pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SVF
- veteran

catalin66 scrie:
Si de Thrill sunt unii dezamagiti , chiar eu cand l-am incercat prima data am zis ca vine ca p..a ciobanului , nu intelegeam ce fel de vobler de avat e asta , care nu bate deloc ( de fapt are o miscare foarte interesanta , de rotatie usoara stanga -dreapta ) eu eram convins ca avatul vrea numai bataie marunta , cu frecventa mare .
.
Foarte corect ce zici Cataline,chiar vorbeam acum ceva vreme cu un amic bun despre voblere de avat si-i spuneam sa se uite foarte atent la miscarile unei albituri cand se deplaseaza,e mult mai aproape de thrill decat de un vobler de genul celor zise de tine.
-
anem
- veteran

tocmai am dat din greseala de o chestie pe aici ...
http://www.lamincio.com/nqcontent.cfm?a ... npage=6150
a pescuit careva cu asa ceva? a mers? cum au fost rateurile avand in vedere ca are doar o tripla care e cam departe de paleta aia din fund?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
iovys
- veteran

-

Am pescuit eu.
Rateurile nu au fost nicicum...
...dar nici atacurile
Poate trebuie sa mai exersez

-
danstiucaru
- veteran

elias scrie:catalin66 scrie:
Si de Thrill sunt unii dezamagiti , chiar eu cand l-am incercat prima data am zis ca vine ca p..a ciobanului , nu intelegeam ce fel de vobler de avat e asta , care nu bate deloc ( de fapt are o miscare foarte interesanta , de rotatie usoara stanga -dreapta ) eu eram convins ca avatul vrea numai bataie marunta , cu frecventa mare .
.
Foarte corect ce zici Cataline,chiar vorbeam acum ceva vreme cu un amic bun despre voblere de avat si-i spuneam sa se uite foarte atent la miscarile unei albituri cand se deplaseaza,e mult mai aproape de thrill decat de un vobler de genul celor zise de tine.
pai si eu prima dat imi puneam semnul intrebari cum poate sa atace avatul un thrill cu modul asta de recuperare,dar o face.. la viteza lui de reactie si o faca bine

cati baga una(adica atacu)de te minunezi...thrilul probabil imita un oblete care sa pierdut de cardu lui si vrea sa ajunga in mare viteza la ai lui...

dar am vazut prinzad avat si cu voblere cu bataie si tinute in curent care probabil imita un peste ranit,slabit care nu razbeste sa urce...acuma astai parerea mea
-
catalin66
- veteran

http://www.youtube.com/watch?v=ESyrVp2vfM0
Pentru cei care erau interesati cum bate DUEL ADAGIO .
Bate cam larg pentru gustul meu si la viteza mare in suvoi iese cam in pelicula . Mulinat foarte incet merge destul de ok , liniar cu usoare pendulari stanga-dreapta .
Una peste alta deocamdata asa la rece fara sa treaca prin fata vreunui avat eu zic ca un Thrill e mai bun .
Am mai testat :
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k8618.html
si merg ok . sta bine in curent si miscarea este aproape identica cu a Thrillu -lui .
Si asta :
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k3017.html
si asta merge bine , vibratie un pic mai agresiva , in rest aidoma thrill .
In concluzie , cred ca sunt mai bune astea cu barbeta dreapta pentru locuri cu suvoaie , curent . Barbeta aia cred ca e toata smecheria , aia il stabilizeaza si il tine mai la fund .
-
SVF
- veteran

Multumim de info.

-
anem
- veteran

merci catalin66 ...
destul de dezamagitoare evolutia DUEL-ului ADAGIO ... mai ales daca zici ca la viteza mai mare tinde sa sara pe luciul apei ...
incearca sa faci cu el un Walk the Dog in viteza pe suprafata ... nu ar merge?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
catalin66
- veteran

Am facut si putin jerk cu el , nu prea aveam lanseta potivita .
Oricum jerkuind -ul nu mai are tendinta de a iesi . Mai vedem .
-
feugen
- veteran

-
Scuze pentru offtopic Este tot un Thrill dar nu Salmo. Pana la urma este importanta marca dar si mai importante sunt abilitatile de a o manevra. Nu oricine prinde avat cu Thrill... precum nu oricine poate sa... ENJOY
http://www.youtube.com/watch?v=EEGcNoIK ... r_embedded
Bucuresti
-
jonah
- veteran

un fake ordinar