iarna e mai bine cu fluorcarbon (fir principal nu leader) decat cu dextil si decat cu mono.
adica simti mai putin decat cu textil dar mai bine decat cu mono , e mai putin elastic decat mono dar totusi nu-i ca textilul , si rezista mai bine ca ambele la abraziune si implicit la geata de pe inele. unde mai pui ca nici nu se vede in apa.

Am redescoperit dulcele stil clasic
: adica nu doar mulineta-stop, mulineta-stop, ci stilul mai apropiat de mort-manie, cu varful lansetei ridicat pe coborarea jigului.
Franeaza coborarea si dintosii au timp mai mult sa se decida. Nu este o solutie universal valabila, dar macar ma scoate din monotonie.

Franeaza coborarea si dintosii au timp mai mult sa se decida. Nu este o solutie universal valabila, dar macar ma scoate din monotonie.
-
- utilizator constant
inseamna ca ma-i si prinzi din cand in candcristi.v scrie:Am redescoperit dulcele stil clasic: adica nu doar mulineta-stop, mulineta-stop, ci stilul mai apropiat de mort-manie, cu varful lansetei ridicat pe coborarea jigului.
pt cine are urechi....
mulineta este doar pt a recupera firul nu pt animarea jigului

cu mici exceptii dar nu va spui care

- stefanflorin
- veteran