CE AM INVATAT VARA ASTA IN JIGGING?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
salut mihaimircea .
pe tulbureala salaul mananca intens si se imprastie dupa prada ,paraseste locatiile clasice de apa limpede .ideal e sa ai indicator ,
banc de peste prada (biban sau babusca ),guvidul nu ajuta la nimic .
prefer shad alb fluo cu vibratie destul de lenta si puternica (delalande)folosesc numai shad mare cu jig pe masura .e frustrant faptul ca cei care dau la bucata sau viu au uneori rezultate mai bune .
daca populatia de salau e numeroasa ai partide memorabile ,daca salaul e putin te schingiui la greu .
pe tulbureala salaul mananca intens si se imprastie dupa prada ,paraseste locatiile clasice de apa limpede .ideal e sa ai indicator ,
banc de peste prada (biban sau babusca ),guvidul nu ajuta la nimic .
prefer shad alb fluo cu vibratie destul de lenta si puternica (delalande)folosesc numai shad mare cu jig pe masura .e frustrant faptul ca cei care dau la bucata sau viu au uneori rezultate mai bune .
daca populatia de salau e numeroasa ai partide memorabile ,daca salaul e putin te schingiui la greu .
walleye
Eu am invatat ca secretul este gasirea Dansului(a salaului).
Ca nu conteaza aproape deloc ora , daca dai unde trebuie si cu ce trebuie (am prins cel mai bine intre orele 10 si 16 pe canicula)
Echipamentul este esential sa fie de calitate mai ales atunci cand pestele este apatic si trebuie sensibilitate maxima.
..........ar mai fi , si mai sunt mult mai multe acele lucruri pe care mai trebuie sa le invat.
Dupa parerea mea pescuitul cu jigul este cel mai incitant stil...
Ca nu conteaza aproape deloc ora , daca dai unde trebuie si cu ce trebuie (am prins cel mai bine intre orele 10 si 16 pe canicula)

Echipamentul este esential sa fie de calitate mai ales atunci cand pestele este apatic si trebuie sensibilitate maxima.
..........ar mai fi , si mai sunt mult mai multe acele lucruri pe care mai trebuie sa le invat.
Dupa parerea mea pescuitul cu jigul este cel mai incitant stil...

- mihaimircea
- veteran
tot am citit de pauze de 1-2-3 sec si am incercat si eu, in consecinta.
mie nu mi-a dat ever in pauza. ori pe cadere, ori pe tarash ori pe jerk.ing.
vb. de salau,biban.
poate nu fac eu ce trebe?

vb. de salau,biban.
poate nu fac eu ce trebe?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- exu...
- utilizator constant
Unii zice:) ca pe cadere ataca, insa cica ataca de doua ori dintosu', o data strange in dinti, apoi il lasa 1-2 sec si abia atunci il ia si fuge cu el...nu ataca cum ataca stiuka, din prima, insa asta se simte doar pe lacuri, cum dai tu, pe ape curgatoare, e mai greu sa simti asta...leba scrie:tot am citit de pauze de 1-2-3 sec si am incercat si eu, in consecinta.![]()
vb. de salau,biban.
poate nu fac eu ce trebe?![]()
Daca citeam la timp ca vii in Buc si vrei sa pescuiesti, te duceam intr'un loc bunut...
ÃŽmi plac peştele...
si eu am luat numai la tarash sau nemiscat,ma refer la salau.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Michael scrie:si eu am luat numai la tarash sau nemiscat,ma refer la salau.
ne-miscat sau nemiscat?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
ei na....asta chiar nu-ti spun,te las in suspans...leba scrie:Michael scrie:si eu am luat numai la tarash sau nemiscat,ma refer la salau.
ne-miscat sau nemiscat?![]()

Michael va recomanda Regulamentul forumului