rapala a zburat dintr-un jaf de snaps
cate scule pierd/partida
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
ieri am pierdut 3 shad-uri manns si inainte de plecare un rapala husky jerk suspending,cumparat in 1994(made in finland),care a prins multi pesti si avea valoare sentimentala pt mine,era shef de echipa in trusa
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Am rusit, incercand sa arunc pe langa un perete, sa-mi sparg voblerul care a luat apa...si nu se mai misca corespunzator....
Bine, e posibil ca niciodata sa nu se fi miscat corespunzator, avand in vedere ca era un vobler no-name.dar a adus un avat l mal
Bine, e posibil ca niciodata sa nu se fi miscat corespunzator, avand in vedere ca era un vobler no-name.dar a adus un avat l mal
Si in balti infloresc nuferii, insa mereu ei se tin deasupra !
Raoul scrie:Am rusit, incercand sa arunc pe langa un perete, sa-mi sparg voblerul care a luat apa...si nu se mai misca corespunzator....
la bicaz, dadeam sub podul de la Poiana Teiului dupa bibi, am pus un romtravel, l-am izghit cu putere de piciorul podului....
fara nici o legatura cu producatorul, putea fi orice alt vobler, s-ar fi spart oricum.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
am pus mesajul de 2 ori fara sa vreau. sorry.
netu' asta...sunt pe radio si mai am time-out.uri
netu' asta...sunt pe radio si mai am time-out.uri
East Spinning Team
East Spinning Team
Tavi scrie:Daca paleai un peste era ... japca?leba scrie:
la bicaz, dadeam sub podul de la Poiana Teiului dupa bibi, am pus un romtravel, l-am izghit cu putere de piciorul podului...., s-au dus barbeta si ancora de jos.
fara nici o legatura cu producatorul, putea fi orice alt vobler, s-ar fi spart oricum.
clar! fara dubii!
ideea e ca nu prea erau pesti pe-acolo, exceptind niste bibani transparenti care nu papau deloc + cativa clenisori extrem de blazati
bine ca nu s-a intamplat vreun accident.
East Spinning Team
East Spinning Team
nu era japca, era executieTavi scrie:Daca paleai un peste era ... japca?leba scrie:
la bicaz, dadeam sub podul de la Poiana Teiului dupa bibi, am pus un romtravel, l-am izghit cu putere de piciorul podului...., s-au dus barbeta si ancora de jos.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Exact asta am patzit eu azi dimineata...mi s-a agatat rotativa de un vapor inamic..si smucind-o cu putere..s-a proiectat direct pe fruntea mea! ....si acolo a ramas!
ouch!
Bine ca nu a intrat adnc, sau ca nu mi-am scos ochii!
Sunt un pescar periculos, nu ?
(cel putin pentru mine)
Si in balti infloresc nuferii, insa mereu ei se tin deasupra !
Ale dreaqului de woblere ... n-au vrut sa stea in trusa ... au preferat sa ramana in crengi pe fundul Carasului ... in compania clenilor ... cu toate ca le-am promis si io ca le "cumpar" cleni ca sa nu se plictiseasca singure in cutie ...
Ce sa fac ... fac haz de necaz ... o iesire scumpa ... doua woblere salmo si o rotativa vibrax ...
... peste prins ... o noua specie de clean - adica clean deloc
mai bine zis clean mic ... sub dimensiune ...
Ce sa fac ... fac haz de necaz ... o iesire scumpa ... doua woblere salmo si o rotativa vibrax ...
S'altare și bunăstare !