cate scule pierd/partida
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
-
- veteran
Andrei , daca vorbim despre acelas loc , apa este in crestere...de vineri si pina duminica , in coada, a inaintat spre mal cu aprox.2m .si eu am lasat ceva blinkere si un vobler sap. trecuta , la debusare ; le-am lasat sa coboare prea mult si ...curentul le-a bagat in cioatele din stinga cascadei formate !
Mihai ar trebui sa se grabeasca daca a fost prin zona !
Mihai ar trebui sa se grabeasca daca a fost prin zona !

3 voblere in gura de peste
cu fir textil si inaintas de 16
-
- veteran
-
- utilizator nou
andrei-ovidiu
MesajTrimis: Vin 05 19, 2006 1:47 pm Titlul subiectului:
din ce am priceput pescuid pe Vidra.... nu trebuie lasate f. mult nalucile pe fund pt. ca atacurile vin undeva intre 2,5-0.5 m de suprafata apei.... asta am constatat eu si asta va spun.... nu am pierdut nimic pe Vidra.... dar toate au un inceput Laughing ......
la ultimele partide facute pe vidra sau mai ales febletea mea oasa de anul trecut in 2-3 zile am pierdut vreo 30 de oscilante...........dar am prins si peste....sincer sa fiu nu inteleg cum se poate sa nu pierzi deloc naluci cand pescuiesti la pastrav pe cozi de lac unde apele aduc tot felul de agataturi?
poate nu sunt eu suficient de bun pescar...........pana si cel mai bun pescar pe care eu l-am vazut in actiune vijelie pierde naluci destule la pastrav...........dar si prinde!!!!!
MesajTrimis: Vin 05 19, 2006 1:47 pm Titlul subiectului:
din ce am priceput pescuid pe Vidra.... nu trebuie lasate f. mult nalucile pe fund pt. ca atacurile vin undeva intre 2,5-0.5 m de suprafata apei.... asta am constatat eu si asta va spun.... nu am pierdut nimic pe Vidra.... dar toate au un inceput Laughing ......
la ultimele partide facute pe vidra sau mai ales febletea mea oasa de anul trecut in 2-3 zile am pierdut vreo 30 de oscilante...........dar am prins si peste....sincer sa fiu nu inteleg cum se poate sa nu pierzi deloc naluci cand pescuiesti la pastrav pe cozi de lac unde apele aduc tot felul de agataturi?
poate nu sunt eu suficient de bun pescar...........pana si cel mai bun pescar pe care eu l-am vazut in actiune vijelie pierde naluci destule la pastrav...........dar si prinde!!!!!