pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

...Ca abia imi revin

Azi am crezut ca mi-am pierdut Toata(aproape) trusa cu maimute!!!Ajung acasa ,vad batul,telefon,etc...Totul Ok!Da da' unde-i geanta cu dihanii???!!!!Alb la fata dau filmu'napoi si ajung la faza ca stiu ca am scos rucsacul din portbagajul (la balta normal)masinii prietenului cu care am fost...Am bagat geanta cu maimute in el (sa le car cica mai usor de la masina...) si...Aici e aici !L-am pus inapoi in masina sau a ramas langa masina?Care masina sigur ca a plecat cu mine cu tot in ea...Telefon la prieten ...Si????
Am scapat

Era la el in masina!!!Pfuiii!!
Altfel va povesteam cam cate scule pierd eu intr-o partida ,ceva de genul...x voblere,y twistere, t oscilante,samd...Eram campion pe topicul asta!!!
In loc de fir intins va doresc sa nu aveti parte de asa ceva

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
fisherman
- veteran

la ce balta ai fost, zamfi? asta daca nu sunt indiscret. ca simt ca ruginesc in casa si as mai iesi. apropo, pe la tifra se mai prinde ceva?
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
-
Zamfi
- veteran

-
Zamfi
- veteran

A... si fisherman sa vezi ce fain ruginesti pe balta in ceata asta

-
fisherman
- veteran

se prinde ceva la Najlac? am fost o singura data in primavara, la recomandarea lui Fane Popescu de la APS Alba, dar se pare ca n-am nimerit bine ziua, ca n-a tras nici pasnicul si nici rapitorul n-a avut vreo activitate.
-
Zamfi
- veteran

Auzi, tu faci misto,hai?!

Pai nu vezi ca ti-am scris:"numai marle"! Fi atent:marle=stiuci cu greutate care nu depaseste cca 500g...(in vocabularul meu ce-i drept) Ca de acolo incep stiuculitele, stiuci, stiucan(!),caracaline,balauri etc

Aaaaa si ceva rosioare am vazut la unul...Hai ca ne rup baietii ca am facut offtopic...Scuze!
PS. azi a fost si Fane Popescu
-
Zamfi
- veteran

Iar offtopic

Da' Popescu zicea de niste crocodili ,remorcari cu barca, adrenalina ce mai...Eu nu i-am vazut!
PS. Nu poti pescui acolo decat daca esti membru APS Alba sau 15ron/zi
Ia zi tu cate scule pierzi la o partida,hai?!!

-
fisherman
- veteran

facand o medie las cam 2 rotative, voblere sau ce s-o mai nimeri, la o partida. asta e. pestele nu sta la nisip, ca sa nu lasam noi nimic in apa. cat despre, marle... tot e bine ca ai avut ceva activitate si nu te-ai plictisit. o sa-l contactez pe fane sa vad ce mai zice. la un moment dat vorbea de ceva populari pe acolo.
-
Zamfi
- veteran

Chiar e ultimul offtopic pe seara asta(!)

Fisherman ai vazut ca sunt topicuri pe zone?Ce ar fi sa facem un topic si noi jud.Alba?Mai bagam o informatie,mai o scula,un scandal ceva

Serios!Sau noi suntem mai smecheri(a se citi secretosi) astia din Alba si nu pierdem timpul cu ...nimicuri?Il intitulam "pescar in Alba" si i-am spart pe toti...Sau ma rog... Daca crezi ca ar fi interesati baga un topic nou,zii cum vrei tu si eu o sa fiu activ,deoarece judetul e totusi mare nu?Legat de Najlac ,daca iasa treaba acolo se vor intampla minuni...
-
fisherman
- veteran

asa ma gandeam si eu, referitor la Najlac. cat despre topic, e ok. suntem destui pe forum de prin partile albei si abia putem face un schimb de informatii mai eficient. asta chiar ca e ultimul offtopic. scuze de la toata lumea pe care am deranjat-o cu discutiile noastre zonale.