avat la salmo thrill
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu am fost acu vreo 2 saptamani in delta in cautarea stiucii. Am prins bibani la greu. Din intamplare am nimerit in mijlocul unui macel la care personajele principale erau avatii (ciudat loc: pe un canal fara curent). Am prins in 2 ore 23 de avati punctabili la salmo thril si rapala RNR. Colegul de barca inca 8. Thril-ul a mers foarte bine dar cred ca in situatia aia nici nu avea cum sa mearga altfel. Oricum, greutatea sa a fost un mare avantaj - lanseuri superlungi.
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...
- ionut-raptor
- senior
http://www.doradotriada.pl/en/index.php ... subprod=40
se poate vedea si aici
iar in tabel la ei e gresit trecut ca cel de 7cm ar avea 6gr, are de fapt 12gr si exista si de 7cm si floating..... nu mai stiu exact cate grame are
se poate vedea si aici
iar in tabel la ei e gresit trecut ca cel de 7cm ar avea 6gr, are de fapt 12gr si exista si de 7cm si floating..... nu mai stiu exact cate grame are
- ionut-raptor
- senior
Trill-ul e super ca aspect,numai ca era mai bine daca barbeta era putin concava si dispusa mai inclinat ca la Rapala Original.Cred ca actiunea ar fi mult mai buna.Parerea mea.La trill barbeta e verticala,nu are concavitate si aproape ca nu simti vibratie in evolutia sa.Da merge bine jucat din varful vergii,zvacnit scurt,pe fondul unei recuperari putin mai rapide.Abia astept sa-l incerc pe Dunare.
pe mine m-a dezamagit . E foarte limitat ca utilizare.
Prefer variantele dorado thunder de 7 cm si storm stick de 7cm. Ce are bun este lungimea lanseului (ocazia cu care si l-am pierdut pentru ca am lansat cam cu 5 metri pe malul opus al Muresului). Nu bate aproape de loc si in curent puternic cu recuperare perpendiculara am impresia ca se rastoarna si formeaza o bula de aer in fata barbetei (cine a incercat in curent puternic stie ca nu este chiar un fenomen rar se intampla de exemplu si voblere salmo minnow dar nu si la stinger-uri)
Prefer variantele dorado thunder de 7 cm si storm stick de 7cm. Ce are bun este lungimea lanseului (ocazia cu care si l-am pierdut pentru ca am lansat cam cu 5 metri pe malul opus al Muresului). Nu bate aproape de loc si in curent puternic cu recuperare perpendiculara am impresia ca se rastoarna si formeaza o bula de aer in fata barbetei (cine a incercat in curent puternic stie ca nu este chiar un fenomen rar se intampla de exemplu si voblere salmo minnow dar nu si la stinger-uri)
the angler is catching xxx, not by the lure
..."limitat ca utilizare" -intradevar este conceput doar pentru a prinde avat cu elsir.JONES scrie:pe mine m-a dezamagit . E foarte limitat ca utilizare. ... Nu bate aproape de loc si in curent puternic cu recuperare perpendiculara am impresia ca se rastoarna si formeaza o bula de aer in fata barbetei
..."nu bate aproape deloc" -este adevarat,imita perfect inotul obletelui,"haleala" cu predilectie a avatului
..."am impresia ca se rastoarna" - nu se rastoarna
..."formeaza o bula de aer in fata barbetei" - da ,numai ca formeaza mai multe bule (ca si un jet) si aceste bule sunt in spatele barbetei si se considera a fi un "atractant" pentru acelasi avat.
Incercati-l vara in zonele unde ataca avatul,recuperati rapid cu varful lansetei tinut in sus,lanseta sa formeze un unghi aproximativ de 45 grade fata de luciul apei,astfel voblerul va evolua sub pelicula de apa,acolo unde obletii stau "cu burta la soare "...

Fir intins ! tuturor.

- ionut-raptor
- senior