avat la salmo thrill

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
raducurno9
utilizator nou
utilizator nou

thrill

Mesaj de raducurno9 » 09 Dec 2008, 22:35

Voblerul da razultate in curent foooooarte puternic! Recuperarea rapida plus miscarea determinata de curent il fac o naluca buna! Prieteni de ai mei au o tactica ascunsa, daca pot sa ii spun asa: oamenii scot ancora din coada si ataseaza o mica rotativa si ceva pene daca nu ma insel, dar nu sunt asa sigur in privinta penelor! Cert e ca au prins, rotativa amplifica vibratia, iar voblerul imita perfect obletele!

Dar, pana nu te enervezi si incerci nu te convingi! :P

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 09 Dec 2008, 23:59

Este interesanta combinatia cu rotativa mica.Merita incercata.

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 10 Dec 2008, 00:42

Salmo Trill nu e un vobler care sa fie recuperat continuu si sa vibreze la recuperare.Este un vobler greu,care trebuie jucat mult din varful lansetei.Iar in curent puternic pe dunare sau in aval de hidrocentrale pe olt este ideal
e greu si nu-l rastoarna curentii puternici asa cum s-ar intampla cu alte voblere

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Mar 2009, 17:35

l-a incercat careva pe cel de 9cm cu greutatea de 22 grame?

si-a luat careva vreun salmo thrill scos in 2009 ca din cate am vazut in pozele de pe site-ul lor au modificat putin unghiul de inclinatie al barbetei ... motiv pentru care cred ca va avea si o mica bataie specifica voblerelor clasice ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 06 Mar 2009, 17:59

De pe situl lor am inteles ca noutatea e modelul de 9cm.
Tu de ce zici ca cel de 7cm ar avea altfel barbeta ?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Mar 2009, 18:03

pai se vede in poze ca ar fi ceva mai inclinata ... la cele de anul trecut barbeta era perfect verticala (sau orizontala depinde de unde privesti) dar acum se poate vedea din poza ca au mai umblat putin la ea ...

nu toate schimbarile sunt anuntate ... mai sunt cateva exemple care se pot da, cateva imbunatatiri la modelele deja existente pe care nu le-au scris niciunde ... culori si barbete diferite la aceleasi modele si dimeniuni ... am si acasa niste voblere de la salmo care ar trebui teoretic sa fie identice dar difera barbetele si automat bataia ... si alt exempu ar fi culoare GS care inainte era altcumva (in cazul Minnow 7cm) fata de cum arata acum ...

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 06 Mai 2009, 18:33

am vazut thrill-ul de 9 cm, ininitial cand l-am vazut pe net chair am vrut sa-l cumpar, dar cand l-am vazut m-a dezamagit, este imens, despre barbeta este exact ca la varianta de 7 cm adica perpendiculara pe axul longitudinal al voblerului.
daca il probeaza cineva la apa da-ti un anunt is, curios cum "inoata" dar e c-am scump (aprox 30 ron) pt bugetul meu.

numa bine
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 06 Mai 2009, 22:49

salmo thril de 7 cm este un vobler care merita toti banii! este excelent!trebuie doar sa stii cum sa-l recuperezi.
greutatea lui mare este ca sa-l poti lansa cat mai departe,iar recuperarea se face rapid si cu varful lansetei ridicat la maxim.viteza de recuperare poate fi mai mica doar cand este in curent mare.
se poate citi pe site-ul SALMOmetodele de recuperare pentru fiecare tip de vobler!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Iul 2009, 11:30

a incercat cineva Thrill-ul de 9 cm? au fost ceva rezulatate cu el?

merci ...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 07 Iul 2009, 12:02

Am vazut pe cineva luand avat cu el,dar in perioada aia luai aproape la orice,acum am dat si eu cu unul dar nu am avut inca rezultate.Aceeasi miscare ca si la 7cm,nimic nou ,doar greutatea mai mare.Sper sa" mearga "prin sept-.octombrie mai bine.Merge folosit si acuma,dar sansele sunt mult mai mici,poate in aburul diminetzii,asa cum il mai incerc si eu cateodata :lol:

Scrie răspuns