nemis-cat,e bine?leba scrie:Michael scrie:si eu am luat numai la tarash sau nemiscat,ma refer la salau.
ne-miscat sau nemiscat?![]()
CE AM INVATAT VARA ASTA IN JIGGING?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Michael va recomanda Regulamentul forumului
miscat, intepat, capturat si eliberat e cel mai bineMichael scrie:nemis-cat,e bine?leba scrie:Michael scrie:si eu am luat numai la tarash sau nemiscat,ma refer la salau.
serios acum, la mine numa pe cadere sau in "dans".
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
astia din banat sunt mai timizi sau mai cumpatatzi,nu pun botul asa cu una cu doua...sunt mai figurantzileba scrie:miscat, intepat, capturat si eliberat e cel mai bineMichael scrie:nemis-cat,e bine?leba scrie:
![]()
serios acum, la mine numa pe cadere sau in "dans".poate astia din moldova sunt mai rapizi
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Ce am invatzat eu din jigg-ing
Bat rigid, fir textil. Tzacuri scurte din varful unditei, asteptare lunga intre tzacuri.
Rap-tap-tap in cotorul lansetei = biban
Tap tap pauza poc = strapazan
Greutate dintr-o data = stiuca(care pleaca in lumea ei cu tot cu jig si cu injuraturile mele in cele mai multe cazuri ).
Salaul mare- inca nu stiu cum trage pt ca nu l-am luat la jig!
Bat rigid, fir textil. Tzacuri scurte din varful unditei, asteptare lunga intre tzacuri.
Rap-tap-tap in cotorul lansetei = biban
Tap tap pauza poc = strapazan
Greutate dintr-o data = stiuca(care pleaca in lumea ei cu tot cu jig si cu injuraturile mele in cele mai multe cazuri ).
Salaul mare- inca nu stiu cum trage pt ca nu l-am luat la jig!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Tac .. si apoi ca o greutate, ca si cand ai fi agatat ceva.. Cand te apropii de mal, o ia stanga-dreapta...
Asta pe lac, la salau... Pe rau inca nu am prins.
La biban ciugule twisterul pana il ia definitiv, daca nu l-a luat din prima...
Pe jigging la biban mi se pare ca intra bucati mai frumoase decat pe recuperare liniara.
La salau, folosesc pauze intre miscarile jigului, de 2-3 secunde... si de cele mai multe ori a luat shadul pe pauza.
Asta pe lac, la salau... Pe rau inca nu am prins.
La biban ciugule twisterul pana il ia definitiv, daca nu l-a luat din prima...
Pe jigging la biban mi se pare ca intra bucati mai frumoase decat pe recuperare liniara.
La salau, folosesc pauze intre miscarile jigului, de 2-3 secunde... si de cele mai multe ori a luat shadul pe pauza.
sunt momente cand salaul o "ia" atat de delicat de zici ca-i domnisoara. parca nu vrea sa te sperie.
bibi: tac, tac...e cineva? daca-l mai lasi...buf! si a luat-o!
salau flamand: tac..pauza, si o ia singur de cele mai multe ori...da mai bine-i dai teapa.
salau blazat: tac fin de tot...teapa e la ghici aproape oricat de fin ar fi echipamentul.
parerea mea...
bibi: tac, tac...e cineva? daca-l mai lasi...buf! si a luat-o!
salau flamand: tac..pauza, si o ia singur de cele mai multe ori...da mai bine-i dai teapa.
salau blazat: tac fin de tot...teapa e la ghici aproape oricat de fin ar fi echipamentul.
parerea mea...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team