batul universal, de ce nu?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dumanelutu
senior
senior

Re: batul universal, de ce nu?

Mesaj de dumanelutu » 02 Sep 2013, 22:32

suli scrie:Se incepuse topicul cu un bat universal...dupa care sa ajuns la doua....sa vedem ce va mai fi...
pai normal ca doua, ca daca mergi le pescuit pe la mama dracului pt cateva zile si se intampla ceva cu unul dintre ele, ce faci pleci acasa :lol: :lol: :lol:

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 03 Sep 2013, 12:08

Deci merg cu doua....unul de jig si altul pt,restul de aplicatii....mi se rupe una sau o trage pestele in apa ....ramin cu una, de ex. cu batul de toate aplicatile,dar ghinion vrea numai la jig cu gume si nu reusesc sa intep nici unul pt. ca batul e prea moale,m-a enervez si ma duc acasa, inainte de a rupe si celalalt bat de ciuda ca nu reusesc sa scot un peste....parerea mea ca nu exista batul universal ..... :D :D

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 03 Sep 2013, 15:13

Ba da exista. Blankul de alun pur romanesc si inele fuji din sarma inoxidabila. Daca rupe nu trebuie sa pleci acasa si cel mai important... nu te doare inima. :D . Ma gandesc ca orice pescar serios de rapitor are ceva mai mult de doua lansete. :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Sep 2013, 16:13

Sincer ,eu am incercat sa-mi fac doua bete "universale" pentru zona mea de pescuit .Unul de 7' si unul de 8'6" . Puteri M si MH . Sa zicem ca deocamdata e ok. Mai am un bat de spinning greu ,pentru somn, si ,deoarece cleanul nu ma intereseaza ,bibanul este foarte rar pe la mine ,zic ca deocamdata e ok .Pentru anul asta normal! :lol: :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Sep 2013, 16:27

johnnybravo scrie:
old_radu scrie:...cum se face ca apar ca si cum eu as fi deschis acest topic ?
...cu ce drept va folositi de nickname-ul meu pentru a initia un astfel de topic a carui titlu ,pana la urma nu este decat o aberatie pe care unii chiar o sustin... :twisted:

...@ JOHNYBRAVO...banuiesc ca nu esti implicat cu nimic in asta, gresesc ?

...am raportat aspectul , sper sa primesc raspuns la sesizarea facuta !
tehnica acestui forum nu permite schimbarea autorului in urma unei moderari (in cazul de fata despartirea mesajelor offtopic), astfel noul topic are numele legat de directia in care s-a deviat de la subiect din topicul initial iar tu ai ramas ca autor al acelui mesaj, mesajul fiind primul, apari ca autor al topicului.
...Multumesc frumos !
...era bine si chiar deontologic daca faceai o precizare in sensul acesta
...puteai sa postezi aici raspunsul fara sa stergi mesajul , mai ales ca normal era sa ma anunti inainte sa stergi .
...Spor !...la plan !

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 03 Sep 2013, 16:57

Zamfi scrie:Sincer ,eu am incercat sa-mi fac doua bete "universale" pentru zona mea de pescuit .Unul de 7' si unul de 8'6" . Puteri M si MH . Sa zicem ca deocamdata e ok. Mai am un bat de spinning greu ,pentru somn, si ,deoarece cleanul nu ma intereseaza ,bibanul este foarte rar pe la mine ,zic ca deocamdata e ok .Pentru anul asta normal! :lol: :respekt:
Personal si eu pescuiesc cu doua bete, cind pescuiesc de pe mal,un medium si un medium-hart ,dar cind pescuiesti din barca e alta treaba...3 sau 4 bete daca ai mai multe speci...dar sa merg cu un bat la stiuca,clean,somn.salau..etc...sincer cred ca e cam dificil.
Un salut.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 03 Sep 2013, 16:59

octavio79 scrie:Ba da exista. Blankul de alun pur romanesc si inele fuji din sarma inoxidabila. Daca rupe nu trebuie sa pleci acasa si cel mai important... nu te doare inima. :D . Ma gandesc ca orice pescar serios de rapitor are ceva mai mult de doua lansete. :D
Incluind si cei care cred in batul universal.... :D :D
Salut.

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 03 Sep 2013, 17:03

suli scrie:
octavio79 scrie:Ba da exista. Blankul de alun pur romanesc si inele fuji din sarma inoxidabila. Daca rupe nu trebuie sa pleci acasa si cel mai important... nu te doare inima. :D . Ma gandesc ca orice pescar serios de rapitor are ceva mai mult de doua lansete. :D
Incluind si cei care cred in batul universal.... :D :D
Salut.
Salutare suli si spor la pescuit. :respekt:

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 03 Sep 2013, 17:07

Duminica nu am reusit sa pacalesc nici unul...la urmatoarea iesire o sa ma revansez... :wallbash:
Fir intins :bere:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Sep 2013, 20:13

@suli

Eu pescuiesc 99% de pe mal . Cu barca ...
Tot un salut! :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns