avat la salmo thrill
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
avat la salmo thrill
care imi ziceti cum se prezinta salmo thrill la avat pe rauri cum ar fi somesul?
merge numai la apa adanca?
merge numai la apa adanca?
- hegedusalin
- veteran
.......................................
E facut pt avat???? dak faci ceva cu un scop nu inseamna neaparat ca o sa iti si iasa. In legatura cu thrilul Salmo tot ce pot sa zic e ca pt a avea un joc cat de mic trebuie tras in susul curentului plus sa bati suta la ora mulinand. S-au concentrat atata pe lungimea lanseului ca i-au luat orice joc woblerului. E un esec total. E posibil sa se prinda cu el intamplator pt simplul fapt ca e reproducerea fidela a obletelui, avatul sarind si pe plumburi goale cateodata. dar wobler nu e.
Nu stiu cum sunt avatii in Polonia [tzara de origine a voblerelor Salmo] dar nu cred ca stau pe fundul apei langa somni si fusari. Eu in orice caz caut avatul cu Rapala Shallow Shad Rap, care e FLOATING si nu coboara mai mult de 1,5 m - maxim - asta daac mulinezi ca inecatul si tii varful lansetei sub apa. Au fost rezultate si cu popper, care prin excelentza este FLOATING, si nu coboara mai mult de 10 cm sub pelicula apei. C i-o fi apucat pe Piskorsky si echipa lui sa faca Thrill-ul sinking, habar n-am! Hai sa ii facem o gaura si sa il umplem cu spuma flotanta, sa vedem rezultatul!! Ce ziceti ? 

-
- veteran
Re: .......................................
hegedusalin scrie:E facut pt avat???? ... E un esec total. ... dar wobler nu e.

- Petru B.GD.N
- senior
- Petru B.GD.N
- senior
- Petru B.GD.N
- senior
Re: .......................................
S-au concentrat atata pe lungimea lanseului ca i-au luat orice joc woblerului.
Intr-adevar, obletele e numai un dans.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.