pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
kingofbeasts
- veteran

-
ma gandeam eu ca trebuie sa fie o relatie intre dimensiunea gumei si dimensiunea capturii dar nu ma gindeam ca poate fi si inversproportionala

-
pikeman
- veteran

-
pfff, as putea sa scriu o carte din 2006 pana acu
gume mai mari de 8cm, asta e buna, tre sa incerc, desi prefer 6-8 cm si rar 8-10 la somn

, la ciuca sa fi dat cu 12 dar nu pe rau
in rest am invatat multe, mai ales obiceiurile pestilor (orele de hranit) si toate structurile de sub hidrocentrale si de mai incolo

cu toate astea tat mai las cate un gig, nu ma pot abtine

-
pikeman
- veteran

-
p.s. si mai pot sa spun care gume e bune si care nu de la rubrica de vanzare-cumparare

-
kingofbeasts
- veteran

-
pikeman scrie:pfff, as putea sa scriu o carte din 2006 pana acu
asa ma gindeam si eu si cum orice carte icepe cu "Capitolul I"....
pikeman scrie:p.s. si mai pot sa spun care gume e bune si care nu de la rubrica de vanzare-cumparare

zi numa alea care nu e bune pentru olt ca fac eu aritmetica
eram chiar curios daca cei ce scriau pe primele pagini ale topicului isi mai mentin parerile

-
grizzly
- veteran

ca o observatie personala, din 1 octombrie pana acuma, salaii de 3kg+ intra la gume de 7, in timp ce am prins strapi de mai putin de kilogram la shaduri de 9 cm. nu am nici o explicatie...
-
dorin_sb
- senior

pikeman scrie:p.s. si mai pot sa spun care gume e bune si care nu de la rubrica de vanzare-cumparare

pai e simplu: care e scoase la vanzare nu e bune

ca de aia se si vand.mai sunt si exceptii da putine
-
ranga
- veteran

dorin_sb scrie:

da da. alea care nu merg pe Olt, poate prind f.bine pe un lac de exemplu. sau invers.

sunt si multe trompete pe piata dar logica ta nu e tocmai buna .

-
kingofbeasts
- veteran

-
ranga scrie:dorin_sb scrie:

da da. alea care nu merg pe Olt, poate prind f.bine pe un lac de exemplu. sau invers.

sunt si multe trompete pe piata dar logica ta nu e tocmai buna .

subscriu si eu la asta. ca sa nu mai spui ca unii vand si chestiuni pe care nici macar nu le-au folosit, sau cu care nu se impaca si nu-s pe gustul lor sau pur si simplu nu le inspira incredere. ca sa nu mai zic de posibilitatea ca cel ce vinde sa nu stie a manui corect nalucile scoase la mezat dar care naluci in mana altcuiva sa faca minuni

-
crystianoo
- veteran

Sa va spun ce am invatat eu mai ales sezonul asta,in primul rand o lanseta de calitate si o mulineta de calitate trebuie fara discutie,un fir textil bun la fel este indispensabil,si foarte,foarte important cand mergeti la pescuit insotiti de un partener sau mai multi nu va uitati la ce face unul,la ce prinde celalalt,deorece am patit de mai multe ori sa fiu insotit de amici la pescuit si cand vedeam ca unu prinde,celalalt prinde la fel si eu nimic intram in panica nu ma mai concentram suficient si faceam greseli de baza,NUUUU! este gresit incercati sa fiti cat mai relaxati,concetrativa maxim la ceea ce stiti mai bine sa incercati in stilul propriu de pescuit,de cate ori am mers singur la pescuit de atatea ori am avut rezultate deoarece concentrarea este maxima si numai te gandesti ca cel de langa tine a prins si vei fii subiect de caterinka...Deci la anul voi fi cel mai mare NOMAND in viata

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
-
Nemernic
- veteran

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...