Pe dunare, de pe mal, nu prea ai ce face cu el...de exemplu,doar sa zici ca pescuiesti...suli scrie:Sa presupunem ca sintem obligati sa iesim doar cu un bat as alege un 7'mh moderat-fast...
batul universal, de ce nu?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- George1985
- veteran
Re: batul universal, de ce nu?
La ce te referi?Lungime sau putere?
- George1985
- veteran
Lungime
Se pare ca pe Dunare e nevoie un 8-8'6"?
Nu te contrazic pt.ca ai mai multa experienta pe Dunare....eu ma refeream la lacuri,rauri si canale....si chiar mai scurte de 7' daca malul e accidentat(copacii,tufe,locuri dificile de patruns)
Un salut.
Nu te contrazic pt.ca ai mai multa experienta pe Dunare....eu ma refeream la lacuri,rauri si canale....si chiar mai scurte de 7' daca malul e accidentat(copacii,tufe,locuri dificile de patruns)
Un salut.
- George1985
- veteran
Este bun si pe dunare un bat scurt,dar pe anumite zone, si la anumite cote...deci nu poate fi numit universal
Stima

Stima
Eu as pleca cu cel de 8'6" -fast. Insa, fiind putin mai moale pe varf decat alti "pari", isi face treaba bine pentru mana mea. La naiba ,ca incep sa laud si eu joarda asta! Dpmdv un bat de 7" este un pic scurt de pe mal pe rauri mari .Stiu insa suficiente persoane care pe Mures nu suporta bete mai lungi de 7' ! Chestie de gust ,asa ca...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Am pescuit si cu un Carrot Stix de 7'3 o temporada si chiar mi-a placut....dar a urmat o perioada de pescuit din barca si il schimbasem cu un Avid mai scurt....fiind canale cu multe tresti si destul de inguste m-a descurcam mai bine cu unul mai scurt,facind o comparatie intre cele doua e greu...amindoua sint sensibile si fiecare buna in anumite situati,in prezent sint nebun dupa Kistler helium lta 6'6'' mh cu care pescuiesc 80% la texas si jig,super sensibila si rapida la intepat...
Dupa cum zice Zamfi...fiecare cu gusturile lui...
Dupa cum zice Zamfi...fiecare cu gusturile lui...